greenandwhite написа:Този мач ми заприлича на мача на говедата срещу Родопа от преди години. Където говедата губиха и мача са игра докато не вкарат гол хаха
Кои са тия говеда?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
greenandwhite написа:Този мач ми заприлича на мача на говедата срещу Родопа от преди години. Където говедата губиха и мача са игра докато не вкарат гол хаха
W@y написа:ivo_gf написа:Е цялата работа ни е такава, българска, писна ми да се прецакваме в тея евротурнири, защо един път шанса не беше на страната на българския отбор, еби му майката. Тея смотаняци Динамо изобщо, ама изобщо не го заслужаваха!
Честит ни 0.5 ратинг от Лудогорец още толкова от Локо
Levski4Ever написа:Да са лежали, колко да са лежали? Та той даде 3 минути продължение на вече даденото 5 минутно...Жалко. Браво на Лудогорец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
A/N/C написа:Германски рефер се подигра зверски с Лудогорец - изхвърли ги с гол в 98-ата минута
98-ма ОСМА![]()
![]()
Пак нещастие за Лудогорец , гол 3 минути след края на добавеното време изхвърли разградчани от Европа
ivo_gf написа:Е цялата работа ни е такава, българска, писна ми да се прецакваме в тея евротурнири, защо един път шанса не беше на страната на българския отбор, е8и му майката. Тея смотаняци Динамо изобщо, ама изобщо не го заслужаваха!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта