37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Мнениеот мили » 04 май 2014 11:14

dream team написа:Добре де, как никой не се оплака от Лудогорец в европейските мачове? Все пак 16 мача изиграха. Който падна от тях, прие поражението и продължи нататък. А в БГ - ред сълзи, ред сополи :mrgreen:

Голяма им е мъката ! ! ! :lol:
Три години подред, следва четвърта. Не са виждали това чудо!
Чули са, че имало преди точно 50 години, ама сега с очите си ще го видят.
Не се преглъща! :o :shock: :?

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 04 май 2014 11:51

мили написа:
dream team написа:Добре де, как никой не се оплака от Лудогорец в европейските мачове? Все пак 16 мача изиграха. Който падна от тях, прие поражението и продължи нататък. А в БГ - ред сълзи, ред сополи :mrgreen:

Голяма им е мъката ! ! ! :lol:
Три години подред, следва четвърта. Не са виждали това чудо!
Чули са, че имало преди точно 50 години, ама сега с очите си ще го видят.
Не се преглъща! :o :shock: :?

Едва ли,по вероятно Б група :o И ме е яд че съм ви подкрепял като от провинцията,та вие с този флирт със съдиите сте станали като Левски- който мразим заради това.Кой от вас ще ми докаже че съдийството в двубоите между двата отбора от как сме в А група се свири 50 на 50-първи двубой не дадена дузпа и отменен гол,втори 2дузпи до десетата минута че не се знае кво ще стане :lol: ,пак в Разград-ДУЗПА за кой ли път че не се знае кво ще стане....,и сега в Коматево квичене,лежане с участието на диригента Йорданов :!:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 04 май 2014 12:25

Аз ще ти докажа . Вчера ЧК на Иршак и мача отиваше в др посока . Предния път като идвахме в Коматево - непризнат го (топката мина с пълния си обем ) и 2-3 вдигнати несъществуващи засади , една от които Мисиджан излезе сам срещу вратаря . Стиа глупости вчера съдията с нищо не е помагал на Лудогорец . Май сте се заразили от бате ви Тройчо .

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 04 май 2014 12:26

Пичове, сложете си ръка на сърцето и признайте - нарушението ( с бутоните напред в опорния крак ) срещу Ешпиньо за жълт картон ли беше ? И спора приключва моментално!

Ако кажете, че е бил за ЧК който не е даден => съдията е подпрял, и то много подпрял вас! Не ви ли е срам да говорите след такова подпиране!

Трябва само зареди тази ситуация да сте по-ниски от тревата!
Последна промяна от kev1n на 04 май 2014 12:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 май 2014 12:27

Бай Иван написа:
ZinedineZidane написа:
Бай Иван написа:Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.

Днес за кратко се появи тема, която да оплюва стадиона в Разград, че бил като клетка, затвор. Но гледайки и слушайки различни фенове на "Ботевъ", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА", мисля, че трябва даже да се издигнат още на височина оградите, които са в сектора с гостуващи запалянковци.

Успех на "Лудогорец" в следващия мач! :)

Смешник, какво очакваше да се чува след подобно съдийство и подобно антифутболно поведение на "каузата"? Дай ми адекватен отговор!

Срам и позор за теб, че за потребителското си име си използвал една легендарна личност, а пишеш коментари само за бройка.

Ако съдията беше поне малко съвестен, играчът на "Ботевъ" Хамза и играчът Кишада от "Лудогорец", трябваше да изхвърчат в първите 15 минути от първото полувреме.

Ама той ги потупва по рамото и им стиска ръцете за нарушенията, които правеха!

Нищо не казваш за грубите нарушения на "Ботевъ", но за това пък давай смело да плюем по "Лудогорец", защото уж всички останали така правят.

Който каквото иска да казва - играта си е игра, има си очи и уши да гледа и да види кой отбор какъв футбол играе.

Стар фенски навик е да се признават само грешките на противника, докато собствените недостатъци да не се гледат, или яростно да се отричат, защото така им изнася! :)

Кой си пък ти да ми говориш за срам и позор и за бройки мнения?
Хамза за какво трябваше да е изгонен? Защото така ти харесва на теб? Или по подразбиране?
Мога спокойно да ти изброя поне 10 покъртителни отсъждания на съдиите в наша вреда и то само по спомен. Но не ми е идеята да се оправдавам с тях. Съдийството (не само вчера), в комбинация с наглото поведение на президентчето ви, с поведението на "публиката ви" в Разград срещу нас доведе и до нашето отношение. Така че, хайде да не се правите на ощипани госпожици. Крушката си има опашка. И да ти припомня как беше посрещнат Л-ц на Коматево само преди 2 месеца, преди да се случат гореизброените неща. Сам си прави изводите.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 04 май 2014 12:31

В ютуб има целия мач, очаквам да ми качиш (със минута:секунда) каза 1о грешни отсъждания по-спомоен, следователно ако гледаш видеото, ще станат поне 15.. та искам да видя поне 15 грешни отсъждания в полза на Лудогорец! Иначе просто говориш глупости! И винаги сме имали уважение към вас, дори във другия форум не проумяваме какво е станало и защо се държахте вчера така с нас ? Мисля че някой доста сериозно ви пързаля и иска да създаде омраза! Предполагам - платените драскачи на Ловеч и леФски!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 04 май 2014 12:37

Взеха всички да прихващат от Стойчо. Гонзо може да е левскар и нз си какво , но си казва и признава : "по - добри бяха и заслужено биха " . А Бате Тройчо когато пада винаги съдията е виновен , а когато бие бие въпреки съдията . Нещо взеха да прихващат всички и да играят на развален телефон . В Бургас може да има ад , но футболистите са играли пред къде къде по -големи адове - Партизан , Лацио , Валенсия , Базел , Динамо . Идват , бият с игра и си прибират купата ;) . Много сте надъхани и сте сигурни ,че ще я спечелите , но няма от къде . Дори аз не съм сигурен в Лудогорец .

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 май 2014 12:41

kev1n написа:В ютуб има целия мач, очаквам да ми качиш (със минута:секунда) каза 1о грешни отсъждания по-спомоен, следователно ако гледаш видеото, ще станат поне 15.. та искам да видя поне 15 грешни отсъждания в полза на Лудогорец! Иначе просто говориш глупости! И винаги сме имали уважение към вас, дори във другия форум не проумяваме какво е станало и защо се държахте вчера така с нас ? Мисля че някой доста сериозно ви пързаля и иска да създаде омраза! Предполагам - платените драскачи на Ловеч и леФски!

Първо, нямам за цел да убеждавам никого в нищо. Няма особен смисъл.
Второ, мненията са си мои и нямам против да ги смяташ за глупости. Все ми е едно.
Трето. Аз поне не намирам мача в youtube. Исках да видя на видео "чистия ЧК" на Иршак, но не го намирам.
Четвърто. Прочети ми горния коментар и ще намериш отговор на въпроса защо от уважение минахме на ненавист. И аз ви уважавах, но вече не.
И последно. Аз не търся оправдание в съдиите. Просто ви казвам, че това е една от причините за отношението ни към Лудогорец.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 04 май 2014 12:54

Извинявам се, още не са го качили, видях че го има п2п и по рефлекс предположих, че вече е качен!
http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=3e14edbae0c3f25cb99b4be413effe0af436b0b3
Ето линк към торента, ако не ти се чака до вечерта!

Прочетох ти коментара и то доста внимателно, но все не успявам да се сетя за кои случеи ми говориш по изброените точки.

Въпроса беше, че всеки говори за нещо, което не е истина, и накрая както винаги - 1 лъжа изречена от 2о човека по 3о пъти става истина. Самонавиване и т.н. Аз пък мога да ти кажа, че в този 2-ри дял от първенството, имаше 5-6 мача в които бяхме ущетени, било то с 2-3 засадки, при което се спира най-голямото ни оръжие - скоростта и извеждането в дълбочина, било то непоказване на картони и т.н. Не може на мача с Левски, 1 от юношите им за 2о секунди да направи 3 последователни влизания за жълт картон и да не ги покажат.. а да му покажат накрая само 1, задето налетя на бой на мишо(или кайсара).. случеи много! И аз все още мисля, че по-скоро съдиите свирят против Лудогорец, и то тенденциозно!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 04 май 2014 13:25

Ми обидно ми е да пишат такива врели некипели.. 1о платени драскачи от грУшата и софия лапат, се скъсват да тровят.. като за последно! Пускат слухове, създават напрежение, само и само да изместят разговора от тяхното некадърно държание и управления и каквото им е там такова.. а другия, който работел правилно, да мре там.. ;д

Били земали зоб наще (По думуте на цска 78) КЪФ ЗОБ БЕ.. привлякоха кондицоинни тренйори от топ отбор в най-доброто първенство, и видиш ли.. химия.. ;д Вместо да кажат - евала, браво, и ние трябва така.. те тровят ли тровят.. май наиситна ще спра да пиш тук.. не виждам вече смисъл..

Върни се в “Лудогорец”