Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот D.Georgiev » 26 май 2014 23:18

Предполагам, че това което виждаш е клепачът на орлицата:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=15
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 08 юни 2014 00:44

Изображение
това е третия клепач при птиците. нищо нередно
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 19 юли 2014 16:44

Извънземните даже не броят мачовете с новаците в елита... Със сигурност сме класи над ''звездния'' Дюделанж и при малко късмет ще ви победим!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 19 юли 2014 18:24

FCH написа:Извънземните даже не броят мачовете с новаците в елита... Със сигурност сме класи над ''звездния'' Дюделанж и при малко късмет ще ви победим!

Хм...рядко пиша тук-нормално е да има еуфория, но дай да бъдем реалисти.
Успех ви пожелавам, и с оглед на показаното ще изразя мнение.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 юли 2014 02:43

седемнамалко написа:Какво става? Любимец номер 2?

Домузчиев, къде се скри?
Малко уважение към победителите - Вас някой сравнява ли ви с Кубрат или Скрита сила? Не, нали!? Бъдете добри и вие да не го правите!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 юли 2014 13:07

Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..

мили

Мнениеот мили » 20 юли 2014 13:37

dunavfc написа:Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..

Спокойно, нека да се порадват малко.
Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!! :) :) :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 юли 2014 11:29

мили написа:
dunavfc написа:Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..

Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!! :) :) :)

Да,да,огромна ми е радостта!Трети ден празнувам,не ходя на работа,не си гледам децата,просто ме е обхванала една луда еуфория щото Хасково са били лудогорец :lol: !Дори и вчерашния мач на ЦСКА го зарязах,кво да му гледам аз празнувам победата на Хасково, :) много комплекси,много!

мили

Мнениеот мили » 21 юли 2014 21:05

BRF написа:
мили написа:

Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!! :)

Да,да,огромна ми е радостта!Трети ден празнувам,не ходя на работа,не си гледам децата,просто ме е обхванала една луда еуфория щото Хасково са били лудогорец :lol: !Дори и вчерашния мач на ЦСКА го зарязах,кво да му гледам аз празнувам победата на Хасково, :) много комплекси,много!

Ако ставаше въпрос за теб, изобщо не бих писал. :shock:
Ти си почти фен на Лудогорец. :o
Хвърлих един поглед в двата форума - на ЦСКА и на Лудогорец. Каква изненада!
От началото на Юни, във форума на Лудогорец имаш над 30 мнения :!: Във форума на ЦСКА - 15, максимум 20 мнения. :roll:
Стана ми приятно, че Лудогорец има фенове от други отбори :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”