XVII кръг, Берое - Лудогорец, 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Айде Берое !!!!!!!
аз поскоро за ма4а с литеx в сряда мисля
- Jorkorazporko
Литекс са единствения отбор който се развива, другите тотална деградация! Лудогорец си купиха миналата година титлата, ще я купят и тази! Ботев също будят симпатии, но с Мъри няма да направят нищо!
-
- Контакти:
Да така е само, че в сряда ще паднат на Герена 

Re: XVII кръг, Берое - Лудогорец, 10.03.2013
За пореден път се убеждавам, че Лудогорец не могат да играят под напрежение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Засега Вл. Стоянов само спасява Лудогорец! Пълни дупки са другите, а и съдията си знае работата.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

вие не знаете на кой отбор сте фенове еииии... тия тв зрители много пущореха напоследък....
Последна промяна от Teo на 10 мар 2013 18:51, променено общо 1 път.
BadBoy написа:За пореден път се убеждавам, че Лудогорец не могат да играят под напрежение.
Напротив..просто играят отпуснато след като Левски се издънят..
А и Берое играят доста добре, надъхано, правят преса...да видим доколко ще им издържат силите им...
Добре че бе Владо Стоянов, засега ни спасява...Бадема слабичък..
Домус Бей написа:Съдията подкрепя Берое ! Техните играчи играят с ръце и няма фал. Язък че съдията уж е от наште...
Ей мушморок...общо взето не си интересен, ходи се скрий !
Това да си направиш фалшив профил...боже, боже, колко мъка има по тоя свят...
snakebite написа:BadBoy написа:За пореден път се убеждавам, че Лудогорец не могат да играят под напрежение.
Напротив..просто играят отпуснато след като Левски се издънят..
А и Берое играят доста добре, надъхано, правят преса...да видим доколко ще им издържат силите им...
Добре че бе Владо Стоянов, засега ни спасява...Бадема слабичък..
Въобще не играят отпуснато, а сте напълнили гащите.
Гледам levskar_90 се е клонирал отново

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Страхотно първо полувреме за Владо Стоянов!
За съдийството - фрапантни неща няма наистина, освен очудващото подминаване на двамата паднали играчи на Берое, близо до наказателното поле на Лудогорец. Съдията нещо обясни на играчите, интересно какво. И поне едно от нарушенията срещу Деко мисля, че нямаше нужда да се свири.
Между другото, коментаторът акцентира върху решенията в полза на Лудогорец. Паметта му доста изневерява, не можеше да си спомни, че е имало ъглов удар на Лудогорец, където дори Гулдан игра опасно с глава, но неточно.
Нашите да се стягат. Могат много повече!!! Да се надяваме, че ще се завърнат по-уверени.
Full HD-то на Бюреков е голям смях. Явно съм си купил Ultra HD телевизор без да разбера, защото трябва доста да се отдалеча за да не виждам мазилките от сигнала с по-малка резолюция. А може би blizoo ми го пращат така...
За съдийството - фрапантни неща няма наистина, освен очудващото подминаване на двамата паднали играчи на Берое, близо до наказателното поле на Лудогорец. Съдията нещо обясни на играчите, интересно какво. И поне едно от нарушенията срещу Деко мисля, че нямаше нужда да се свири.
Между другото, коментаторът акцентира върху решенията в полза на Лудогорец. Паметта му доста изневерява, не можеше да си спомни, че е имало ъглов удар на Лудогорец, където дори Гулдан игра опасно с глава, но неточно.
Нашите да се стягат. Могат много повече!!! Да се надяваме, че ще се завърнат по-уверени.
Full HD-то на Бюреков е голям смях. Явно съм си купил Ultra HD телевизор без да разбера, защото трябва доста да се отдалеча за да не виждам мазилките от сигнала с по-малка резолюция. А може би blizoo ми го пращат така...
[center]
[/center]