Лига Европа, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - ЦСКА(Москва) | 5:1 |
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - ЦСКА(Москва) | 5:1 |
А бе реално този път почти всичко влезе. Имали сме мачове с по 10-15-20 положения и не влиза и не влиза. С Марибор имахме 30 удара и завършихме 0-0...
Betchualeng Arnaikem написа:Получи се много добър за Лудогорец старт. И все пак...
В защита не бяха кой знае колко стабилни, не липсваше и дежурната вратарска издънка, просто руснаците не успяха да използват това. Между другото това може да доведе до проблеми, дори отпадане в следващите мачове.
В атака обаче Лудогорец игра цял мач много добре. Креативност, участие на крилата, създававане на положения и най-важното - ефективност. Да, през първото полувреме отново положения имаше а голове не, но после започнаха да си вкарват положенията и се видя, че когато го правят просто валят голове.
Трябва, без да омаловажаваме успеха на Лудогорец да приемем, че е възможно руснаците наистина да са подценили противника, както и факта, че повече тази грешка няма да я допусне никой в оставащите мачове и те ще са наистина трудни. Mежду другото очаквам ЦСКА в реванша да търси разгром направо, да играе на 300%, подценили или не този шамар дето отнесоха беше зверски и сега ги боли, ама много!
Кешеру винаги ме е впечатлявал, гледам го отпреди да дойде в България, истински хищник - добро позициониране при нужда в близост до вратата и страхотен шут от разстояние и всякаква позиция. Ако има ден винаги може да вкара гол, 2, 3... без оглед на противника. Вкарвал е на Пирин, вкарвал е на Арсенал и Байер, мисля че още е автор на най-бързия хеттрик в историята на ЛЕ, вкарвал е и 6 гола в 1 мач.
Недялков.. по-малко съм го гледал, но всеки път ме впечатлява. Страхотен пас и много добър поглед върху играта. Креативен е. Абе просто радва окото. За мен той е играч на мача вчера, хайде, нека е с Кешеру (хеттрика си е хеттрик :D).
В общи линии... страхотен старт, но малко по-малко еуфория трябва. Тепърва идват тежките мачове, когато всички смятат Лудогорец за заплаха. Но отбора показа, че може ако не да се брани то да бележи, и то много, да наказва грешки, подценяване, пропуски...
А, да... стана дума и за фенове от Армията, дошли да викат отново за някой срещу Лудогорец. Ех пичове, ами вие урочасвате бе! Викахте за Стяуа, накрая Моци моля ви се ги би на дузпи, викахте за ЦСКА от Москва и те гризнаха 5 за полувреме (дали някой им е забивал 5 гола за 1 полувреме в ЕКТ някога?!). Да не стане така Домусчиев да се примоли на ГГ да ви прати да викате и за Еспаньол, че да урочасате и тях?! Моля ви, не викайте за Левски :D
И тъй, честито на лудогорци, това беше 1 от мачовете, с които творят собствената си история.
Респект.
За историята...
УЕФА:

УЕФА:
https://ludogorets.gong.bg/bg-football/ ... opa-558515Кешеру е безспорният №1 в първия кръг на Лига Европа
От европейската футболна централа - УЕФА, обявиха, че нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру е избран за "Играч на първия кръг" в груповата фаза на Лига Европа. В официалния Twitter профил на централата пуснаха видео с хеттрика на румънския стрелец, който той вкара на ЦСКА Москва за Лудогорец в четвъртък вечер.

висша математика:31 ≠ 4 

Corwin написа:drvasko98 написа:Нашите припознавачи са ясни, но коментаторите няколко пъти споменаха, че имало фенове на Партизан, които играеха точно в този момент своя мач....
[offtopic]Те са били с наказание без публика (виж статията в гонга).[/offtopic]
[offtopic]Аз не чета статии, а гледам преди да пиша. Имаше публика на мача им[/offtopic]
drvasko98 написа:Corwin написа:drvasko98 написа:Нашите припознавачи са ясни, но коментаторите няколко пъти споменаха, че имало фенове на Партизан, които играеха точно в този момент своя мач....
[offtopic]Те са били с наказание без публика (виж статията в гонга).[/offtopic]
[offtopic]Аз не чета статии, а гледам преди да пиша. Имаше публика на мача им[/offtopic]
[offtopic]Че имало публика от Партизан оправдание ли е? Ако играе Партизан с ЦСКА Москва, и нашите армейци да отидат, няма да имам нищо против. Но когато играе български отбор, българин да поддържа чуждия...?
Питам - Тези, дето са били в чуждата агитка българи ли са или не са? Казвам съвсем честно, започвам да се съмнявам в това. Не може българин да мрази друг българин, заради фенски убеждения!

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Много сладка победа, която аз лично не очкавах. Сега с оглед на това идва по-трудното, ще сме едва ли не фаворити в другия мач. Там един Х пак ще бъде добър резултат, но защо не и победа.
Страхотен мач за Недялков и респект към старите кучета. Или го можеш или не!
Страхотен мач за Недялков и респект към старите кучета. Или го можеш или не!
Точно 8423 човека за гледали мача на живо!
- Air_Smuggler_FU
Даже и не съм разбрал, че се е играл такъв мач, научих го от сайта...
Как сме те изпуснали? Минахме от врата на врата и съобщихме, че ще играем!Air_Smuggler_FU написа:Даже и не съм разбрал, че се е играл такъв мач, научих го от сайта...

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:Как сме те изпуснали? Минахме от врата на врата и съобщихме, че ще играем!Air_Smuggler_FU написа:Даже и не съм разбрал, че се е играл такъв мач, научих го от сайта...![]()
И аз бях там, и аз звънях по звънци и домофони, но пропуснах една пещера понеже вместо врата имаше перде!
Ех това човешката злоба и завист нямат граници!