Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот Ludogorski_Fen » 11 мар 2014 18:05

alexdb написа:
Parmalat написа:Лудогорец превзема София и феновете за ужас на сини и червени. :lol:

Ми ще ви видим многобройни фенове на Лудогорец на мачовете с Левски и ЦСКА :)
Някой наистина си е повярвал :mrgreen: Дай да ви видим с испанците, които в момента са доволно слаби пък после минете и през четвъртфинала и тогава ще имате право да говорите, че сте постигнали нещо незапомнено в България :). Щот до момента не сте постигнали нищо, което да не е правено от други български отбори

Не си спомням друг Български отбор да е играл толкова мачове в Европа за един сезон, ама щом казваш. А сега пък Валенсия били слаби. То и Киево, Артмедиа, и Удинезе бяха слаби ама...:lol:
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2014 18:05

tsonpen написа:
ralka_levskarka написа:
CSKA 78 написа:Вижте сега,на гребена на вълната сте!Мислите се за непобедими и за повече от другите клубове(което дразни),като имате само едим мимолетен успех(ще разберете след някой и друг месец, защо е мимолетен).Твърде бързото развитие е в противовес с природата(независимо дали иде реч за същество,фирма или клуб).Просто трябва да има технологично време при развитието на Лудогорец!А с тези темпове- се съмнявам,че ще направите нещо голямо в бъдеще,по-скоро ще припламнете ярко и после ще угаснете,като колегите ви по съдба от "Анжи" Махачкала(избрал съм за пример точно тях,защото си приличат по много неща с Лудогорец).
Освен това сте забравили откъде сте тръгнали!Всеки човек, фен,фирма,клуб, които забравят мястото от където са започнали- не ги чака нищо добро!
С други думи искате да бъдете гранд,пускате теми, подир теми в търсене на задоволяване на егото си,което заедно със комплекса за малоценност от истинските грандове на България-ви прави да изглеждате смешни!

А за да стане един клуб гранд-трябва история;трябват фенове;трябва този клуб да има основа,като ДЮШ(да има няколко момчета титуляри в първия
отбор),база и стадион(за повече от 6 хил. души)!А вие сте на етап "строеж" на тези неща,така че намалете надменното отношение,защото има
доста клубове,които се връщат оттам за където вие сте тръгнали! ;) 8-)

+11111111111111111111111111111111
Щях да му кажа на единия, че самочувствието му е прекалено голямо, но някой друг го каза доста по- добре ;)

А такааа, синьо-червена дружба. Лудогорец сплотява не само позитивните фенове на други отбори, които идват на стадиона, но и другата категория ;)

Когато един човек е написал нещо правилно аз го подкрепям, без значение на кого е фен. Като имам приятели цска-ри какво? :|
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 18:08

Аз не виждам фенове на Лудогорец да са самозабравени и да се мислят за повече от другите . Точно обратното .. Човека си прави тема , вие я осирате с неща нямащи нищо общо с темата . Завиждате признайте си :)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 18:09

Щото ако беше гранда Левски навсякъде щеше да се тръби колко са велики и как са прославили България и българския футбол ...

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 11 мар 2014 18:09

Ивайло Лудогорец написа:Аз не виждам фенове на Лудогорец да са самозабравени и да се мислят за повече от другите . Точно обратното .. Човека си прави тема , вие я осирате с неща нямащи нищо общо с темата . Завиждате признайте си :)

Доста завиждат някои тук, но какво да се прави. :) Лудогорска доминация.
forum.ludogorec.com

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 11 мар 2014 18:34

Ивайло Лудогорец написа:Даже излязоха и новоизлюпени фенове на Валенсия , като онези мазохисти дето отнесоха освиркванията на 30 000 :lol:

Темата на новоизлюпените фенове на Valencia Club de Futbol e открита от Los Che на 24 Авг 2009 09:12 и има 3 737 мнения в нея.
От 02 Авг 2011 е първата тема в новоизлюпения раздел "Лудогорец".
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 мар 2014 18:44

ralka_levskarka написа:
tsonpen написа:
ralka_levskarka написа:
CSKA 78 написа:Вижте сега,на гребена на вълната сте!Мислите се за непобедими и за повече от другите клубове(което дразни),като имате само едим мимолетен успех(ще разберете след някой и друг месец, защо е мимолетен).Твърде бързото развитие е в противовес с природата(независимо дали иде реч за същество,фирма или клуб).Просто трябва да има технологично време при развитието на Лудогорец!А с тези темпове- се съмнявам,че ще направите нещо голямо в бъдеще,по-скоро ще припламнете ярко и после ще угаснете,като колегите ви по съдба от "Анжи" Махачкала(избрал съм за пример точно тях,защото си приличат по много неща с Лудогорец).
Освен това сте забравили откъде сте тръгнали!Всеки човек, фен,фирма,клуб, които забравят мястото от където са започнали- не ги чака нищо добро!
С други думи искате да бъдете гранд,пускате теми, подир теми в търсене на задоволяване на егото си,което заедно със комплекса за малоценност от истинските грандове на България-ви прави да изглеждате смешни!

А за да стане един клуб гранд-трябва история;трябват фенове;трябва този клуб да има основа,като ДЮШ(да има няколко момчета титуляри в първия
отбор),база и стадион(за повече от 6 хил. души)!А вие сте на етап "строеж" на тези неща,така че намалете надменното отношение,защото има

Щях да му кажа на единия, че самочувствието му е прекалено голямо, но някой друг го каза доста по- добре ;)

А такааа, синьо-червена дружба. Лудогорец сплотява не само позитивните фенове на други отбори, които идват на стадиона, но и другата категория ;)

Когато един човек е написал нещо правилно аз го подкрепям, без значение на кого е фен. Като имам приятели цска-ри какво? :|

И пак това самочувствие!"Лудогорец събира фенове "врагове" от противоложния пол"!Няма да се учудя,ако видя това заглавие във вестник "Лудогорче"!
Иначе много ви е "разградско" мисленето!Според вас фенове на различни отбори от противоположния пол не могат да се подкрепят!?
Събира ни арогантността ви,не друго! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 мар 2014 18:47

Ивайло Лудогорец написа:Аз не виждам фенове на Лудогорец да са самозабравени и да се мислят за повече от другите . Точно обратното .. Човека си прави тема , вие я осирате с неща нямащи нищо общо с темата . Завиждате признайте си :)

Да,разбира се,много "завиждаме",но понеже сме широкоскроени ще ви дадем 2-ма фена,които са предучилищна възраст и все още не са се ориентирали в "морето" от български клубове.(да си имате и вие фенове в София). :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 мар 2014 19:02

we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

То има опашки за билети на касите,а на твоя приятел , билет без пари му дават,пари,че и ядене ,само и само да отиде на мач :roll: :shock:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 11 мар 2014 19:33

tsonpen написа:
ralka_levskarka написа:

Ти сега няма ли да ревнеш, че темата е провокация или когато е във ваш интерес и не ви пречи темата не е такава? Гледам, че си редовен да се оплакваш и да даваш съвети на модераторите какво трябва да правят, ама сега си тихичък като овчица, що така?Защото темата ти чеше егото в момента нали и не е провокация, а не се замисляш всъщност че автора е с рег от днес и темата определено е такава - провокация.

Върни се в “Лудогорец”