Голям минус ще е, че мачовете ще са в София. Срещу ПСВ може да се събере публика, но срещу другите два отбора макс 5000 зрители, едва ли софиянци ще се трогнат по Черноморец и Динамо, или пък да подкрепят Лудогорец, че да се втурнат на стадиона и като добавим, че идва студено време картинката става пълна.
По-добре да бяха играли в Ловеч, хем им е по близо, хем стадиона е по-малък и ще си го напълнят, а колкото до таблото ще поставят едно мобилно и толкова.
Лудогорец в група B на ЛЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец в група B на ЛЕ
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
dunavfc написа:CSKA 78 написа:dunavfc написа:CSKA 78 написа:След първите ти две изречения,спрях да чета по нататък. Наистина пред това,което си написал,нямам никакви аргументи...Препоръчвам ти само да видиш,как са се представяли украинските отбори в Евротурнирите през последните 4-5 год. и погледни,какви играчи има в отбори като Днипро,Металист,Металург Донецк,Черноморец Одеса и т.н.
Металург Донецк и Черноморец Одеса какви играчи имат!!??И какво са направили в Евротурнирите последните 4-5 години!!??
Имаш интернет,провери..Самият факт,че в Металург Донецк,играят играчи като Велизар Димитров,Данило и Мораеш е красноречив.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2014.html - Ето какво са направили в Европа,погледни им коефицента по години..
Първо тези играчи(доста от тях) на Металург Донецк,откъде тръгнаха за да отидат в този клуб!!?? Какво ми показваш националният коеф.на Украйна,аз те попитах,какво са постигнали в Европа, Металург Донецк и Черноморец Одеса!!??
Братле ти си един от най-бавно развиващите се потребители в този форум,заклевам сеДано не си наистина 78,защото би било скандално !
Питаш ме,какво са постигнали украинските отбори в Европа,аз ти давам да видиш,представянето им в Еворпа през последните 5 год. и ти пак не можеш да зацепиш![]()
Я ми кажи,какво постигнаха българските отбори през тия 4-5 год. ?
А това,кой от къде е тръгнал е още по малоумен аргумент...
Брато!Явно малоумният си ти!!Защото аз не те питам какво са постигнали в Европа украинските отбори(като цяло), а те питам,какво са постигнали
Металург Донецк и Черноморец Одеса(специално за тези два отбора) !!??
А това,че Металург Донецк е пълен с играчи,които са играли в нашата А група,не е аргумент,според теб!

Последна промяна от CSKA 78 на 30 авг 2013 16:55, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Динамо ми се струват една идея по-силни от миналия сезон. Разбира се, ако Ивайло Петев им стане треньор, Лудогорец имат шансове за победа и в двата мача 

Малоумен аргумент е да се дава представянето на всички украински отбори,което включва Динамо Киев, Шахтьор Донецк и Металист.
Човека много правилно пита какво са направили Металург и Черноморец. Едните винаги отпадат в предварителните кръгове,а на другите им е за пръв път в групите и то с мъчително класиране с дузпи.
Човека много правилно пита какво са направили Металург и Черноморец. Едните винаги отпадат в предварителните кръгове,а на другите им е за пръв път в групите и то с мъчително класиране с дузпи.
щеше да е голям празник ако мачовете бяха в Разград или някъде наблизо, София е твърде далече
гледайте коеф на отборите, Лудогорец е аутсайдер, дано имаме победа в групата
за класиране е сложно, зависи от много фактори,но определено имаме някакъв малък шанс
Динамо са по-добри от миналата година, а Черноморец са много якички и твърдички, срещу такива бг отборите играят много трудно
ПСВ са млади играчи и играят с огромно желание, срещу Милан пропуснаха доста положения
гледайте коеф на отборите, Лудогорец е аутсайдер, дано имаме победа в групата
за класиране е сложно, зависи от много фактори,но определено имаме някакъв малък шанс
Динамо са по-добри от миналата година, а Черноморец са много якички и твърдички, срещу такива бг отборите играят много трудно
ПСВ са млади играчи и играят с огромно желание, срещу Милан пропуснаха доста положения
CSKA 78 написа:dunavfc написа:CSKA 78 написа:dunavfc написа:CSKA 78 написа:След първите ти две изречения,спрях да чета по нататък. Наистина пред това,което си написал,нямам никакви аргументи...Препоръчвам ти само да видиш,как са се представяли украинските отбори в Евротурнирите през последните 4-5 год. и погледни,какви играчи има в отбори като Днипро,Металист,Металург Донецк,Черноморец Одеса и т.н.
Металург Донецк и Черноморец Одеса какви играчи имат!!??И какво са направили в Евротурнирите последните 4-5 години!!??
Имаш интернет,провери..Самият факт,че в Металург Донецк,играят играчи като Велизар Димитров,Данило и Мораеш е красноречив.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2014.html - Ето какво са направили в Европа,погледни им коефицента по години..
Първо тези играчи(доста от тях) на Металург Донецк,откъде тръгнаха за да отидат в този клуб!!?? Какво ми показваш националният коеф.на Украйна,аз те попитах,какво са постигнали в Европа, Металург Донецк и Черноморец Одеса!!??
Братле ти си един от най-бавно развиващите се потребители в този форум,заклевам сеДано не си наистина 78,защото би било скандално !
Питаш ме,какво са постигнали украинските отбори в Европа,аз ти давам да видиш,представянето им в Еворпа през последните 5 год. и ти пак не можеш да зацепиш![]()
Я ми кажи,какво постигнаха българските отбори през тия 4-5 год. ?
А това,кой от къде е тръгнал е още по малоумен аргумент...
Брато!Явно малоумният си ти!!Защото аз не те питам какво са постигнали в Европа украинските отбори(като цяло), а те питам,какво са постигнали
Металург Донецк и Черноморец Одеса(специално за тези два отбора) !!??
А това,че Металург Донецк е пълен с играчи,които са играли в нашата А група,не е аргумент,според теб!
А бе приятелю,ти не написали по темата,че след Шахтьор и Динамо,всички други отбори били равносилни на нашите в "А" група ?
Аз ти казах,че освен тях има и други добри отбори като Металист Харков,Днипро,Металург Донецк,Черноморец Одеса и т.н. ти не каза нищо за отборите,които са участвали успешно в Европа,а се хвана за Металург Донецк и Черноморец Одеса и смяташ,че щом не са играли досега в групите на Лига Европа,автоматично са по-слаби от нашите отбори в "А" група

Ще ми отговориш ли,какво постигнаха нашите отбори през последните години за да видим,защо изобщо се сравняваме с украинското първенство ?
-
- Контакти:
ultralevski написа:Като нищо ще излезат от групата, селяните
пукаш ли се от яд комплексиран селянино? Селяни били- ти си поредният софийски селяндур, на който родата е от какви ли не села, дошли в "големия град" и се нароили. Ти може да избягаш от селото, но не и то от теб, селяк.
Заради такива като теб желая на Лудогорец не само да минат групите, ами да стигнат поне до 1/8 финал.
subzero написа:terrorist написа:Най-добрата група се падна на Лудогорец, като цяло ПСВ са фаворити, но и те са много слаби в момента, правят нов отбор като нищо и те може да не продължат, Динамо З от една класа са с Лудогорец, на хартия те ще са претендента за 2 място, Черноморец Одеса това е най-слабият отбор, но все пак не може да подценяваме украинския футбол.
Ти гледа ли мачовете с Милан или просто си говориш ???
Гледах мача слаби са, щом този слаб отбор на Милан им вкара 3 гола, значи са слаби
И аз се съгласих за Металист Харков и Днипро,другите са наистина на нивото на Лудогорец,Ботевь,даже и на Литекс!Мисля да сложим точка на спора!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
- alexveselinov
- Контакти:
Представяте ли си сега Петев да стане треньор на Динамо З 

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]