Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

KellyB

Re: Имаме ли шанс за групите на ШЛ

Мнениеот KellyB » 14 юни 2013 17:36

ПФК Лудогорец написа:
Stanislav_Ivanov написа:Нито един наш тим няма отбор за групите на ШЛ в момента.Не мисля и,че скоро някой,ще има за жалост. :(

Ние играем доста красив футбол, г-н Петев изповядва стила на Барселона, не случайно медиите ни сравняваха с тях. Надявам се Петев да продължи да залага на този стил на мен лично ми се нрави : )

Искренно се смях на констатациите ти! Чудех се от къде ми е позната играта на Лудогорец, а те били като Барса!!!!! Мале, мале...... Ама нищо... вярвайте си!
:) :) :)

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 14 юни 2013 17:40

KellyB написа:
ПФК Лудогорец написа:
Stanislav_Ivanov написа:Нито един наш тим няма отбор за групите на ШЛ в момента.Не мисля и,че скоро някой,ще има за жалост. :(

Ние играем доста красив футбол, г-н Петев изповядва стила на Барселона, не случайно медиите ни сравняваха с тях. Надявам се Петев да продължи да залага на този стил на мен лично ми се нрави : )

Искренно се смях на констатациите ти! Чудех се от къде ми е позната играта на Лудогорец, а те били като Барса!!!!! Мале, мале...... Ама нищо... вярвайте си!

Виж ми мнението по горе. Този не е фен на Лудогорец.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 14 юни 2013 17:41

Шансовете са ви между 35% и 50% - успех от мен . Това ще е добре за българският футбол , не обръщайте внимание на хората с малък умствен капацитет имащи се за разбирачи от всичко . Аз също съм привърженик на Левски и ви желая успех.
Обичам Левски

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 14 юни 2013 17:44

1Neutralen написа:
KellyB написа:
ПФК Лудогорец написа:

Виж ми мнението по горе. Този не е фен на Лудогорец.

Доста е тъпо да се казва че даден отбор играе като Барса, глупаво е.
Обичам Левски

pepuniaK87
Контакти:

Мнениеот pepuniaK87 » 14 юни 2013 17:48

абсолютно никакъв шанс -

vlade
Контакти:

Мнениеот vlade » 14 юни 2013 17:49

Имаме ли шанс за групите на ШЛ ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 14 юни 2013 17:57

имате шанс, макар и минимален, соред мен. нещо като пътя на бате... ако изтеглите някой от първите осем отбора във втори кръг, всички до един преодолими, със между 20 и 40% шанс да ги отстраните, дори и без бадема, генчев и гулдан (но само ако марселиньо остане и играе пак за трансфер като миналото лято), в трети кръг взимате техния коефициент и сте поставени, а вече в плейофа каквото стане. нещо такова, не е огромен шанса, но го има.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 юни 2013 17:58

ПФК Лудогорец написа:1Neutralen защо да не съм фен на Лудогорец ? Защото казах, че съм турчин ? Нима нямаме турци в агитката и на стадиона. Престанете вече да делите хората на верска основа :x . Радвам се, че не всички фенове на отбора са като теб !

Само Лудогорец напук на всички !

Вчера се случи така че си пропуснах превоза и пътувах на автостоп.Минаха много коли карани от българи които не бяха пълни,но нито един не ме качи.Колата я спря един ром и ме закара много напред!От цялата работа човечността на един такъв човек е много по-голяма от повечето българи!

Поуката:

Не е важно каква националност си,а дали си човек отвътре !

По темата Лудогорец има сили да елиминира всеки един отбор стига да имат и малко късмет.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 14 юни 2013 18:01

твърдо не :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 14 юни 2013 18:04

Ще имате нужда от голяма доза късмет. Ако се паднете със съперници като Шалке, Арсенал или Милан ви трябва чудо. Но имате ли късмет и се паднете срещу по-преoдолими съперници има вероятност да се порадваме на български отбор в ШЛ. Миналата година една крачка не ви достигна да отстраните Динамо Загреб, които в последствие се класираха.
ПП: Знае ли се вече кои са съперниците, които очакват Лудогорец?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”