Лига Европа, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - ЦСКА(Москва) | 5:1 |

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Лига Европа, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - ЦСКА(Москва) | 5:1 |

Мнениеот miro_rz » 21 сеп 2019 13:14

Кога беше номинацията за трол на годината, имаме кандидат! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 сеп 2019 13:44

krumeto написа: Но когато играе български отбор, българин да поддържа чуждия...?

Хм, така ли бе , Круме. А защо бяха провокациите ти в темата за ЦСКА при мачовете със Зоря. Не останах много с впечатлението, че подкрепяше тогава българският отбор, за да държиш сметка на другите :?: .

Че гледам и темата с Осиек последното мнение е твое, пак провокации.

Вероятно си тролил и в синия форум при мачовете им от Евротурнирите.

Дано поне Локото си подкрепял, ама съмнявам се :| .

Ти поддържаше ли българските отбори, за да изискваш същото отношение? Защо тогава държиш сметка на останалите къде, кога, защо и кой ще подкрепят? Останалите ти колеги тук във форума на Лудогорец, които не са такива тролове като теб имат право да напишат такова мнение, ама точно ти?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 21 сеп 2019 14:08

JACKO написа:За накакви си седем милиона Euro! Но и вие преди години имахте една "чернилка"(Гара Дембеле) много класен нападател за родните стандарти, но той тогава явно не е бил цветен в твойте очи!

Написах Чернилка, щото не му помня името. Толкова е бил добър. Иначе ми е все тая дали е кафяв или жълт, стига да играе добър футбол. А Кешеру и тогава ми се струваше по-добър от онзи "цветния" за седемте милиона Юро.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 сеп 2019 14:42

Нищо общо няма между двамата. Кешеру нямаше да вкара неговите голове в ШЛ, а той нямаше да вкара головете на Кешеру

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 21 сеп 2019 14:58

bubka написа:
krumeto написа: Но когато играе български отбор, българин да поддържа чуждия...?

Хм, така ли бе , Круме. А защо бяха провокациите ти в темата за ЦСКА при мачовете със Зоря. Не останах много с впечатлението, че подкрепяше тогава българският отбор, за да държиш сметка на другите :?: .

Че гледам и темата с Осиек последното мнение е твое, пак провокации.

Вероятно си тролил и в синия форум при мачовете им от Евротурнирите.

Дано поне Локото си подкрепял, ама съмнявам се :| .

Ти поддържаше ли българските отбори, за да изискваш същото отношение? Защо тогава държиш сметка на останалите къде, кога, защо и кой ще подкрепят? Останалите ти колеги тук във форума на Лудогорец, които не са такива тролове като теб имат право да напишат такова мнение, ама точно ти?

Къде виждаш провокация със Зоря? Че съм коментирал положението с дузпата, не е провокация. Всеки има свое мнение. А моето е, че дузпата е 100%. Повтарям го пак - Дузпа има! Провокирам ли и сега?
Разликата е голяма, когато 300 - 400 човека влизат в агитката на чуждите руснаци или във форума пожелаваш победа на Царско село и го четат десетина българи.Там гледат десетки хиляди от цял свят.
Никога не съм писал, пожелавам успех на Осиек, Зоря и др.
Една прогноза в полза на чужд отбор мога да дам, като знам възможностите на нашия. Но не и пожелания за успех.
Мога и да коментирам някои положения от играта. Дали ще ви харесва мнението ми или не, изобщо не ме интересува.
Мога и да провокирам, не се хващайте.
Следващия кръг дано да загубите от Берое. Но зная, че не може да стане, ваши са!(провокирам нали)?
На края - някои хора не знаят, че първо са българи!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 сеп 2019 18:28

miro_rz написа:Точно 8423 човека за гледали мача на живо!

Как са ни броили? Не съм разбрал.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 21 сеп 2019 18:50

NOMER14 написа:
miro_rz написа:Точно 8423 човека за гледали мача на живо!

Как са ни броили? Не съм разбрал.

Чекиращото устройство бре ;) :beer:
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 24 сеп 2019 13:41

Така и не успях да вляза във форума да поздравя феновете на Лудогорец и стискащите им палци по принцип. Наистина красива и историческа победа. Преди мачът щеше да ми звучи като чист абсурд. Още две такива и Кишерю - голмайстор на групавата фаза :shock:

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 26 сеп 2019 11:43

Betchualeng Arnaikem написа:Получи се много добър за Лудогорец старт. И все пак...

В защита не бяха кой знае колко стабилни, не липсваше и дежурната вратарска издънка, просто руснаците не успяха да използват това. Между другото това може да доведе до проблеми, дори отпадане в следващите мачове.

В атака обаче Лудогорец игра цял мач много добре. Креативност, участие на крилата, създававане на положения и най-важното - ефективност. Да, през първото полувреме отново положения имаше а голове не, но после започнаха да си вкарват положенията и се видя, че когато го правят просто валят голове.

Трябва, без да омаловажаваме успеха на Лудогорец да приемем, че е възможно руснаците наистина да са подценили противника, както и факта, че повече тази грешка няма да я допусне никой в оставащите мачове и те ще са наистина трудни. Mежду другото очаквам ЦСКА в реванша да търси разгром направо, да играе на 300%, подценили или не този шамар дето отнесоха беше зверски и сега ги боли, ама много!

Кешеру винаги ме е впечатлявал, гледам го отпреди да дойде в България, истински хищник - добро позициониране при нужда в близост до вратата и страхотен шут от разстояние и всякаква позиция. Ако има ден винаги може да вкара гол, 2, 3... без оглед на противника. Вкарвал е на Пирин, вкарвал е на Арсенал и Байер, мисля че още е автор на най-бързия хеттрик в историята на ЛЕ, вкарвал е и 6 гола в 1 мач.

Недялков.. по-малко съм го гледал, но всеки път ме впечатлява. Страхотен пас и много добър поглед върху играта. Креативен е. Абе просто радва окото. За мен той е играч на мача вчера, хайде, нека е с Кешеру (хеттрика си е хеттрик :D).

В общи линии... страхотен старт, но малко по-малко еуфория трябва. Тепърва идват тежките мачове, когато всички смятат Лудогорец за заплаха. Но отбора показа, че може ако не да се брани то да бележи, и то много, да наказва грешки, подценяване, пропуски...

А, да... стана дума и за фенове от Армията, дошли да викат отново за някой срещу Лудогорец. Ех пичове, ами вие урочасвате бе! Викахте за Стяуа, накрая Моци моля ви се ги би на дузпи, викахте за ЦСКА от Москва и те гризнаха 5 за полувреме (дали някой им е забивал 5 гола за 1 полувреме в ЕКТ някога?!). Да не стане така Домусчиев да се примоли на ГГ да ви прати да викате и за Еспаньол, че да урочасате и тях?! Моля ви, не викайте за Левски :D

И тъй, честито на лудогорци, това беше 1 от мачовете, с които творят собствената си история.

Евала за коментара!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Лудогорец”