Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Зелена „Жига”

Мнениеот badboy95 » 15 авг 2014 12:29

Bate_Mitko написа:Киро Гела се има за недосегаем, това е факт, той диктува на БФС и ако иска ще направи "каузата" и 7 пъти подред шампиони, но рано или късно ще му писне да си троши парите на вятъра защото най-грозната картинка е празният стадион!
Аз не призовавам да се подкрепя Стяуа напротив, аз призовавам да оставим "кауата" да си се подкрепя само от петте автобуса платени фенове като тези горе от снимката! Нека се чувстват гости на националният стадион!!! Само така Домус ага ще разбере какво му липсва на "проекта Лудогорец" и какво никога няма да има този отбор! Ако Ботев, Локомотив Пд., ЦСКА, Левски, Берое играят за влизане в групите на ШЛ стадионът ще се пръска по шевовете от фенове готови да го сринат с песни и подкрепа за отборът си ! Аз питам, кога вие господин Домусчиев ще имате такава подкрепа? След коя подред купена титла?

А те великите фенове освен на мачове от ШЛ не могат да ходят така ли, под достойнството ли им е? :mrgreen: Що не се пръскат винаги стадионите, бе, Митко? Нещо май си без Златан днес и не ти се отразява добре. :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 15 авг 2014 12:32

IvailoRz написа:Кога ще спрете да пускате теми за Лудогорец ? Ясно е че българина е долно и завистливо племе ама вие прекалявате . Като не ви итересува не се занимавайте бе . Кучетата си лаят ,кервана си върви . Никой не ви иска подкрепата , това са си ваши измишльотини и на журналята. И кво сте ми я истипосали тая снимка ? Това доказва само че в публиката на Лудогорец има много нормални хора - лелки ,баби , дядовци , деца , на по 5г , А не само татуирани с фашистки символи , надрусани и пияни "ултраси" .

Никой не ни искал подкрепата :lol: :lol: :lol: Ми ок, нека само разградчани да се опитат да напълнят националния без нито един софиянец, нали не ни искате подкрепата :mrgreen:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 15 авг 2014 12:34

eMs1 написа:
Червени_шампиони написа:Същия.

".....Завистта и омразата към Лудогорец се увеличава правопропорционално на постигнатите успехи. Шампионите са на прага на поредния такъв, което дразни феновете на другите отбори."

Ето заради такива гъзолизци, като автора на горепосочената ...хммм...статия, много хора (включително и аз) ще бъда за Стяуа!

Няма завист г-н Вълчев, Веско....имало е безразличие, даже и голяма доза симпатия в началото, но поради ред причини, обстойно разисквани в не една тема, безразличието и симпатията се превърнаха в антипатия, неприязън и непоносимост към провинциалното тимче, станало изведнъж напомпан гранд..... Това е мое лично мнение, но съм сигурен, че е споделено от много други фенове, независимо от кой отбор!

Съгласен съм с тебе! Един Гриша Ганчев никога не е искал всенародна любов към неговия отбор и никога не го е представял като национална кауза. За това за мен Литекс когато играеха в Европа съм викал за тях. За разлика от Лудогорец и Домусчиев които са се взели твърде на сериозно.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 15 авг 2014 12:35

Ах, това е статия от най-комплексирания от Лудогорец журналист - Стоян Генов!
Същия вече 4 години предрича края на Лудогорец преди всеки важен или не толкова двубой.
Беше сигурен в края на проекта, преди онази среща на Левски срещу Петков, преди първия мач срещу Партизан и сега преди втория!
Вижда се, че увереността му е почнала да избледнява за сметка на цинизма и празнословието.
Още един журналист в тежка душевна криза допълва нерадостното ежедневие на Българина с комплекси...!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 авг 2014 12:35

Патриотите, които ще подкрепят Лудогорец срещу Стяуа подкрепиха ли Ботев, Литекс и ЦСКА в мачовете им за ЛЕ на стадиона???

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2014 12:39

Вече се успокоих, като Левскар. Лудогорец измести Левски от черната хроника за съдийски и разни други подкрепи. Така е било винаги със силните на деня. Поне в България.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 15 авг 2014 12:40

Venko123 написа:Патриотите, които ще подкрепят Лудогорец срещу Стяуа подкрепиха ли Ботев, Литекс и ЦСКА в мачовете им за ЛЕ на стадиона???

А милионите фенове на ЦСКА или Левски ще отидат ли на следващия мач на отбора си? А на по-следващия? А на по-по-следващия? Съмнявам се. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 15 авг 2014 12:41

ronnie написа:
IvailoRz написа:Кога ще спрете да пускате теми за Лудогорец ? Ясно е че българина е долно и завистливо племе ама вие прекалявате . Като не ви итересува не се занимавайте бе . Кучетата си лаят ,кервана си върви . Никой не ви иска подкрепата , това са си ваши измишльотини и на журналята. И кво сте ми я истипосали тая снимка ? Това доказва само че в публиката на Лудогорец има много нормални хора - лелки ,баби , дядовци , деца , на по 5г , А не само татуирани с фашистки символи , надрусани и пияни "ултраси" .

Никой не ни искал подкрепата :lol: :lol: :lol: Ми ок, нека само разградчани да се опитат да напълнят националния без нито един софиянец, нали не ни искате подкрепата :mrgreen:

Ако зависи от мен , мачовете ще се играят в Разград .Хем ще избегнем ненужните уж "агитации" , хем повече хора ,които наистина обичат и подкрепят отбора ще могат да идат намч .. защотото каквото и да си говорим ,сряда е работен ден , четвъртък също и много хора немогат да пътуват на такива разстояния за един мач.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 авг 2014 12:42

badboy95 написа:
Venko123 написа:Патриотите, които ще подкрепят Лудогорец срещу Стяуа подкрепиха ли Ботев, Литекс и ЦСКА в мачовете им за ЛЕ на стадиона???

А милионите фенове на ЦСКА или Левски ще отидат ли на следващия мач на отбора си? А на по-следващия? А на по-по-следващия? Съмнявам се. :mrgreen:

Не ми отговори на въпроса...Що така? Колко ти плати Домусчиев? 5 лева и парче пица?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 15 авг 2014 12:42

badboy95 написа:

Що бе,аз си ходя когато имам време.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Лудогорец”