Мнениеот Bobolin » 09 дек 2014 22:39
Значи, искам да кажа колко адски съм възмутен и огорчен от съдията, който безочливо открадна победата от Лудогорец и я подари на Реал. Абе ей, съдийчето, кога срещу този отбор някой си е позволявал дузпа да свирне бе?! Извадил топката с ръка от вратата. Е голяма работа, бе ей. Тука такова нещо срещу националната кауза никой не свири. Пък и червен картон. Ти къде се намираш бе, съдията. Знаеш ли срещу кой си позволяваш да ми свириш така бе! Туй БФС-то, туй съдийската комисия ... свирка няма да помиришеш повече бе, свирчо.
И какво ми играете приятелско мачле сякаш сте срещу 4-ти "В" клас бе. С кой се гъбаркате вие бе, мадритски мишки? Кво имате? Къв ви е президента? От кво разбира? Нашия бизнеса му бизнса а като заговори за футбол Моуриньо вади бележника и почва да си води записки бе, мадристки мишоци такива. Яд ви е, щото след мача, първо ще възстановявате с тренировка, след това по един протеинов шейк и по леглата. А нашите ще варят и хапват сладко кремвирши до зарана.
И варатарчето Стоянов що искате да го направите на луд бе, мишки. Искате да го ядосате толкоз, че да се подтисне, да напусне йаузата и вие да го прилапате за едни 100 милиона евра. Подли мадрстки мишки сте вие, ей. Нищо не става от вас. Късметлии.