Лудогорец пише история

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Лудогорец пише история

Мнениеот kev1n » 15 дек 2013 11:48

drvasko98 написа:
kev1n написа:
grasiani написа:Лудогорец постигна всичко с толкова лекота и рутинно ,и създаде впечатление ,че другите отбори са много слаби и не могат да им се противопоставят и нали разбирате ,че българина е свикнал всичко да става с големи трудности с много екшън и драма ,а тука такива работи нямаше и затова се възприема не толкова с голяма еуфория и драматизъм.Ако беше станало класирането в последната минута какви оди щеше да има какви възклицания какви заглавия.Манталитет какво да правиш.

много си прав!! 2 от 2 срещу редовен евро-участник като динамо.. и видиш ли.. били играли със 3-тия отбор (пък са на път за 9-та поредна титла) на детска възраст, 2 от 2 срещу не холандския гранд, ами европейски-гранд ПСВ, и видиш ли ти.. били в мега криза (пък бият 4:0 аякс......) .. победа и равен срещу представител на украинското първенство, което в момента е едно от най-добрите в европа.. и видиш ли.. те и те били в криза.. ;д това си е Българския хейт и това е!

Ами гова ми намери класиране, независимо от коя година, в което ПСВ е на 10-то място с актив 5-5-6 и формулирай с твои думи представянето им, щом не е мега-криза. Ако искаш ми намери и мачове от ЕКТ, в които те губят у дома си от отбори с история в ЕКТ сходна с тази на Лудогорец и Одеса.

чекай ся.. ПСВ не биха, ПРЕбиха ли АЯКС 4:0 няколко дни след като ниеги бихме ? :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 дек 2013 11:54

Ами то и Литекс ви пребиха, ама ги няма никъде в схемата? И какво като са били с 4-0? 5-5-6 ли са в първенството на 10-то място?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 дек 2013 13:10

tsonpen написа:
entwickler написа:за няколко месеца Лудогорец: би Слован (Братислава) един път, Партизан два пъти, Айндховен -два пъти и Динамо (Загреб) -два пъти. Ами какво да говорим.

Някои на това му викат невероятен късмет :mrgreen:

Аз съм писал това за късмета,но не по начина по който ти го пишеш сега!Никога до сега не съм виждал български отбор да го покрива толкова много късмета като вас!Това не означава,че сте постигнали нещата само заради невероятен късмет!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 15 дек 2013 13:39

BRF написа:
tsonpen написа:
entwickler написа:за няколко месеца Лудогорец: би Слован (Братислава) един път, Партизан два пъти, Айндховен -два пъти и Динамо (Загреб) -два пъти. Ами какво да говорим.

Аз съм писал това за късмета,но не по начина по който ти го пишеш сега!Никога до сега не съм виждал български отбор да го покрива толкова много късмета като вас!Това не означава,че сте постигнали нещата само заради невероятен късмет!

Еееее пич излагаш се.Лудогорец си ги би ЧИСТО с футбол и ако е имало късмет той е бил минимален.Късметът почти винаги е бил със силните.Няма го това лежане и бавене,а има тики-така.Колко отборо в Бг пространството могат да направят повече 3 точни паса с едно докосване.Малко-нали така.Еми това е съвременния Футбол,не с лежане и бавене и опълчение ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 дек 2013 13:54

actrus написа:
BRF написа:
tsonpen написа:

Еееее пич излагаш се.Лудогорец си ги би ЧИСТО с футбол и ако е имало късмет той е бил минимален.Късметът почти винаги е бил със силните.Няма го това лежане и бавене,а има тики-така.Колко отборо в Бг пространството могат да направят повече 3 точни паса с едно докосване.Малко-нали така.Еми това е съвременния Футбол,не с лежане и бавене и опълчение ;)

Чети бе човек,чети!Никъде не оспорвам играта или резултата!Не казвам,че бият на късмет!Давам пример-мачовете с Черноморец-колко много положения изтърваха те и от колко малко реализирахте вие,ПСВ в Холандия уникална грешка при първия гол и невероятни спасявания на Владо,особено онзи удар на номер 8 в края при 1:0!Партизан в Белград,сума ти положения и накрая....Това имам в предвид-може да се нарече класа или липса на класа в споменатите отбори!Надявам се ме разбра,че не ми се ще да влизам в такъв разговор!Лудогорец абсолютно заслужено се класира и мина групите на ЛЕ!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 дек 2013 20:40

Kакъв късмет бе пичове - в момента Слован и Динамо Загреб са водачи в техните първенства с по 6 точки разлика, Партизан е водач макар и с точка пред Цървена звезда, Черноморец Одеса е 5-ти но само на точка от второто място в едно от силните първенства в Европа, само ПСВ си бяха в някаква криза, но ПСВ и с втория си състав са голям отбор, гледам днес бият с 5;1 като гост, и явно и те ще гонят челни места !!
Издишате яко - ние сме третия отбор в цяла Лига ЕВРОПА по точки - след Тотнъм и Залцбург, и делим с Тотнъм рекорда за най -малко отбелязани гола - по два !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 дек 2013 20:43

snakebite написа:Kакъв късмет бе пичове - в момента Слован и Динамо Загреб са водачи в техните първенства с по 6 точки разлика, Партизан е водач макар и с точка пред Цървена звезда, Черноморец Одеса е 5-ти но само на точка от второто място в едно от силните първенства в Европа, само ПСВ си бяха в някаква криза, но ПСВ и с втория си състав са голям отбор, гледам днес бият с 5;1 като гост, и явно и те ще гонят челни места !!
Издишате яко - ние сме третия отбор в цяла Лига ЕВРОПА по точки - след Тотнъм и Залцбург, и делим с Тотнъм рекорда за най -малко отбелязани гола - по два !!!

Добре!Въпреки,че нямахте никакъв късмет,постигнахте невероятни успехи!Само Тотнъм са ви конкурент в ЛЕ!Като изреждаш кой на кое място е и какво е направил,днес Тотнъм падна с 5:0 от Ливърпул!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 дек 2013 20:50

BRF написа:
snakebite написа:Kакъв късмет бе пичове - в момента Слован и Динамо Загреб са водачи в техните първенства с по 6 точки разлика, Партизан е водач макар и с точка пред Цървена звезда, Черноморец Одеса е 5-ти но само на точка от второто място в едно от силните първенства в Европа, само ПСВ си бяха в някаква криза, но ПСВ и с втория си състав са голям отбор, гледам днес бият с 5;1 като гост, и явно и те ще гонят челни места !!

Добре!Въпреки,че нямахте никакъв късмет,постигнахте невероятни успехи!Само Тотнъм са ви конкурент в ЛЕ!Като изреждаш кой на кое място е и какво е направил,днес Тотнъм падна с 5:0 от Ливърпул!

Изреждам за да ти покажа че не са случайни отбори ! Не са някаква супер класа, но за нивото на Бг футбола са много силни !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 дек 2013 21:43

snakebite написа:
BRF написа:

Изреждам за да ти покажа че не са случайни отбори ! Не са някаква супер класа, но за нивото на Бг футбола са много силни !

Че аз гледам футбол цял живот!Какво ще ми обясняваш за ПСВ,Динамо или Партизан!Всъщност,зарежи и без това четеш през пръсти и си избираш върху какво да пишеш!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 15 дек 2013 23:57

BRF написа:
snakebite написа:
BRF написа:

Че аз гледам футбол цял живот!Какво ще ми обясняваш за ПСВ,Динамо или Партизан!Всъщност,зарежи и без това четеш през пръсти и си избираш върху какво да пишеш!

Ок.Ама какво им пречи Лудогорец на някои фенове,че бият в Европа и отборите с които играе са по-по-най-слаби.Или Лудите са силни.И за което най-много ме е яд-да имаше поне още един Бг отбор в ЛЕ пък бил той и Забий клечка(Варненско).Защо :?: Къде бъркат другите отбори,не казвам че нашите са велики(пък докъде я докараха).Ама а де ШАНС

Върни се в “Лудогорец”