Лудогорец черпи съдии след мачове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Лудогорец черпи съдии след мачове

Мнениеот Raoul_Duke » 30 ное 2012 19:31

Ще ТЕ подготвя :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 30 ное 2012 19:38

Raoul_Duke написа:Ще ТЕ подготвя :mrgreen:

[offtopic]Чакам с нетърпение да дойда в Каварна...Изображение[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 ное 2012 22:06

snakebite написа:

Какво за Херо.. не е ли водил назованите отбори с назованите президенти ?? Кажи ми ??.
Много мразя да се издигат в култ и да се правят на света вода ненапита отделни личности !
Пак казвам няма нищо против ЧОВЕКА Димитър Димитров, имам против футболния така наречен Херо, който го направихте и му сложихте ореол, а че е водил четири отбора свързани с мафиотски и полумафиотски структури, се отрича ???
Ще ме накарате да взема да извадя колко дузпи са получавали отборите му тези 4-ри докато ги е ръководил - колко за и колко против. Специално за Кюстендил си спомням че свириха десетки дузпи !
И понеже си се изхвърлил ще кажа и аз - вън Н-тия Черноморец от А група !

Ако има за какво съм съгласен. И съм го заявявал не веднъж. ;) Погледни си първо в паничката обаче. Не ме интересува кои отбори е водил Херо и колко дузпи са му свирили или не са. Сега Херо води Черноморец и смея да твърдя,че играем най-честно в цялата А група. Ако за теб е нормално да се вечеря със съдиите и да не свирят срещу вас,щото Херо бил треньор на незнам си кой,ОК. Само спри да коментираш футбол. ;)
П.П. Искам да направя едно уточнение.....Не подкрепям Ботев и ТВ7. За мен това е преднамерено изпълнение. Не ме интересува дали Пастата е вечерял с Гетов след мача с нас. Факт е обаче,че го е направил. И трябва да има развитие. И ако сте истински фенове,вие,а и всички фенове на футбола в България трябва да изискат истината.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 дек 2012 07:03

subzero написа:Не подкрепям Ботев и ТВ7. За мен това е преднамерено изпълнение. Не ме интересува дали Пастата е вечерял с Гетов след мача с нас. Факт е обаче,че го е направил. И трябва да има развитие. И ако сте истински фенове,вие,а и всички фенове на футбола в България трябва да изискат истината.

Евала за мнението,обаче аз искам истината не само за Лудогорец-Черноморец,но и за почти всички мачове играни в първенството и от останалите отбори.Защото ситуацията много ми прилича на тази дето крадеца вика,дръжте крадеца.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 01 дек 2012 08:21

sneludik написа:
subzero написа:Не подкрепям Ботев и ТВ7. За мен това е преднамерено изпълнение. Не ме интересува дали Пастата е вечерял с Гетов след мача с нас. Факт е обаче,че го е направил. И трябва да има развитие. И ако сте истински фенове,вие,а и всички фенове на футбола в България трябва да изискат истината.

Евала за мнението,обаче аз искам истината не само за Лудогорец-Черноморец,но и за почти всички мачове играни в първенството и от останалите отбори.Защото ситуацията много ми прилича на тази дето крадеца вика,дръжте крадеца.

Тука си много прав! Най-големите крадци в Българския футбол сочат с пръст като малко дете! Помията е ясна, тя не е от вчера! Още първия полу сезон миналата година разбраха накъде сме се запътили и почнаха с мача на Армията! Разбраха, че и така няма да стане и се почна и на другия фронт!
Мачът с Ботев е единствения спорен мач откакто сме в А група и където се виждат грешки променили изхода на мача! Както казва Тити Папазов 1 път добре, втораи път добре, ама 5-6 пъти си е тенденция! Да попитам аз при положение, че имаше един мач, в който бяхме ощетени и един, в който противника е ощетен, къде е тенденцията?
Тенденция няма! Миналата година тези които реваха бяха тотално надигравани и не е оставало никакво съмнение, кой е по-добрият отбор! И аз съм огорчен, че така се получи в мача с Ботев, защото се изля 5 пъти повече помия, а както казаха някои никой не погледна, че Ботев не игра нищо! Да отмениха им гол, но грешки стават особено в завързани ситуации с двама играча в пасивна засада!
Относно вечерята, лично аз си мисля, че трябва да се пазим от такива компромати! А дали Херо не е вечерял със съдията преди мача, а ? Това са глупости! Важното е, че мачът с Черноморец е кристален, въпреки ревана бургазлии! След анализ на ситуациите, се доказа, че нашите положения са чисти, а голът на Черноморец е съмнителен! Пр това положение, какво влияе на мача "тайната" вечеря?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 дек 2012 08:53

tsonpen написа:
subzero написа:
snakebite написа:За мача с Черноморец съм прав, не случайно не наказаха Пастата, защото свири добре..
Спорните ситуации се виждат много ясно на видео, вижда се даже и фаул срещу Шоко за вашия гол, нещо да кажеш ???
Махни спорната дузпа, махни и гола..и какво пак ви биехме !
Лудогорец бе по добрия отбор от Черноморец, както и бе малко по-добрия от Ботев..
Съдийски гафове на мача с Черноморец нямаше , сега с Ботев -има,никакъв паралел няма и не може да има ..

Ти луд ли сиииии ??? Друсан ли сииии ?? Пускате някви видеа в сайта да се оправдаете,а сега мълчите.....
Кво ми правиш сравнения с Левски ??? Смяташ ли,че тогава сме го одобрявали това ??? За дузпите говоря. А това,което си написал за Херо просто не подлежи на коментар. Просто доказва,че не си в час.
Вън тумора Лудогорец от А група !!!

E, де! :)
Ето сега може да видиш на какво му се викат спорни положения, не като на мача Лудогорец-Черноморец. И тук виж, че и доста фенове на Лудогорец твърдят, че съдийските отсъждания не са правилни и са в полза на Лудогорец. А за мача с вас бяхме единодушни, че не сте ощетени.
Това за "тумора" дано не го мислиш. И какво ще спечели А група ако го няма най-силният ѝ отбор? Вчера Ботев по-силно ли играха? Или вие играхте по-силно в Разград? Или някой друг категорично да превъзхожда Лудогорец? Е, може да сте щастливи с повече победи без Лудогорец, но защо ви е измамна радост?

snakebite,
Че Лудогорец е бил по-добрият отбор във въпросния мач, го казвате само вие - трима-четирима от този форум. Мачът го има качен в нета и всеки сам може да си направи изводите, като го изгледа. Черноморец си водеше в резултата, а вашите футболисти и идея си нямаха как да го променят. Тогава на сцената се появи и главният герой - Пастата, актьорът който както впоследствие се разбра си е платил сам кебапчетата в ресторанта ;)

Цоньо, кои бяхте единодушни? Ти и другите двама платени от Домусчиев драскачи ли?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 дек 2012 10:48

petkan написа:
Че Лудогорец е бил по-добрият отбор във въпросния мач, го казвате само вие - трима-четирима от този форум. Мачът го има качен в нета и всеки сам може да си направи изводите, като го изгледа. Черноморец си водеше в резултата, а вашите футболисти и идея си нямаха как да го променят. Тогава на сцената се появи и главният герой - Пастата, актьорът който както впоследствие се разбра си е платил сам кебапчетата в ресторанта ;)

Цоньо, кои бяхте единодушни? Ти и другите двама платени от Домусчиев драскачи ли?

Защо ми е да гледам мача в нета след като съм го го гледал на живо ??!. мача съм го гледал повторно за да видя спорните ситуации, изгледал съм и няколко клипчета които ме убедиха окончателно че никаква тенденция няма !
Дузпата не е някаква 100%, но може да се свири защото има контакт ! Има и още една дузпа на Тинката Кишишев, колко пъти да го дъвчем и да пишем едно и също за този мач ????.
Има спестен жълт картон на Миро Иванов, подобен спестен има на Дянков, има спестен втори жълт картон на Уалембо за задържане с ръце
И какво стана като теглихме чертата - една висяща дузпа и един жълт картон, срещу още една неотсъдена дузпа, нарушение при гола на Черноморец и спестен втори жълт картон за Уалембо ?!!
След вашия гол , който също е съмнителен по- вашите критерии за спорни ситуации, така ви нагънахме че гола бе въпрос на време !. след 3;1 привидно ви дадохме инициативата защото се пазехме за финала за купата , и въпреки всичко всяка контра почти бе голова !
Намери един неутрален зрител да изгледа мача и да си каже мнението за мача като цяло, без да се взимат под внимание тия спорни ситуации !

А това за драскачите как да го разбирам, това е клевета нали разбираш ?? Клеветенето е сериозно нарушение и ти го знаеш много добре !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 дек 2012 12:10

Евала на П.Гетов "...Винаги ще седна,аз няма от какво да се притеснявам."[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ijXxLCLM-g[/youtube]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 дек 2012 14:44

mad forest написа:
sneludik написа:

Тука си много прав! Най-големите крадци в Българския футбол сочат с пръст като малко дете! Помията е ясна, тя не е от вчера! Още първия полу сезон миналата година разбраха накъде сме се запътили и почнаха с мача на Армията! Разбраха, че и така няма да стане и се почна и на другия фронт!
Мачът с Ботев е единствения спорен мач откакто сме в А група и където се виждат грешки променили изхода на мача! Както казва Тити Папазов 1 път добре, втораи път добре, ама 5-6 пъти си е тенденция! Да попитам аз при положение, че имаше един мач, в който бяхме ощетени и един, в който противника е ощетен, къде е тенденцията?
Тенденция няма! Миналата година тези които реваха бяха тотално надигравани и не е оставало никакво съмнение, кой е по-добрият отбор! И аз съм огорчен, че така се получи в мача с Ботев, защото се изля 5 пъти повече помия, а както казаха някои никой не погледна, че Ботев не игра нищо! Да отмениха им гол, но грешки стават особено в завързани ситуации с двама играча в пасивна засада!
Относно вечерята, лично аз си мисля, че трябва да се пазим от такива компромати! А дали Херо не е вечерял със съдията преди мача, а ? Това са глупости! Важното е, че мачът с Черноморец е кристален, въпреки ревана бургазлии! След анализ на ситуациите, се доказа, че нашите положения са чисти, а голът на Черноморец е съмнителен! Пр това положение, какво влияе на мача "тайната" вечеря?

Позволи ми да не се съглася!Изхода от мач бе променен още в първия ви кръг на мача с Локо Пд!Друг такъв случай е мача с Литекс!Предпоследния кръг предното първенство с Каварна!
Колкото до Тити той в самото интервю говори за тенденция!Явно и той като 99% от нас смята,че първия път добре,втория път добре,ама 5-6?

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 01 дек 2012 17:35

snakebite написа:
subzero написа:
Ти луд ли сиииии ??? Друсан ли сииии ?? Пускате някви видеа в сайта да се оправдаете,а сега мълчите.....
Кво ми правиш сравнения с Левски ??? Смяташ ли,че тогава сме го одобрявали това ??? За дузпите говоря. А това,което си написал за Херо просто не подлежи на коментар. Просто доказва,че не си в час.
Вън тумора Лудогорец от А група !!!

Какво за Херо.. не е ли водил назованите отбори с назованите президенти ?? Кажи ми ??.
Много мразя да се издигат в култ и да се правят на света вода ненапита отделни личности !
Пак казвам няма нищо против ЧОВЕКА Димитър Димитров, имам против футболния така наречен Херо, който го направихте и му сложихте ореол, а че е водил четири отбора свързани с мафиотски и полумафиотски структури, се отрича ???
Ще ме накарате да взема да извадя колко дузпи са получавали отборите му тези 4-ри докато ги е ръководил - колко за и колко против. Специално за Кюстендил си спомням че свириха десетки дузпи !
И понеже си се изхвърлил ще кажа и аз - вън Н-тия Черноморец от А група !

А вашия отбор знаеш ли с каква структура е свързан , че си трьгнал да правиш ретроспекции нещо?
Има обаче обективна истина , която показва , че отборите на Херо ВИНАГИ са играли ФУТБОЛ.
Последните 10-минути от мача ви в ЗАГРЕБ показаха вашето разбиране за играта , а с разни Пасти и Кадаифи , хептен си заличихте симпатиите , на които се радвахте само преди 1 година.

Върни се в “Лудогорец”