VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот snakebite » 01 сеп 2013 12:02

ivan40 написа:Лудите да не са решили пак да сменят тренера :lol: Странен мач,без мотивация :arrow: но след Европа,така става :idea:

Няма да сменят треньора, споко...Просто културния шок от "Сент Якоб: в Базел в центъра на Европа и нивата наречена "Тича" в морската столица бе крещяша
А и нашето холандче едва ли някога е играл на такъв стадион с неравности, сигурно се е хванал за главата къде е дошъл :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 01 сеп 2013 12:08

Другия кръг уволняваме Стойчо Стоев.Много имаме да му връщаме на тоя, той напрактика ни "изяде" титлите последните два сезона. Що се отнася до ЧМ, като гледам как се развива първенството,как всеки може да загуби от всеки....не изключвам да се преборят дори за евро квота ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 сеп 2013 12:20

[quote="зеления"]
И отново не ти се получи за Гонзо. Той така беше надъхал отбора, че играчите ни бяха просто машини. Нямаше как да ни спрете![/color]

Хубаво де..рабрахме за зелените машини...
Истината е че Лудогорец не играха, ..Морето си играха както миналата година и по-миналата година, с почти същия състав. Колко удара имахте към вратата тогава, колко гола вкарахте ?, Остъпвахме ли ви тогава по агресия, май не, и всеки гледал тия мачове е наясно че е така !!
Лудогорец се били уплашили, не ме карай да се смея. Черно море е един средняшки отбор, толкова труден за побеждаване колкото Локо Пловдив и Берое например ! Или се имате за по-силен отбор от тях !? :shock:
Има нещо около този мач, което не бе наред с Лудогорец - уморени ли бяха, надменни ли, или нещо друго !
Мислех че с титулярите, ще подходим сериозно, явно съм се лъгал, тоя мач може би по добре беше да играят резервите, и да паднеха едва ли щеше да бъде по-този начин.
Явно тук има грешка на Стоев, бе респектиран от Черно море и излезе с титулярите - без Безяк и Иван Стоянов...
Черно море да не се превъзбуждат че идват мачове с отбори от тяхната черга, когато бързо-бързо могат да разберат къде е тяхното място !
Ако феновете на Черно море бъдат малко по-обективни спрямо силата на Черно море, ще е добре..за тях самите...
По коментарите им едва ли не това им е мача на сезона (както едни други морски - Черноморец), а за Лудогорец това е просто един мач !
Надявам се да са си взели нужните поуки , които всички знаем - на Тича идваш готов за битка и показваш максимума, само тогава имаш шансове да биеш ! Морето може да са всякакви, но имат отборен дух, всеки го знае !

А глупостите на helemong ли какъвто е там, направо са за без коментар...
ЛУДОГОРЕЦ

drvasko98
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот drvasko98 » 01 сеп 2013 12:32

snakebite написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ако Лудогорец загубят във Варна, влизат в негативна серия, предвид сигурната им дежурна загуба на "Герена" следващия кръг ;)

И един мармот завивал..шоколад..
Нито в морето ще загубим, нито в Подуене...
Е разбира се ако играем на едно добро ниво...
Морето освен от някое статично или карамбол не виждам, как ще вкарат гол..
Посетих предните два мача, сега пак се каня...Черно море практикуват нещо средно между американски футбол и ръгби, постоянно играч на Лудогорец - на тревата, кюскане, центрирания безспир от статични към високите им играчи..
Точно това ги прави доста неприятни са побеждаване, като гледам Гонзо играе всеки мач за 0:0....
Вярвам и знам че тоя мач ще се хвърлим и ще победим или най-малкото няма да загубим, всички футболни аргументи са на наша страна !

И още една голяма тайна ще ти разкрия. И другия кръг няма да биете, макар че може и да не паднете.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 сеп 2013 12:36

snakebite написа:
зеления написа:И отново не ти се получи за Гонзо. Той така беше надъхал отбора, че играчите ни бяха просто машини. Нямаше как да ни спрете![/color]

Истината е че Лудогорец не играха, ..Морето си играха както миналата година и по-миналата година, с почти същия състав. Колко удара имахте към вратата тогава, колко гола вкарахте ?, Остъпвахме ли ви тогава по агресия, май не, и всеки гледал тия мачове е наясно че е така !!
Лудогорец се били уплашили, не ме карай да се смея. Черно море е един средняшки отбор, толкова труден за побеждаване колкото Локо Пловдив и Берое например ! Или се имате за по-силен отбор от тях !? :shock:
Има нещо около този мач, което не бе наред с Лудогорец - уморени ли бяха, надменни ли, или нещо друго !
Мислех че с титулярите, ще подходим сериозно, явно съм се лъгал, тоя мач може би по добре беше да играят резервите, и да паднеха едва ли щеше да бъде по-този начин.
Явно тук има грешка на Стоев, бе респектиран от Черно море и излезе с титулярите - без Безяк и Иван Стоянов...
Черно море да не се превъзбуждат че идват мачове с отбори от тяхната черга, когато бързо-бързо могат да разберат къде е тяхното място !
Ако феновете на Черно море бъдат малко по-обективни спрямо силата на Черно море, ще е добре..за тях самите...
По коментарите им едва ли не това им е мача на сезона (както едни други морски - Черноморец), а за Лудогорец това е просто един мач !
Надявам се да са си взели нужните поуки , които всички знаем - на Тича идваш готов за битка и показваш максимума, само тогава имаш шансове да биеш ! Морето може да са всякакви, но имат отборен дух, всеки го знае !

Много ми харесват капанските коментари,честно!Абе вие забравихте ли кои сте?И кои ще бъдете?Отборчета еднодневки сме виждали мнооооого по света.Позволявате си да пишете от някаква висота на "гранд" делиормански.Кои сте вие,че да се сравнявате с МОРЕТО?МОРЕТО Е ГОЛЯМО И СИЛНО!МОРЕТО Е МЪДРО И СТАРО!А вие днеска сте тука,утре пак на боклука!

КироВарна
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот КироВарна » 01 сеп 2013 12:43

drvasko98 написа:
snakebite написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Ако Лудогорец загубят във Варна, влизат в негативна серия, предвид сигурната им дежурна загуба на "Герена" следващия кръг ;)

Нито в морето ще загубим, нито в Подуене...
Е разбира се ако играем на едно добро ниво...
Морето освен от някое статично или карамбол не виждам, как ще вкарат гол..
Посетих предните два мача, сега пак се каня...Черно море практикуват нещо средно между американски футбол и ръгби, постоянно играч на Лудогорец - на тревата, кюскане, центрирания безспир от статични към високите им играчи..
Точно това ги прави доста неприятни са побеждаване, като гледам Гонзо играе всеки мач за 0:0....
Вярвам и знам че тоя мач ще се хвърлим и ще победим или най-малкото няма да загубим, всички футболни аргументи са на наша страна !

И още една голяма тайна ще ти разкрия. И другия кръг няма да биете, макар че може и да не паднете.

Е тоя мач Гонзо го игра за 5:0,но съдиите не му позволиха.И май не беше Морето дето от статично вкара гол.И кога си видял кюскане от играчи на Черно море?И от кога започна да гледаш футбол?И защо го гледаш през плета,на кошарата?В МОРЕТО ЗАГУБИХТЕ,а в Подуене,на никой не му дреме дали ще загубите.Един дол дренки сте с говедата-съдийски отбори.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 01 сеп 2013 12:48

КироВарна написа:
snakebite написа:
зеления написа:И отново не ти се получи за Гонзо. Той така беше надъхал отбора, че играчите ни бяха просто машини. Нямаше как да ни спрете![/color]

Много ми харесват капанските коментари,честно!Абе вие забравихте ли кои сте?И кои ще бъдете?Отборчета еднодневки сме виждали мнооооого по света.Позволявате си да пишете от някаква висота на "гранд" делиормански.Кои сте вие,че да се сравнявате с МОРЕТО?МОРЕТО Е ГОЛЯМО И СИЛНО!МОРЕТО Е МЪДРО И СТАРО!А вие днеска сте тука,утре пак на боклука!

Само дето тази еднодневка си има поне прилично стадионче,не пасище наречено Тича....

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 сеп 2013 12:53

КироВарна написа: Позволявате си да пишете от някаква висота на "гранд" делиормански.

Кой ти говори за гранд ! Я ме цитирай...
Мача с Черно море, е един от многото, не се готвим специално за него, това е истината или не си съгласен !
Е сега след тази загуба, може и да имат едно наум..
Традиции бла-бла...къде са Дукла Прага, Ференцварош.....кажете им на феновете на Виктория Пилзен и ЧФР Клуж с няколко участия в ШЛ, на Дебрецен колко велики са изброените отбори ??
Исторически Черно море са по велики от Лудогорец , доволен ли си ??
Истината е че СЕГА сте един средняшки отбор в едно слабо първенство !.
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 сеп 2013 13:05

Добре е да спрем с коментарите кой по-велик...само да пълним форума с несъществени неща.
Мача мина и замина.."доброжелателите" на Лудогорец нека си се радват !
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 сеп 2013 13:27

КироВарна написа:
Много ми харесват капанските коментари,честно!Абе вие забравихте ли кои сте?И кои ще бъдете?Отборчета еднодневки сме виждали мнооооого по света.Позволявате си да пишете от някаква висота на "гранд" делиормански.

Ми прав е човека. Понякога имам чувството,че съм във форума на някой европейски гранд. Макар,че дори и там няма да има толкова високомерни изказвания.
Специално за Ивайло Лудогорец----Пич,не съм злобен. Просто мразя отбора ви. И собственика му. И нашия собственик мразя,но това е друг въпрос. ;) Вместо да ми даваш определения,помисли защо толкова хора ви мразят. Един жокер-не е защото мразим силните. 8-)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”