Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот venko 1984 » 13 сеп 2014 11:25

УЕФА: Затваряме сектор А, защото е намазан с горчица, препоръчваме мушама

Изображение

НЬОН, ШВЕЙЦАРИЯ - Мишел Платини, дето не е резервата на Лудогорец или дясното крило на ЦСКА, а шеф на европейското БФС обясни защо е затворен сектор А за мача на Лудогорец с Реал Мадрид.

"След мача със Стяуа от екстаз публиката е направила целия сектор на кетчуп, лютеница, горчица, майонеза и малко люто, размятайки клубни кренвирши. Това е недопустимо!" - сподели Платини в интервю за Канал 3, заснето с камерата на Siemens A35.

Затварянето на най-скъпия сектор за мача с Мадридската Славия ще лиши разградчани от около 800 000 лева и реализирането на 12 тона застоял полуфабрикат, оплакаха се от ръководството на Лудогорец.

Предписанието на УЕФА за мачовете на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига е да се осигурят мушами или поне вестници, за да могат домакинските фенове да подложат подкрепата си за отбора.

Предварителните маркетингови данни са, че в груповата фаза симпатизантите на шампионите на България ще изконсумират общо 2 национални реколти слънчоглед и 350 промоции за кренвирши от веригите супермаркети в страната, което е поредният рекорд на ултрасите от Разград.

http://www.nenovinite.com/ne/sport/6212/

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 сеп 2014 11:26

Едни се вълнуват как ще завърши мача им с Ливърпул,другите за мачовете им с Черно море и Славия.Абе всеки с
проблемите си.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 13 сеп 2014 11:28

Ако знаете ингилизите колко ни мразят. Да си за Ливърпул е все едно да стискаш палци на Бешикташ или Галатасарай.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 13 сеп 2014 11:29

РосенВарна написа:Това, че нямате загуба от футболните гиганти Зимбру и Мура не ви прави по-малко смешни! Отпадането от тези отбори викаш не се брои за унижение щом е без загуба, а?
Аз не съм адвокат, аз съм обикновен фен, аз съм за красивата и стойностна игра. Да не се радвам, че български отбор играе в ШЛ, така ли? Пак повтарям, не 3 а 300 гола да отнесат Лудогорец- това никой нормален фен няма да го счита за драма, това ще бъде храната на хейтърите.

Играта им е толкова красива и стойностна, че даже и съдиите се включват в разиграванията.Не че нещо, но виж примерно вчерашния коментар на гела, според когото едва ли не всички отбори в България са жалки клошари, а неговият е светило и е от световна класа.Ако това не те дразни ок.Нека да обижда всички отбори пък вие ги защитавайте.:idea:
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 13 сеп 2014 11:34

KAT90 написа:
РосенВарна написа:Това, че нямате загуба от футболните гиганти Зимбру и Мура не ви прави по-малко смешни! Отпадането от тези отбори викаш не се брои за унижение щом е без загуба, а?
Аз не съм адвокат, аз съм обикновен фен, аз съм за красивата и стойностна игра. Да не се радвам, че български отбор играе в ШЛ, така ли? Пак повтарям, не 3 а 300 гола да отнесат Лудогорец- това никой нормален фен няма да го счита за драма, това ще бъде храната на хейтърите.

Играта им е толкова красива и стойностна, че даже и съдиите се включват в разиграванията.Не че нещо, но виж примерно вчерашния коментар на гела, според когото едва ли не всички отбори в България са жалки клошари, а неговият е светило и е от световна класа.Ако това не те дразни ок.Нека да обижда всички отбори пък вие ги защитавайте.:idea:

Ами дразни ме-казвал съм го, дразнят ме понякога и Лупи, Батков...... но такава е реалността в БГ.
Това не означава, че не трябва да се радвам на играта на Лудогорец!
Съдиите според теб в мачовете със Стяуа кого подкрепяха повече?
Вчера на мача пак съдията ли беше виновен задето играчите на Ботев не можеха да уцелят топката пред наказателното поле на Лудогорец и ставаха за смях?
Съдията ли беше виновен вчера за плюенето през оградата на онези изродчета?
Сега ако им одрусат наказание от няколко мача без публика кой ще е виновния?
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 13 сеп 2014 11:38

РосенВарна написа:
KAT90 написа:

Ами дразни ме-казвал съм го, дразнят ме понякога и Лупи, Батков...... но такава е реалността в БГ.

Да, в реванша.До миналата година включително ги подкрепях, но тази не.Е това със сигурност не е от злоба и завист.Като онези гела и тъмния директор се кротнат може пак да ги подкрепям в Европа, а за да се кротнат трябва да изядат няколко шамара навън.Както казваше Батков "Обратно в кочината"!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 13 сеп 2014 11:41

matador1 написа:Ако знаете ингилизите колко ни мразят. Да си за Ливърпул е все едно да стискаш палци на Бешикташ или Галатасарай.

Чак пък да ни мразят, за обикновените хора там сме крайно неизвестни. Ако говориш за геополитика, те винаги са се водили от собствения си интерес, а просто той в повечето случаи не е съвпадал с нашия. Тяхната цел е била да спрат Русия да вземе Проливите и Константинопол, а нас са ни разглеждали като руска пионка. Единствено по времето на Съединението ни подкрепят, и то когато разбират, че Русия е против.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 сеп 2014 11:41

slash1912 написа:
zlatan написа:интересно става сега.Аз съм на 36 год,когато съм бил на 6 годинки моят чичо ми носи шал и фланелка на Ливърпул,беше военен човека и си беше голямо цесекарче.Ех не успя да ме направи червен,но ме направи луд фен на Ливърпул.Завиждам на БГ-фенове които ще бъдат там и ще са на мача.
Колкото до подкрепата вие как мислите.Ще гледам мача с фланелката и шала на Ливърпул и естествено ще викам за тях.30 години не се забравят-а вие ако щете и предател ме наричайте вече в този форум.Има неща които Киро никога няма да ги усети-ЛЮБОВТА НА АГИТКАТА.Съжалявам ако съм ядосал някой с коментара си.

+1892
Фен съм на Ливърпул от дете.Тогава още нямаше преки предавания на мачове,интернет и други такива екстри.Можеше да чуеш само резултата по новините в 00:00 часа по Хоризонт и да видиш състава във вестник Спорт тото :lol:
Нищо против Лудогорец,пожелавам им успех срещу Реал и Базел,но няма как да ги подкрепям в мач с Ливърпул.

Вие сте различен тип фенове. Напълно нормално е да подкрепяте Ливърпул в случая. Проблемът е в бандата хейтърчета, които ще викат за Ливърпул единствено заради омразата си към Лудогорец.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 13 сеп 2014 11:42

Сигурен съм,че и с един гол да паднат ,капацитетите тук във форума ще го изкарат най-големия провал за бг футбола.Просто сини и червени(фенове,а и т.н.журналисти), трудно приемат действителността,че Левски и ЦСКА вече не диктуват футболната ''мода" у нас и всячески се опитват да омаловажават успехите на другите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 сеп 2014 11:43

РосенВарна написа:
KAT90 написа:

Вчера на мача пак съдията ли беше виновен задето играчите на Ботев не можеха да уцелят топката пред наказателното поле на Лудогорец и ставаха за смях?
Съдията ли беше виновен вчера за плюенето през оградата на онези изродчета?
Сега ако им одрусат наказание от няколко мача без публика кой ще е виновния?

Пич,ти си свестен(въпреки това днес ще ви надуем шушоните :lol: )!Обърни внимание,че 90% от нападките са към олигарха,а не към отбора,който по-скоро е признат от всички нас за най-добър към момента!Въпроса е ,че неговото държание се прехвърля и към работниците му и те също държат сметка на хората,които не ги подкрепят!
Как си обясняваш промяната в публиката на Ботев?Само преди няколко месеца ги посрещнах с аплодисменти,а вчера ги изпратиха със "смешни сте" и Ливърпул!?Наясно си ,че става въпрос за едни и същи хора!

Върни се в “Лудогорец”