Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 05 сеп 2012 10:35

Пичове,кога е мача Лудогорец-ЦСКА!Знам че е 6 кръг,ама на коя дата :roll: ?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 сеп 2012 10:50

BRF написа:Пичове,кога е мача Лудогорец-ЦСКА!Знам че е 6 кръг,ама на коя дата :roll: ?

Да ти кажа, май и БФС-то не е решило още - все пак до тогава има още цели 2 седмици и половина. Няма нужда да ги прищпорваме, те и без това са затънали в работа :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2012 10:55

D.Georgiev написа:
BRF написа:Пичове,кога е мача Лудогорец-ЦСКА!Знам че е 6 кръг,ама на коя дата :roll: ?

Да ти кажа, май и БФС-то не е решило още - все пак до тогава има още цели 2 седмици и половина. Няма нужда да ги прищпорваме, те и без това са затънали в работа :lol:

Дано да е в почивен ден!А иначе около 22.09 трябва да е или греша :roll: ?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 сеп 2012 11:06

BRF написа:
D.Georgiev написа:

Дано да е в почивен ден!А иначе около 22.09 трябва да е или греша :roll: ?

Ами и аз така си мисля, че трябва да е тогава. Дано само да няма някакви планирани междинни кръгове.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2012 11:17

Голям майтап сме.Не съм фен да се сравняваме с Англия,но този повод дава ясна представа къде са те ,къде сме ние?Хората на Албиона от един месец знаят в кой ден и точно в колко часа ще им свърши първенството,ние не знаем кога ще се играе следващия кръг :o ?Щеше да е смешно,ако не беше тъжно!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 сеп 2012 13:45

Тъкмо се бях отчаял, че предположенията ми за съперник в контролите са нямали нищо общо с реалността и ето ти изненада - в събота Лудогорец ще играе със Стяуа:
http://ludogorets.com/news.html?full_news=366
Доста смело, като се има предвид, че 5 титуляри ще отсъстват. Как мислите, дали смяната на съперника не е последствие от спада в играта на отбора и опит за събуждане с по-силен съперник?
Сега е моментът да уредят и ТВ излъчване. Ще е доста хитро на фона на липсата на български мачове в ефира. Предполагам, че няма пречка Лудогорец да договорят сами излъчването на контрола от собствения стадион.
[center]Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 05 сеп 2012 18:39

Като цяло винаги отбора е целял двубои с именит съперник за да може да израства. Много съм доволен от избора, а и някак си го вярвах, че точно със Стяула ще играем още отпреди една седмица.

Относно ТВ излъчването мисля, че ще се предава, но е ясно, че ако не бъде по телевизията, то ще бъде в интернет ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 сеп 2012 13:22

Тези румънци с когото се сбият на терена, него после искат да привличат :mrgreen: :
Грандът от Букурещ впечатлен от Бургзорг

http://www.sportline.bg/news/97885/stya ... ludogorets
Визирам Платини след контролата с Динамо Букурещ.
И на мен ми хареса Бургзорг. Стараеше се и беше концентриран. За нарушенията е разбирамо - от една страна много го провокираха, от друга му беше трудно (липса на игрово време и отговорна позиция) и неминуемо напрежението нараства и се стига до някоя глупост.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 сеп 2012 15:52

tsonpen написа:Тези румънци с когото се сбият на терена, него после искат да привличат :mrgreen: :
Грандът от Букурещ впечатлен от Бургзорг

http://www.sportline.bg/news/97885/stya ... ludogorets
Визирам Платини след контролата с Динамо Букурещ.
И на мен ми хареса Бургзорг. Стараеше се и беше концентриран. За нарушенията е разбирамо - от една страна много го провокираха, от друга му беше трудно (липса на игрово време и отговорна позиция) и неминуемо напрежението нараства и се стига до някоя глупост.

Има желание, създава доста проблеми за протвиниковия отбор, но си мисля, че ако това е истина и успеем да му вземем някаква трансферна сума ще е добре за нас. Лично аз харесвам повече Костадинов на тази позиция, Бургзорг тича доста, но има и доста брак в действията му.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 10 сеп 2012 17:38

Ето една интересна статия за "Порто". Според мен този отбор е открил най-добрият начин за развитие и успехи в едно. Грандът е създал политика, която му носи пари, успехи и фенове по целия свят. По мое мнение така трябва да се развива всеки отбор. Мисля си че за "Лудогорец" това не е невъзможно. Разбира се няма да става въпрос за трансфери за по 20 мил. евро, но все пак мисля че можем да се настаним в нишата на "Динамо" Загреб на балканите. Тук те са единственият отбор, който се е ориентирал в тази посока, но при тях се допускат грешки, които могат да бъдат избегнати лесно.

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=384973[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”