Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот petko.h.markov » 25 сеп 2014 10:47

RedeviL написа:Въпросът според мен трябва да е - "какво липсва на българските фенове, за да се интересуват, подкрепят и живеят за отборите, на които уж са фенове?" А не да стискат палци на Лудогорец да се превърне във футболния ни Лукоил, който да натрива носовете на лошите Левски и ЦСКА като по този начин замести иначе монотонното и безинтересно ежедневие в любимите им отбори. За да не бъда голослвоен в тезата си, ще ви дам за пример изказването на Георги Марков след мача с ЦСКА, което беше нещо от сорта - "Лудогорец е най-голямата класа в България, всички останали са в тинята..." Посланието е "видите ли, моят тим не успя да бие армейците, ама Лудогорец им натрива носа, затова спя спокойоно.."
Конкретно по темата - проблемът не е толкова в Лудогорец, колкото в до болка познатата мизерия и монотонност, които царят в останалите български клубове. И понеже в тях не се случва нищо ново и интересно, затова всички са захласнали по превърлналия се в национална кауза тим на Лудогорец.

Живеем в територия наречена България,в която от сутрин до вечер сме свидетели само на черно.Като започнеш от
политици,управление,убийства,кражби и всичко което ти дойде на ум.ПОВРЪЩА ти се в края на деня,не ти се живее
вече тук,отчаян си.И в цялата тази мъгла нещо светло-Григор Димитров победил някъде,Пулев ще се бие за световна
титла.Някакъв лъч надежда,че има нещо позитивно излязло от нас,че ни споменават с добро,че разбират че съществуваме.И вместо да се зарадваме,ние пак влизаме в омразата и търсим кирливите ризи на този и онзи.Стига вече с "национална кауза и кремвирши"-изтърка се.Все пак нещо добро се е случило.Ще видим европейски отбори.
Другото по-добре ли е,тук в тинята и мърсотията.Който иска да подкрепя Лудогорец-да си ги подкрепя.Който не иска
-да не ги подкрепя.Но тук по-страшното е завистта и злобата,че те успяват,а ние НЕ.Феновете на Челси не наругаха
Лампарт след като им вкара гол.Тук това ще видя на куково лято.Отърсете от злобата и завистта и живота ще ви бъде
по-лек и успешен.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 сеп 2014 10:55

Чисто спортно-технически на Лудогорец липсва достатъчно класа за да бъде отборът, който Домусчиев сънува.. Да, това е тим със средно-европейска класа (което означава, че е поне две класи над останалите български тимове), но за нещо повече трябва още да се вдигне нивото на Разград, иначе ще се задоволява само с титли в България и класирания в групи на евротурнирите.. В този ред на мисли съм съгласен с мненията, че на Лудогорец липсва и адекватна конкуренция.. Каквото и да си говорим, Левски, ЦСКА, Литекс и Ботев са неспособни на този етап да бъдат реална конкуренция на Разград, а както знаем конкуренцията създава качеството :idea: Любопитни са процесите в Берое, където също се работи в правилна посoка, според мен, но там трябва също по-качествена селекция, за да се борят за нещо по-сериозно като титлата, например..
Изображение

Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 25 сеп 2014 11:06

KAT90 написа:Пускам този въпрос/мнение главно към зелените като няма никаква нападка или злоба, или нещо от такова естество.Ще помоля и за по-въздържани коментари от наши и сини, за да не заключват темата и да не става махленски спор.Бъдете хора, а не фенове с цветни очила!!!
Отбора наистина има всичко и това не трябва да е повод за завист от никого.Л-ец има всичко-стадион, финанси, играчи, правилен мениджмънт, за което ги поздравявам, НО няма най-важното....не феновете :lol: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.Нещото, което е най-важно в спорта.И липсата на тези неща се проявиха от хора, от които най-малко трябва.Българските футболисти и ръководство.Че А група е слаба и отборите са слаби е ясно, но не означава да говориш как всички са некадърни и слаби, и не са ти на нивото.Все пак, както се казва "живеете и ядете" под един покрив.Помнете откъде тръгнахте.Помнете какваонаправи Абало след като вкара! Чужденците в отбора освен, че са добри, показват коректност и добро отношение, за разлика от местни герои.Не знам дали фенклубовете ви организират срещи с ръководството, но феновете на Л-ец ще прочетат това и не е лошо да обсъдят тези неща, за да си дойдат нещата на място, пък си ставайте шампиони колкото искате.
Помня пролетта на тази година когато бях на РД и гледах първия мач с/у Валенсия на айфон и виках за тях! :lol:
Е сега пък за първи път в живота си ще подкрепям Левски в А група! :lol:

Би ли бил така любезен да ме просветлиш кога някой от Лудогорец е казал, че в А група са некадърници :?:

diablorojo написа:Добър отбор,за жалост без публика и история.

Лудогорец са по-стар клуб от ЦСКА и влизат на стадиона срещу 10 и 15 лв :!: Я се сети какво се случи с великата публика на ЦСКА, когато им вдигнаха билетчетата :shock:

MagicMoments написа:Posnah sylza bratle izhabil si si megabaitite da stiskash palci na Ludogortessamupobeda11!!111
Относно защо всички мразят и презират кренвиршките и феновете със спонсори на знамената,за мен истината е следната,датата е 25 май,един тъпунгер си вкарва автогол неочакван за цяла България и за 15-те фенове на каузата в Монтана и те почват да скандират Славия в момент в който дават Гари Родригес да ридае,Базил Карвальо изригва с много истини,20 000 стадион реве,реве та сърца се късат,а долу на екрана дават Петричев,15 човека играчи,заедно с толкова агитка и треньорите скандират Славия.Боклуците долни,които до преди 2 години са били фенове на Левски/ЦСКА,очевидно не знаещи как да изразят радостта си правят тази грешка,докато милиони умират,а тези които сега пълнят с безплатни билети и кренвирши и транспорт националния и селския маймунарник в Разград при подобно дежа вю при което ще са от обратната страна на к*ра ще станат пак от Левски/ЦСКА,защото просто тяхната нова любов не е станала първа.

MagicMoments написа:
BadBoy написа:
sin4ec написа:
BadBoy написа:Ако приемем, че Лудогорец се е родил преди 4-5 години, то ми е много интересно Левски през 1919 година колко фена е имал?
Единственото нещо, което ще винаги ще липсва на Лудогорец е по-голям град като население зад гърба им.

Достатъчно, за да ти спретнат един гангбанг!

Говори ми, говори.

С такова тъпо мнение заслужаваш и тъп отговор.Тогава колко милиона е било населението на България,тогава не е ли имало война,в която България е участвала активно,тогава колко хора са знаели какво е футбол,за нещата в съвременния живот като телевизия,интернет,стадиони,телефони няма смисъл да говоря.Понякога троловете с опитите си да бъдете интересни пишете безумно тъпи неща.Но нека ти кажа нещо феновете на Литекс през 1929 са били точно толкова,колкото са и в момента 100 човека.

Чети внимателно. ФК-то е присоило името на един български герой и тогава родолюбивите българи са станали негови фенове само заради името и нищо повече.

Седем написа:
parazit написа:Не мислите ли,че е малко иронично да говорим за публика при положение,че националния стадион ще е пълен с участието на Лудогорец в 3 мача,а Левски и ЦСКА не са го пълнили до краен предел от 10 години?

Историята Лудогорец си я има вече 3 титли,2 купи и 2 суперкупи 1/8 финал в Лига Европа и влизане в групите на Шампионската Лига.

Я пак за националния стадион? Ще ти припомня само една дата - 23.05.2014 г. Един отбор в трагично състояние от всякакво естество - финансово, организационно, спортно и каквото още се сетиш напълни националния стадион и то не на мач срещу многомилионната селекция на Реал Мадрид в Шампионската, междуконтиненталната или космическата лига, а на един приятелски мач. Защото историята и величието на един отбор не се измерват с купи или титли, а с любовта на феновете. А истинската любов на на истинските фенове не можеш да си купиш дори за всички кренвирши на света!

Стадионът не беше пълен въпреки безплатните билети и кетъринг. И на стадиона имаше хора не заради Левски, а за да видят на живо Лацио, защото скоро не са и няма да играят с отбор от Западна Европа. Те, ако бяха на стадиона заради Левски Герена щеше да е пълен и на мач срещу Локо Пд.

Видели са как Левски като спечелят титла излизат с фланелки Ние мразим ЦСКА и пеят бий чорбата по главата. Когато Лудогорец беше във В група събираше по 2-3 хил. човека на стадиона нещо непосилно за Левски и ЦСКА, ако не играят по между си или с Лудогорец и Литекс. Пусни сълзичка придружена със злобарка.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 сеп 2014 11:17

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Въпросът според мен трябва да е - "какво липсва на българските фенове, за да се интересуват, подкрепят и живеят за отборите, на които уж са фенове?" А не да стискат палци на Лудогорец да се превърне във футболния ни Лукоил, който да натрива носовете на лошите Левски и ЦСКА като по този начин замести иначе монотонното и безинтересно ежедневие в любимите им отбори. За да не бъда голослвоен в тезата си, ще ви дам за пример изказването на Георги Марков след мача с ЦСКА, което беше нещо от сорта - "Лудогорец е най-голямата класа в България, всички останали са в тинята..." Посланието е "видите ли, моят тим не успя да бие армейците, ама Лудогорец им натрива носа, затова спя спокойоно.."
Конкретно по темата - проблемът не е толкова в Лудогорец, колкото в до болка познатата мизерия и монотонност, които царят в останалите български клубове. И понеже в тях не се случва нищо ново и интересно, затова всички са захласнали по превърлналия се в национална кауза тим на Лудогорец.

Живеем в територия наречена България,в която от сутрин до вечер сме свидетели само на черно.Като започнеш от
политици,управление,убийства,кражби и всичко което ти дойде на ум.ПОВРЪЩА ти се в края на деня,не ти се живее
вече тук,отчаян си.И в цялата тази мъгла нещо светло-Григор Димитров победил някъде,Пулев ще се бие за световна
титла.Някакъв лъч надежда,че има нещо позитивно излязло от нас,че ни споменават с добро,че разбират че съществуваме.И вместо да се зарадваме,ние пак влизаме в омразата и търсим кирливите ризи на този и онзи.Стига вече с "национална кауза и кремвирши"-изтърка се.Все пак нещо добро се е случило.Ще видим европейски отбори.
Другото по-добре ли е,тук в тинята и мърсотията.Който иска да подкрепя Лудогорец-да си ги подкрепя.Който не иска
-да не ги подкрепя.Но тук по-страшното е завистта и злобата,че те успяват,а ние НЕ.Феновете на Челси не наругаха
Лампарт след като им вкара гол.Тук това ще видя на куково лято.Отърсете от злобата и завистта и живота ще ви бъде
по-лек и успешен.

Акцентът в мнението ми не е насочен срещу Лудогорец, а срещу тези, които използват името му за избиване на комплекси! А такива има много, както сред поддръжниците му, така и сред противниците му. И тук ясно съм посочил, че причината за тези изблици на злоба е чувството за малоценност, което цари у бългаските фенове и изобщо цялата ни футболна "общественост.." Иначе всичко, което казваш е така, но то е само едната страна на монетата. От другата са такива като Георги Марков, които използват чуждите успехи, за да оправдаят своята некадърност и тази на отбора си! От мене лоша дума за проекта Лудогорец няма да чуеш, но не мисля, че превръщането му във футболния Лукоил, както им се иска на много хора, ще допринесе за развитието на футбола в България. По-скоро трябва да послужи като пример на останалите да се амбицират да достигнат до нивото му и да го задминат.
Последна промяна от RedeviL на 25 сеп 2014 11:32, променено общо 2 пъти.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2014 11:27

KAT90 написа:Пускам този въпрос/мнение главно към зелените като няма никаква нападка или злоба, или нещо от такова естество.Ще помоля и за по-въздържани коментари от наши и сини, за да не заключват темата и да не става махленски спор.Бъдете хора, а не фенове с цветни очила!!!
Отбора наистина има всичко и това не трябва да е повод за завист от никого.Л-ец има всичко-стадион, финанси, играчи, правилен мениджмънт, за което ги поздравявам, НО няма най-важното....не феновете :lol: Нямат Феърплей и уважение към останалите отбори.Нещото, което е най-важно в спорта.И липсата на тези неща се проявиха от хора, от които най-малко трябва.Българските футболисти и ръководство.Че А група е слаба и отборите са слаби е ясно, но не означава да говориш как всички са некадърни и слаби, и не са ти на нивото.Все пак, както се казва "живеете и ядете" под един покрив.Помнете откъде тръгнахте.Помнете какваонаправи Абало след като вкара! Чужденците в отбора освен, че са добри, показват коректност и добро отношение, за разлика от местни герои.Не знам дали фенклубовете ви организират срещи с ръководството, но феновете на Л-ец ще прочетат това и не е лошо да обсъдят тези неща, за да си дойдат нещата на място, пък си ставайте шампиони колкото искате.
Помня пролетта на тази година когато бях на РД и гледах първия мач с/у Валенсия на айфон и виках за тях! :lol:
Е сега пък за първи път в живота си ще подкрепям Левски в А група! :lol:

А ти от кои си в крайна сметка?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2014 11:31

blueboss написа:...Братята не искам да ги коментирам, защото предадоха отбора на сърцето си - ЦСКА в труден момент, което с право им напомниха от червената публика....

За разлика от брат си Кирил, Георги Домусчиев е левскар. Хвани единия, па удари другия!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 сеп 2014 11:35

Акцента на моето мнение е "народопсихологията".Георги Марков да си говори каквото си иска-въобще не ме интересува.
Ако прегледаш мненията за мача с Реал,ще видиш една дебело подчертана тенденция-ще ви бият с много и ДАНО да стане.Само че едните играят с Реал,а другите с Монтана например.Феновете на Ливърпул са изпратили с ръкопляскане
отбора и публиката на Лудогорец.Тук това,кога мислиш ще го видим?Липсва уважение към труда и успеха на другия,които и да е той.Даже един наш фен беше много горд от това,че не прикрива завистта си към Лудогорец.Защото
от ШЛ ще спечелят много пари и разликата между двата клуба ще стане ОГРОМНА.Вместо да се стремиш да се развиваш
и просперираш ти правиш най-лесното-Завиждаш.Ето това се набива на преден план,като четеш мненията във форумите.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2014 11:37

BadBoy написа:Колегата показа нещо доста интересно с тази статистика.
Кои търсят на латиница в Google и кои на кирилица?
От посочените резултати излиза, че в световен мащаб думата "Ludogorets" е търсена близо 5 милиона пъти, какво са търсили с тази дума не зная, вероятно хората са се интересували от географската област Лудогорие/Лудогорец

На латиница, или по-точно на шльокавица, търси почти всеки пубер в България, защото вероятно така им е по-лесно, а и по принцип подрастващите не ползват толкова честно родния си език в мрежата. Ти сега да не би да искаш да ни убедиш, че щом за Ludogorets има толкова търсения в нета на латиница, то това е в резултат на западняшкото любопитство? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 25 сеп 2014 11:42

Липсвало им феърплей. Все едно Батков не се хвалеше постоянно в силните години на Левски и не подиграваше другите отбори, да не говорим пък за вечните мрънкания на Тройчо. Това е нашата действителност.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2014 11:45

botev1921 написа:Интересно колко сериозен комплекс е Луноходец на всички в България. Яд ви е, разбирам! Левски и Цска скоро няма да видят титла и скоро в ШЛ няма да играят, но поне имайте малко достойнство и не приказвайте глупости. Каква публика имат Левски и ЦСКА? На мачовете им със Славия и Берое има по 3000 човека - това ли е фенска "маса", отбора на народа и т.н.? Левски и ЦСКА имат по-малко истински фенове от Ботев Пд, а всичко останало са конформисти от комунистическо време! Вечната стратегия "Разделяй и владей"....

:lol: :lol: :lol: Ти очевидно не си само тъп, а си много тъп!... :lol: :lol: :lol: Конкретно за миналия сезон, колкото и неприятно ми е да го призная, най-голяма посещаемост има точно ЦСКА - средно по 4730 зрители на мач. През годините "водачеството" по този показател се сменя: "Левски" - ЦСКА и обратно... 8-) С това отговарям и на един друг форумен "разбирач", който обясняваше, че най-голяма публика през миналия сезон имал... "Лудогорец". :o

http://football24.bg/leagues/attendance ... son_id/595

П.П. Иначе ти изобщо не мразиш "Левски" и ЦСКА, нали, врачанско комплексарче?!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Лудогорец”