ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио, 3:3 (4:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16, реванш, Лудогорец - Лацио

Мнениеот Синьо сърце » 26 фев 2014 21:00

Лацио идва за победа и който си прави други илюзии, да ги забрави!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 26 фев 2014 21:01

ralka_levskarka написа:
mozart написа:
drvasko98 написа:Аз продължавам да твърдя, че повече от 17-18000 няма да има на стадиона, независимо колко стотици хиляди билети са продадени

Само гледай! Поне 30 000 ще са! Само да не ти стане нещо като видиш реалностите! Милионите фенове на Левски и ЦСКА не могат 15 000 да съберат на дербито! Колко е смешно само!

А ти какви смешни сравнения правиш. Това дерби ли е? Все едно аз ти посна клипче от мача на Левски с Челси и да ти кажа, ето, гледай целия национален стадион пълен, а вие като играете с Литекс и не може да напълните този в Разград (facepalm))))

+1 Ралка е права ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 26 фев 2014 21:09

Нормално е да идват за победа . Ще бъде изключителен провал за тях , а и ще създаде огромно напрежение при феновете ако отпаднат от отбор , който дори не са чували . ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 фев 2014 21:36

Ивайло Лудогорец написа:Нормално е да идват за победа . Ще бъде изключителен провал за тях , а и ще създаде огромно напрежение при феновете ако отпаднат от отбор , който дори не са чували . ;)

Оооо, там напрежението фенове-шеф е толкова голямо, че и да бият, няма да се оправят нещата! Наскоро продаде един играч за много пари-а момчето не искаше и се разплака, и феновете обезумяха...
Но това са си вътрешноклубни проблеми, в отбор от такъв калибър не може да има извинения - излизат и играят. Според мен който вкара гол първи, ще продължи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 26 фев 2014 22:31

ralka_levskarka написа:
mozart написа:
drvasko98 написа:Аз продължавам да твърдя, че повече от 17-18000 няма да има на стадиона, независимо колко стотици хиляди билети са продадени

Само гледай! Поне 30 000 ще са! Само да не ти стане нещо като видиш реалностите! Милионите фенове на Левски и ЦСКА не могат 15 000 да съберат на дербито! Колко е смешно само!

А ти какви смешни сравнения правиш. Това дерби ли е? Все едно аз ти посна клипче от мача на Левски с Челси и да ти кажа, ето, гледай целия национален стадион пълен, а вие като играете с Литекс и не може да напълните този в Разград (facepalm))))

А.. значи когато 2-та отбора "с по 1 милион фена" ( според ваши думи ), отборите на народа и властта, събират във градъ (2 милионен) 15 хиляди на мач 1 срещу друг е нормално.. ;д Но когато отбор, без фенове ( отново според ваши думи ), без минало и история, от град със 35 хилядно население, събере повече само и единствено зареди играта си е "смешно" ГГ :Д добра логика ралке ;д винаги се включваш и изцепваш някой нечовешки бисер.. :) после по 2 седмици ти се смеем :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2014 22:33

kev1n написа:
ralka_levskarka написа:
mozart написа:

А.. значи когато 2-та отбора "с по 1 милион фена" ( според ваши думи ), отборите на народа и властта, събират във градъ (2 милионен) 15 хиляди на мач 1 срещу друг е нормално.. ;д Но когато отбор, без фенове ( отново според ваши думи ), без минало и история, от град със 35 хилядно население, събере повече само и единствено зареди играта си е "смешно" ГГ :Д добра логика ралке ;д винаги се включваш и изцепваш някой нечовешки бисер.. :) после по 2 седмици ти се смеем :)

Сега се връщаш и четеш удебеленото, остроумен.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 26 фев 2014 22:45

Наистина ли сравняваш отбор от 2 милионен град, със отбор от 35 хиляден град ? И още повече 4оо километра разстояние ? Които правят еднаква посещаемост ? :Д И наистина ли сравняваш Челси със Лацио ?! ;дддд И да не би като ходите по гостувания да идвате всички от софия ? :д

За вас това може да е нормално.. :) За нас, хората които ще пропатуваме по над 4оо километра само и само да подкрепим отбора е перфектно :) Вас ако ви кажат да играете за ЕКТ във Букурещ дали ще отидите над 1ооо човека ? :) Спора е излишен.. разбра ме какво искъх да кажа :р

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 26 фев 2014 23:11

Последно ще има ли ''българи'' за Лацио на стадиона ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 фев 2014 23:29

lisynger написа:Последно ще има ли ''българи'' за Лацио на стадиона ?

Май останаха без билети завалийките! Мислеха да са в сектор А до оградата с Г, където щели да са италианците :)! Ще викат пред телевизорите! :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 фев 2014 23:40

Няма да сме малко хората за Лацио утре. Даже може да останете изненадани. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Лудогорец”