XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот OOP » 12 апр 2013 09:14

hijack1 написа:OOP, аз ли съм тоя с комплексите или ти дето постоянно провокираш такъв вид отговори. Наричаш ни селяни, псевдофенове и т.н и очакваш сигурно добро отношение? Айде марш към руините на гейарена :lol:

[offtopic]Истината боли нали......никакъв отговор за онези МИНУТИ, в които Петев не видя, че Кишада е "контузен", а се насочвате към това, което можете - да плюете и после да се оправдавате..... :oops: :oops:[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 апр 2013 09:58

Логичен х.!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 12 апр 2013 10:08

Гледах мача на стадиона и не мога да коментирам спорните положения. Кишада си го ритаха, ама и той спрямо всички защитници е с 20 кг по-лек и 20 см по-нисък и е нормално и при леко съприкосновение да хвърчи.
Иначе Лц много по-концентрирани бяха и при всяко отиграване поне за мен (признавам,че съм пристрастен) личеше по-висока класа. ЦСКА го караха на мускули и импулси.

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 12 апр 2013 10:41

И заради тези мускули и импулси на цесекарите, ми се струва, че второто полувреме заради това нашите минаха повече, да не кажа изцяло, в зъщита и напред...каквото стане.
Учуди ме, защото по принцип си я караме все едно и също в тактически план, но в този мач видно се промениха нещата. С тези високи топки...това не е наш стил и при положение, че противника ръстово и силово ни се опъваше както може, добре стана, че преминахме в защита.
И момента с тази пуста топка :) къде не влиза и не влиза...трябва да се вземат двамца майстори на гола, трябва...вече така не става да се продължава...
Общо взето нашите се справиха в този мач на принципа по-малкото зло...
Усппех и КЪСМЕТ за напред, и като че ли нямаме прави на грешки вече...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2013 10:57

Изгубих си времето да гледам този мач. 0:0 отговаря съвсем точно на показаното от двата отбора. Според мен единствено Литекс показват футбол на добро равнище тази пролет и заслужават титлата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2013 11:21

мили написа:
BRF написа:...на вашето цигане и това е!На теб къв ти е проблема,нали ще играе?

Заради такива като вас ще накажат и националния. Какво значи "вашето цигане". Така се отнасяте спрямо всеки, различен от вас. Затова играхме с Малта пред празни трибуни. Затова ще играем още.

Какви констатации от едно изречение!Честно казано за мен циганина си е циганин,а не ром,както и негъра или черния си е негър или черен,а не афроамериканец!Ако това ме прави расист,значи съм такъв,отгазвам да се подавам на глупостите на фифа,уефа и тем подобни!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2013 11:24

Ивайло Лудогорец написа:Аз пък имам само забележка , че много щадеше Саша . Иначе добре ...

СЛАБИ СМЕ ПРЕД ГОЛА , това го твърдя още от Б група , че нямаме кой да вкарва !!! Миналата година ни се получваше без нападетел , защото другите не бяха свикнали на такъв тип игра , ама сега като ни разкриха и не става , особено срещу отботи с по - добра защита . ИСКАМ ТИПИЧЕН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ ТИП ДЕМБЕЛЕ ! :x

Бих казал същото,само че за Дяков!На повторенията се виждаше,че някои от нарушенията на Сашко,дори не бяха нарушения!Общо взето съдията се справи!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 апр 2013 11:26

OOP написа:
Нищо не захапвам - видях - коментирах. Това, че не искаш да приемеш истината си е твой проблем. Забелязвам, че от 2222 мнения 2022 са ти анализи и обяснения за това как дадена ситуация не била така както ЦЯЛА България е видяла тъй че нямам намерение да споря с тебе Профе

Хайде малко по спокойно а? Спора ви относно смяната на Кишада не знам теб лично какво те вълнува? Ти отбор ли си нямаш, проблеми ли си нямате за решаване, газите наред всички отбори ли, треньора ви е най читавия ли какво? Я се осъзнай малко и спри да се заяждаш и занимаваш с нас? Вместо да ти е грижа какво се случва с великия ви клуб "Левски" и Илиян Илиев тръгнал с нашия Петев да се занимава. Абсолютна наглост!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2013 11:27

Равностоен мач с лек превес за ЦСКА!След края му е ясно,че ние сме аут от борбата за титлата!Ако бяхте победили,сега щяхте да сте шампиони на 95%!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 апр 2013 11:40

BRF написа:Бих казал същото,само че за Дяков!На повторенията се виждаше,че някои от нарушенията на Сашко,дори не бяха нарушения!Общо взето съдията се справи!

Абе и Сашко и Дяков си правиха нарушенията за картони няма какво да се залъгваме. Важното е, че този път съдията се представи прилично и нямаше големи драми. Аз смятам, че и двата отбора играха доста предпазливо стараеха се да не допускат груби грешки. ЦСКА в началото стоеше по добре, няма как да не го отбележа. После играта стана равностойна и се очакваше евентуалния гол в една от вратите. Попадам на доста критични мнения от феновете и на двата отбора, че не са харесали мача, че било скучно, че играта им била безидейна.....ами какво да кажем тогава за играта на Левски?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”