Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 31 мар 2014 14:28

Кировец написа:
snakebite написа:
Кировец написа:Ей Богу, от 3 години станаха фенове на голямото добро утро от Разград и вече цели форуми саботират. Па много тънкообидни тия 20 шампионски фена в сектор гости на Армията. :lol:

Не е проблема в това.
Не може постоянно да се пускат провакативни теми, да се трият безпричинно мнения, и да се търпят обиди !
Явно е че след като не можем да променим нещата, е да се отегляме постепенно..
Демокрация е да си изкаваш мнението, но не и да пречиш на другите.
Виждам че нашият форум започва да живва и това е чудесна новина..
Нямам нищо против и да се закрие Подфорума !

Кой и с какво ви пречи? :lol: Аз като съм фен на ЦСКА какво да кажа за безбройните журналистически статии, фенски мнения и т.н.? Точно вие да се оплаквате е смешно на фона на цялата система, която е в услуга на К.Д.
Няма съмнение, че при първото пукане на гуми не само от форума, но и от стадиона си ще се оттеглите.

Ти пък!Те във В група са имали черна борса за билети :lol: !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 мар 2014 14:48

BRF написа:
Кировец написа:
snakebite написа:
Кировец написа:Ей Богу, от 3 години станаха фенове на голямото добро утро от Разград и вече цели форуми саботират. Па много тънкообидни тия 20 шампионски фена в сектор гости на Армията. :lol:

Не е проблема в това.
Не може постоянно да се пускат провакативни теми, да се трият безпричинно мнения, и да се търпят обиди !
Явно е че след като не можем да променим нещата, е да се отегляме постепенно..
Демокрация е да си изкаваш мнението, но не и да пречиш на другите.
Виждам че нашият форум започва да живва и това е чудесна новина..
Нямам нищо против и да се закрие Подфорума !

Кой и с какво ви пречи? :lol: Аз като съм фен на ЦСКА какво да кажа за безбройните журналистически статии, фенски мнения и т.н.? Точно вие да се оплаквате е смешно на фона на цялата система, която е в услуга на К.Д.
Няма съмнение, че при първото пукане на гуми не само от форума, но и от стадиона си ще се оттеглите.

Ти пък!Те във В група са имали черна борса за билети :lol: !

Пък да видиш тогаз форума им как цъфтеше, щото никой не пуска провокативни теми... Ехеее, спокойни времена бяха. Тежка е короната на Кире, тежкааа... :cry:

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 01 апр 2014 00:00

Вие сте най-големите,давайте с акциите,че нещо закъсвате....сърца червени и милиони.Дано успеете.Не съм ви душманин.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 апр 2014 11:26

Базел разгроми Валенсия с класическото 3:0!А можеха да вкарат и още! ;)
Видя се разликата между ЛЕ и ШЛ.Освен това се видя,че Лц не е надградил от отпадането от Базел.Не знам защо се опитвате да влезете в ШЛ,като нямате сили за там?!То, и Левски преди няколко години стигнаха до 1/4 финал в ЛЕ,а малко по-късно(същата година) записаха в групите на ШЛ-1:17.
Явно се опитвате да "подобрите" техния рекорд!Или сте на принципа-важно е участието! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 04 апр 2014 13:05

CSKA 78 написа:Базел разгроми Валенсия с класическото 3:0!А можеха да вкарат и още! ;)
Видя се разликата между ЛЕ и ШЛ.Освен това се видя,че Лц не е надградил от отпадането от Базел.Не знам защо се опитвате да влезете в ШЛ,като нямате сили за там?!То, и Левски преди няколко години стигнаха до 1/4 финал в ЛЕ,а малко по-късно(същата година) записаха в групите на ШЛ-1:17.
Явно се опитвате да "подобрите" техния рекорд!Или сте на принципа-важно е участието! ;) 8-)

Как не е подобрил играта си след като постигна толкова победи и стигна до 1/8 финал? Това, че Базел е бил Валенсия не знам какво точно може да има със състоянието на Лудогорец. Виж си твоя пропаднал отбор и по-скоро вие не трябва да участвате никъде, както миналата година. Все пак манталитета на лузъри си го имате, ти сам го показа като ни съветваш да не се пробваме в ШЛ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 апр 2014 00:33

hijack1 написа:
CSKA 78 написа:Базел разгроми Валенсия с класическото 3:0!А можеха да вкарат и още! ;)

Как не е подобрил играта си след като постигна толкова победи и стигна до 1/8 финал? Това, че Базел е бил Валенсия не знам какво точно може да има със състоянието на Лудогорец. Виж си твоя пропаднал отбор и по-скоро вие не трябва да участвате никъде, както миналата година. Все пак манталитета на лузъри си го имате, ти сам го показа като ни съветваш да не се пробваме в ШЛ.

Пак добре, че в групата ви имаше само осакатени отбори, а после разбития Лацио...

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 05 апр 2014 10:19

Кировец написа:Пак добре, че в групата ви имаше само осакатени отбори, а после разбития Лацио...

Оправдания, оправдания...

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 05 апр 2014 15:20

Най- малкото от участие в групите се нагушват много стабилни пари, което може да превърне Лудогорец в многократен шампион в следващите сезони. Ако не ми вярваш питай БАТЕ, Шериф, Динамо (Загреб) и т.н.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 06 апр 2014 15:05

Е големи големи.. колко да са големи.. ? 9.2 милиона гарантирани от УЕФА, + за 3-те домакински пари за билети, и ТВ права от 6 мача с елитни отбори.. :Д колко да са големи.. :) То е ясно че всичко е пари! :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 апр 2014 17:46

kev1n написа:Е големи големи.. колко да са големи.. ? 9.2 милиона гарантирани от УЕФА, + за 3-те домакински пари за билети, и ТВ права от 6 мача с елитни отбори.. :Д колко да са големи.. :) То е ясно че всичко е пари! :)

Абе за българския футбол са много пари, определено са цифра. Че ако вкарат тия пари в читави и не прекомерно скъпи играчи на правилните постове Лудогорец може спокойно да мисли за 4-та титла (ако вземат тази, третата говорим).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”