Предполагам, че това което виждаш е клепачът на орлицата:
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=15
Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Извънземните даже не броят мачовете с новаците в елита... Със сигурност сме класи над ''звездния'' Дюделанж и при малко късмет ще ви победим!
FCH написа:Извънземните даже не броят мачовете с новаците в елита... Със сигурност сме класи над ''звездния'' Дюделанж и при малко късмет ще ви победим!
Хм...рядко пиша тук-нормално е да има еуфория, но дай да бъдем реалисти.
Успех ви пожелавам, и с оглед на показаното ще изразя мнение.
-
- Контакти:
Какво става? Любимец номер 2?
седемнамалко написа:Какво става? Любимец номер 2?
Домузчиев, къде се скри?
Малко уважение към победителите - Вас някой сравнява ли ви с Кубрат или Скрита сила? Не, нали!? Бъдете добри и вие да не го правите!
Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..
dunavfc написа:Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..
Спокойно, нека да се порадват малко.
Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!!

мили написа:dunavfc написа:Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..
Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!!![]()
![]()
Да,да,огромна ми е радостта!Трети ден празнувам,не ходя на работа,не си гледам децата,просто ме е обхванала една луда еуфория щото Хасково са били лудогорец

BRF написа:мили написа:dunavfc написа:Не прекалявайте с комплексите...Честита победа, аз също се радвам на подобни изненади,но не се гледа конкретна битка, а крайният резултат от войната. Лудогорец ще стане шампион, а Хасково ще се бори да не изпадне, така че нека страстите да бъдат по спокойни..
Но не усещате ли, че радостта на тези от Хасково не е толкова голяма, колкото на тези от ЦСКА. Те никога не са правили това в българското футболно първенство, което Хасково направиха вчера. Сега им се паднало. Ще видим на пряката среща!!!
Да,да,огромна ми е радостта!Трети ден празнувам,не ходя на работа,не си гледам децата,просто ме е обхванала една луда еуфория щото Хасково са били лудогорец!Дори и вчерашния мач на ЦСКА го зарязах,кво да му гледам аз празнувам победата на Хасково,
много комплекси,много!
Ако ставаше въпрос за теб, изобщо не бих писал.

Ти си почти фен на Лудогорец.

Хвърлих един поглед в двата форума - на ЦСКА и на Лудогорец. Каква изненада!
От началото на Юни, във форума на Лудогорец имаш над 30 мнения

Стана ми приятно, че Лудогорец има фенове от други отбори