soundmax написа:Да бе, що му обръщате внимание на Тео, има си сериозни психични отклонения човека, бъдете малко по състрадателни към психично болните
Вярно бе, може да не е неред детето. Спирам да се гавря с него.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
soundmax написа:Да бе, що му обръщате внимание на Тео, има си сериозни психични отклонения човека, бъдете малко по състрадателни към психично болните
soundmax написа:Sole написа:soundmax написа:Абе тия от Пилзен големи ръгачи били, според мен бая картони им спестиха ( и в момента в който пиша това им дават жълт картон)
Треньорът им каза,че ще копират играта на Левски с/у Лудогорец,ама го няма сватбарчето,че да им минат брадвите,но все пак успяха доста рендета да пласират ненаказано.
Тия даже надминаха и Левскарите все едно наистина ръгби играятТолкова грозен футбол на мач от такъв ранг не бях гледал май много отдавна.
miro_rz написа:Е друго си е Велизар да каже евала за разлика от ТЕО .![]()
IvailoRz написа:А гола за Динамо Загреб в 98 Мин при 5 Мин продължение какво беше ? Ами Милсами ,въпреки че бяхме по добри и в двата мача какво беше ,когато топката не влизаше и не влизаше ?!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Teo написа:miro_rz написа:Е друго си е Велизар да каже евала за разлика от ТЕО .![]()
Велизар го казва с носталгия, да не мислиш, че го казва наистина... нали трябва да се промиват мозъците на тия дето гледат и да си верват, че Лудогорец играе някакъв футбол. Просто Пилзен и Звезда са покъртително слаби, Стяуа ги биха на магия, както и първите две титли...
Soulen написа:Хахаха Тео беше по-брутален среу мангалите от Стяуа. Мързи ме да вадя коментари след мача как бил душевно смазан и не му се живеело![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта