Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

мили

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот мили » 03 апр 2015 00:17

1Neutralen написа:
snakebite написа:Айде да минава мача и да се свършват мъките на ЦСКА-рите..
Ние сме по-добрия отбор и очаквам победа, няма за къде да се пазим...
А и мисля че ще има стабили премии от Киро Дъ Бос, което ще накара нашите да се поразтичат малко...
А ако чичо Гошо не може да бие този раздрънкан ЦСКА, да ходи да се хвърли някъде...
Само Лудогорец !

Подкрепям напълно. Трябва да ги тресенм с 3:0.

7 - 0

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Мнениеот PFCLudogorets » 03 апр 2015 00:33

BRF написа:
PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача , тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие .

Много ми е интересно какво означава "унижат максимално ЦСКА"! :? И какво разбираш под правене на "зулуми"?!
Аз лично няма да ходя на мача заради "условията" които са в сектора за гости!Иначе каква друга изненада да има :? ?Отново да са наели мутри,които да бият или този път направо ще стрелят :lol: !Майната им и на олигархчето и на методите му и на мутрите му,да го д,ха!

В деня на мача , ще разбереш точно какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" . Не го казвам със злоба . Просто това ЩЕ стане .
А колкото до зулумите и условията в сектора за гости . Нали знаеш че всичко се прави според дадени очаквания . Щом условията са "тежки" , значи има защо да е така . Ако феновете ви се държаха човешки , щяха да им бъдат осигурени нормални условия . Това е .

мили

Мнениеот мили » 03 апр 2015 07:35

PFCLudogorets написа:
BRF написа:
PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача , тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие .

Много ми е интересно какво означава "унижат максимално ЦСКА"! :? И какво разбираш под правене на "зулуми"?!
Аз лично няма да ходя на мача заради "условията" които са в сектора за гости!Иначе каква друга изненада да има :? ?Отново да са наели мутри,които да бият или този път направо ще стрелят :lol: !Майната им и на олигархчето и на методите му и на мутрите му,да го д,ха!

В деня на мача , ще разбереш точно какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" . Не го казвам със злоба . Просто това ЩЕ стане .
А колкото до зулумите и условията в сектора за гости . Нали знаеш че всичко се прави според дадени очаквания . Щом условията са "тежки" , значи има защо да е така . Ако феновете ви се държаха човешки , щяха да им бъдат осигурени нормални условия . Това е .

И заради тяхното държание, страдат феновете и на други отбори (за съжаление).

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 апр 2015 10:27

PFCLudogorets написа:В деня на мача , ще разбереш точно какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" . Не го казвам със злоба . Просто това ЩЕ стане .

Да де!Ама това ЩЕ за да стане,трябва да се знае какво се крие зад него!Разгромна победа с.................,ще се спре топлата вода в съблекалнята..........,малко повече конкретика!

Никой не заслужава да бъде на такова място,още по-малко да си плати за това!Нямало деца сред нас,как да има в такива условия?Ако това е унижението което ще ни се случи,съгласен съм!Чувствам се унижен като идвам на вашия стадион и затова ще пропусна!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 03 апр 2015 19:02

7-0

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 03 апр 2015 19:23

BRF написа:
PFCLudogorets написа:В деня на мача , ще разбереш точно какво съм имал предвид под "да унижат максимално ЦСКА" . Не го казвам със злоба . Просто това ЩЕ стане .

Да де!Ама това ЩЕ за да стане,трябва да се знае какво се крие зад него!Разгромна победа с.................,ще се спре топлата вода в съблекалнята..........,малко повече конкретика!

Никой не заслужава да бъде на такова място,още по-малко да си плати за това!Нямало деца сред нас,как да има в такива условия?Ако това е унижението което ще ни се случи,съгласен съм!Чувствам се унижен като идвам на вашия стадион и затова ще пропусна!

Май вече започнахте с оправданията:)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 03 апр 2015 21:07

8 - 0
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 апр 2015 22:40

Луд Гидия 123 написа:
BRF написа:

Май вече започнахте с оправданията:)

:shock: Къде видя оправдания? :?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 апр 2015 22:50

Бием си като пичове!

мили

Мнениеот мили » 03 апр 2015 23:00

BRF написа:Бием си като пичове!