II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/
Това надмина ТОЛУЗА!

Не брато, немеца не е шибан, просто не може да играеш мангасарски и да очакваш нещо добро. То не беше лежане, драпане по мъдите и не знам още какво...
- Тони Шумахер
- Контакти:
Лудогорци , горе главата !
- greenandwhite
- Контакти:
нещастна история дават 5 минути продължение гола пада в 98 смях. Нещастници до кога ще режат Българските отбори в европа. Fuck off uefa!
САМО С БОЯ НЕ СТАВА! БУРГАС Е ЗЕЛЕН!
-
obi-wan kenobi
- Контакти:
Топката пак мина през ръцете на вратаря тоя Голубович направо отстрани Лудогорец,
мача свършва когато свири съдията, по-слаб и тъп отбор от динамо досега не е имало
-
Steve Wayne
- Контакти:
Ужас! Тъкмо си казах да не се повтори гола на Тулуза срещу ЦСКА и то точно това се случи. Много ме е яд, дори не съм фен на Лудогорец, но все пак са български отбор и ги подкрепях. Въобще, българите все сме каръци в спорта, това съм го забелязал.
delqnski47 написа:Няма такива калитковци като Лудите,няма,няма,няма.....
Дойдеха спомените от тулуза заеби...
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- South_Park
Tommi написа:Какво ви е виновен съдията? За това, че подари 1 гол на Лудогорец ли? Като се правят на тарикати и бавят времето такова продължение заслужават. Това не е България, където съдията да не смее да удължи продължението.
+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]