ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 12:09

matador1 написа:
BRF написа:
matador1 написа:
BRF написа:
Sole написа:ЦСКА къде са тръгнали,че пак да излагат България в Европа. :oops: ..."зимбру-мура" пак ще покажат къде ви е мястото/

Много оригинално мнение!

Щеше да е оригинално, ако не го мислеха почти всички, които не са фенове на ЦСКА.

Ами цели 4 отбора ще трябва да представят България в Европа :? !?!Ако ЦСКА е зле,другите два???

Зле са и те. Само Лудогорец се представя на ниво.

Ми да им дават титлата тогава и да подготвят четири отбора с които да участват в ЕКТ!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 21 ное 2014 12:10

Не разбирам и не искам да навлизам в конспирации ... Идва ми too much ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 12:13

HEATSEEKER написа:
Кролик написа:Ако Сашетата са платили заплати или премии през последните 1-2 седмици, ЦСКА може и да се хвърлят за победа. Иначе не виждам как Лудогорец няма да си вземат рутинно мача.
Прогноза Х2. При всички случай Стойчо ще обяви война на съдиите и БФС след мача.

Най-вероятно ЦЕСЕКАТУ няма да спечели и ще много РИИИВАНЕ .БФС, КГБ, ЦРУ , МОСАД те всички не спят да мислят пъклени планове как да спрат '''харизматъ'' .При всичко положения ще е ШОУ.

Сега,като изписа НЕправилно и подигравателно името на ЦСКА,по-хубаво ли ти стана?Стана ли ти чурката :lol: ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 12:14

IvailoRz написа:Не разбирам и не искам да навлизам в конспирации ... Идва ми too much ;)

Ми не се меси тогава ;) !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 ное 2014 12:32

BRF написа:
HEATSEEKER написа:
Кролик написа:Ако Сашетата са платили заплати или премии през последните 1-2 седмици, ЦСКА може и да се хвърлят за победа. Иначе не виждам как Лудогорец няма да си вземат рутинно мача.
Прогноза Х2. При всички случай Стойчо ще обяви война на съдиите и БФС след мача.

Най-вероятно ЦЕСЕКАТУ няма да спечели и ще много РИИИВАНЕ .БФС, КГБ, ЦРУ , МОСАД те всички не спят да мислят пъклени планове как да спрат '''харизматъ'' .При всичко положения ще е ШОУ.

Сега,като изписа НЕправилно и подигравателно името на ЦСКА,по-хубаво ли ти стана?Стана ли ти чурката :lol: ?

Виж ся МАНЯК , как си викахте у ваше село, това е спортен сайт, а не да разправяме как дали бачкат репродуктивните органи.Просто ти описах каква гледка ще представлявате.А специално ти след загуба се скриваш като делфин в бургаския делфинариум
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 12:43

HEATSEEKER написа:
BRF написа:
HEATSEEKER написа:

Виж ся МАНЯК , как си викахте у ваше село, това е спортен сайт, а не да разправяме как дали бачкат репродуктивните органи.Просто ти описах каква гледка ще представлявате.А специално ти след загуба се скриваш като делфин в бургаския делфинариум

Виж сега п,тко(нали така си викате по вашия вилает) "скривам се" понеже обикновено съм по стадионите и пътувайки от мач последната ми грижа е да влизам в тоя сайт!Та,изписването НЕправилно на ЦСКА направи ли те по-възвишен или просто селския ти манталитет ти позволява такива работи?

kefeshtse

ЦСКА(София) <<< Лудогорец (Разград)

Мнениеот kefeshtse » 21 ное 2014 12:51

Лудогорци, покажете на тия женчовци кой е по-силен.
Последна промяна от kefeshtse на 21 ное 2014 12:52, променено общо 1 път.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 ное 2014 12:52

BRF написа:
HEATSEEKER написа:
BRF написа:
HEATSEEKER написа:

Виж сега п,тко(нали така си викате по вашия вилает) "скривам се" понеже обикновено съм по стадионите и пътувайки от мач последната ми грижа е да влизам в тоя сайт!Та,изписването НЕправилно на ЦСКА направи ли те по-възвишен или просто селския ти манталитет ти позволява такива работи?

Ами като гледам ти си живия див, нехигиеничен бургаски селяк.Колко съм възвишен или не, ти с твоята селяндурска ''харизмъ'' няма как да разбереш.Говорим за мача, а ти като едно малко зле възпитано селско бекче, залиташ към други неща.Като цяло преди този мач за пореден път се доказахте като най-големите п,тки , то не бяха съдии, конспирации, риваНИИ,,щом си фен на отбор п,тьовци, следователно и ти си п,тка
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2014 13:01

HEATSEEKER написа:Ами като гледам ти си живия див, нехигиеничен бургаски селяк.Колко съм възвишен или не, ти с твоята селяндурска ''харизмъ'' няма как да разбереш.Говорим за мача, а ти като едно малко зле възпитано селско бекче, залиташ към други неща.Като цяло преди този мач за пореден път се доказахте като най-големите п,тки , то не бяха съдии, конспирации, риваНИИ,,щом си фен на отбор п,тьовци, следователно и ти си п,тка

Не знам какви са тия други неща?Ако имаш комплекс поради размера на половия ти орган,съжалявам че го засегнах!Пиши си както си знаеш,просто изписвай ЦСКА както си е!Е тия глупости където си ги изписал за мен без да ме познаваш,като ти гледам интелекта ,нали се сещаш къде да си ги навреш!?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 ное 2014 13:04

BRF написа:
HEATSEEKER написа:Ами като гледам ти си живия див, нехигиеничен бургаски селяк.Колко съм възвишен или не, ти с твоята селяндурска ''харизмъ'' няма как да разбереш.Говорим за мача, а ти като едно малко зле възпитано селско бекче, залиташ към други неща.Като цяло преди този мач за пореден път се доказахте като най-големите п,тки , то не бяха съдии, конспирации, риваНИИ,,щом си фен на отбор п,тьовци, следователно и ти си п,тка

Не знам какви са тия други неща?Ако имаш комплекс поради размера на половия ти орган,съжалявам че го засегнах!Пиши си както си знаеш,просто изписвай ЦСКА както си е!Е тия глупости където си ги изписал за мен без да ме познаваш,като ти гледам интелекта ,нали се сещаш къде да си ги навреш!?

Днес е хубав християнски празник, защо се държиш като зле възпитано дете, ако не си християнин ще те разбера.Реално погледнато ти си този, който почва да говори за чурки, селяни(при положение, че си от града на мазута и 2-те улици, не се връзва.
Поздравявам те с романа на Достоевски-''Идиот'' ;)

Върни се в “Лудогорец”