Виктория Пилзен не са слаб отбор, казах че се класираха много трудно с гол на чужд терен но поне беше
в редовното време. Лудогорец играха продължения с/у Звезда които в момента не съм никак сигурен че
са по-добри от Карабах където има няколко супер добри играчи. Ц.Звезда е по-слаб отбор от Партизан
предните години така че аз очаквам 2 оспорвани мача като за мен чехите са леки фаворити. Те ползват
само 1 чижденец в титулярния им състав и са доста сработен отбор от години, редовни са в ШЛ където
са играли повече пъти от Лудогорец.
Успех на Лудогорец!
Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!
То не може само лесни съперници. Големият отбор се доказва и с/у по-сериозни такива, освен това Пилзен не е чак такъв гранд, че отбор с претенции, като Лудогорец да се плаши от него.
Желая успех!
Желая успех!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Въпрос на мислене.
Re: Лудогорец-Виктория Пилзен
Pichichi написа:, редовни са в ШЛ където
са играли повече пъти от Лудогорец.
И колко пъти са играли в ШЛ? Аз помня един път с Бистрон срещу Милан, БАТЕ и там още някой
Re: Лудогорец-Виктория Пилзен
Не лесен, но преодолим съперник. Все пак Лудогогрец ги биха вече тази година в контрола с 2-1.
Дано успеят и в този мач!
Дано успеят и в този мач!
Чешкият футбол е в застой и упадък. Не е каквото беше. Виктория разчита предимно на чехи + няколко словаци. Лудогорец играе като латиноамерикански отбор и е много бърз и техничен отбор с качествени единици като за средносилен европейски тим. Показват красота, креативност и премерени действия. Виктория разполага с нелоша отбрана. Рядко вкарват повече от 1 гол на мач. По-бавен отбор е и не толкова техничен. Рядко и получават повече от 1 гол за 90 минути. Би трябвало лудогорските латиноси да ги развинтят. Много е важно кой ще открие везултата. Виктория ще играе за гол в Разград и след това 0:1 или 1:1 ще им е по вкуса. Вандерсон, Кафу, Марселиньо, можи би Лукоки като резерва биха им скрили шапката. Много по-технични са.
Лудогорец би трябвало да ги отстрани, ако си изиграят мачовете както трябва.
Лудогорец би трябвало да ги отстрани, ако си изиграят мачовете както трябва.
Последна промяна от matador1 на 05 авг 2016 14:08, променено общо 2 пъти.
Пилзен е отбор аналогичен на Лудогорец. Имат 4 титли от последните години.
ФК Виктория Пилзен е чешки футболен клуб от Пилзен, играещ в най-високия ешелон на чешкото първенство. Участва в Купата на носителите на купи през сезон 1971/72 след като играе финал на Купата на Чехословакия през сезон 1970/71, в който губи от шампиона на първенството Спартак Търнава, който участва в турнира за Купата на европейските шампиони. През сезон 2010/11 участва в Лига Европа, за която се класира като победител в Купата на Чехия за предишния сезон.[1] През същия сезон Виктория Пилзен печели за първи път първенството на Чехия и правото да участва в Шампионска лига 2011/12.[2] В групите отборът извоюва равенство 2:2 срещу италианският шампион Милан и се класира на 3 място. Участва на 1/16 финалите на Лига Европа, където отпада от Шалке 04.
С „Лудогорец“ се е срещал един път в контролен мач. Мачът се играе на 22 януари 2016 г. в турския курорт Белек като завършва 2-1 за „Лудогорец“ [3].
Ебати тежкия жребий, няма що. Колкото и да ми е неприятен и антипатичен тоя отбор, и още повече ръководството му, ми е пределно ясно, че ония ще бъдат изядени с парцалите, а вероятно и унижени публично. Зелените гадове са станали един изключително качествен тим на нормално европейско ниво. Според мен лично имат всичко необходимо за минимум трето място в група на ШЛ. Гела може да е арогантен феодален шибаняк, ама знае как да си инвестира мръсните пари по най-добрия начин, евала за което.
Каквото е - това е. Пилзен, Пилзен...
Все тая. Пак ще ги бием, ама друго си беше Селтик да са отстранения тим.
Карай. С жребия за групите на ШЛ, Лудогорец може да има повече късмет...
Все тая. Пак ще ги бием, ама друго си беше Селтик да са отстранения тим.
Карай. С жребия за групите на ШЛ, Лудогорец може да има повече късмет...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
matador1 написа:По-бавен отбор е и не толкова техничен.
Георги Дерменджиев написа: Виктория играе директен и бърз футбол...
На кого да вярваме сега