Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец

Мнениеот zlatan » 04 ное 2014 22:48

12-15:0 ще има в Мадрид ... 9-10 гола на Роналдо.. ще подобрят резила на подуяне

тео ти май повече мразиш лудите отколкото нас.Учудваш ме.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
GeN0
Контакти:

Мнениеот GeN0 » 04 ное 2014 22:50

Вече го няма подценяването към Лудогорец, сега отборите от групата са ги проучили доста добре.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 04 ное 2014 22:51

Домусчиев дали ще даде едно разпалено интервю след тоя мач? :roll:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 ное 2014 22:52

GeN0 написа:Вече го няма подценяването към Лудогорец, сега отборите от групата са ги проучили доста добре.

Едва ли е имало истинско подценяване, там са професионалисти. Веднага са проверили кви са тия Лудогорец и как играят. Е, може играчите понякога да излизат не особено концентрирани, но щаба е проучил гарантирано.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 ное 2014 22:52

zlatan написа:ебати ужаса Базел има повече фенове в тоя форум отколкото Лудогорец.Хора кво ви става бре,толкова ли ви дразнят Домусчиеви.

...щото играят с червено-сини фанелки

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 ное 2014 22:53

Кой ми спореше, че Базел щели да играят за равенство в Швейцария? :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 ное 2014 22:54

Както и да свърши мача по никакъв начин не променя факта, че утре лудите пак ще са най-добрия български отбор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 04 ное 2014 22:55

RedeviL написа:
Emmanuel написа:Еееей доживяха хейтърчетата златния си миг :) Айде честито, порадвайте се малко, че за Левски идва мача с Монтана, а за ЦСКА този с Хасково. Е, не е Реал Мадрид ама поне мооооже и да вкарате някой гол. А този мач.,.. този мач още не е свършил повярвайте ми.

От ясно по-ясно е, че рано или късно хейтърчетата ще доживеят златния миг. Големият въпрос обаче е, дали вие ще го преживеете! :mrgreen:
Дреме ми за хейтърите. Нека си ме обиждат(не ми е в културата да им отговарян), нека плюят отбора ми(той пак ще продължи да мечтае), все ми е тая за бедните души. Писнало им е да падат от Тампере, Мура, Зимбру, Иртиш и се чудят на кой да си излеят злобата. Напред орли!!!

Потребителски аватар
GeN0
Контакти:

Мнениеот GeN0 » 04 ное 2014 22:57

Слушате ли ги феновете на Базел как пеят на трибуните. Създават си атмосферата, и със сигурност няма да има бомбички в агитката им.

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 04 ное 2014 22:57

Виновник номер 1 за мен е Дерменджиев тоя е .................... реално Лудите ги нямаше никакви поне до 30-тата минута седяха си в своята половина и чистеха само топката! Защитниците са пълни олигофрени с тези постоянни връщания към вратаря който го поставят в кофти ситуации и е под напрежение постоянно заради ТЯХ ! Как няма и да допусне грешка и Стоянов в така ситуация - не го виня по никакъв начин. Видя се последните минути че могат да играят нападателно и можеше да реализират ама ...... ако бяха играели нападателно от началото нямаше да е такова положението и Базел нямаше така спокойно да атакуват.
Грозна картинкаса нашите дано 2-то полувреме се оправят и заиграят както трябва имат шансове въпреки отчайващата ни защита :|
БОТЕВ Пловдив

Върни се в “Лудогорец”