Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Ludogorets_Sofia
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Ludogorets_Sofia » 28 мар 2014 16:05

Като цяло съм съгласен с tsonpen и мнението му.Според мен в тоя форум се пише повече защото влизат повече хора и се получават и по-големи дискусии понякога.Но за съжаление е пълно с хейтъри,тролове и абсолютни олигофрени който само провокират,заяждат се и пълнят темите с глупости.Пооправете официалния форум за да пишем всички там и тогава можем спокойно да призовем всички Лудогорци да спрат да пишат в тоя,а да си пишем само в нашия.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 мар 2014 16:22

Ludogorets_Sofia написа:Като цяло съм съгласен с tsonpen и мнението му.Според мен в тоя форум се пише повече защото влизат повече хора и се получават и по-големи дискусии понякога.Но за съжаление е пълно с хейтъри,тролове и абсолютни олигофрени който само провокират,заяждат се и пълнят темите с глупости.Пооправете официалния форум за да пишем всички там и тогава можем спокойно да призовем всички Лудогорци да спрат да пишат в тоя,а да си пишем само в нашия.

Няма официален форум ! А и да има, мен не ме търси там ...не мога ли свободно да си критикувам, ако трябва Домусчиев, Петричев, Петев... забрави
Евала на Ботев Пловдив това се казва форум!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 мар 2014 18:52

На tsonpen ще му кажа само "чао", защото с него се запознахме именно от форума и не мисля, че контактите ни ще приключат с отказването му. Не винаги сме били на едно мнение с него, но определено ще ни липсва. В думите му има много истина, надявам се някой да се замисли. Аз на този етап оставам, по простата причина, че тук може да се комента мнение с фенове на други отбори и да видиш гледната им точка, без значение дали ти харесва и или не. Разбира се тук не визирам десетките тролове, които наистина се толерират. Няма да ги изреждам, че ще пропусна някого и ще се почувства обиден.

Жалко!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 31 мар 2014 00:33

tsonpen написа:След няколко години в този форум и над 4500 мнения, реших да преустановя участието си. Знам, че може да липсвам на малка част от хората, но със сигурност ще зарадвам по-голямата част. Това е достатъчен знак за това, в какво се превръща този форум - в арена на тролове, хейтъри и злоупотребяващи с властта си модератори. Доживях модератор да ме набеди публично, че съм платен потребител! Не, уважаеми, много си далеч от истината! Аз мога без вашия форум. И вашият форум може без мен, но както я карате, накрая ще си останете сами да си баете с тролчетата.
Благодаря за хубавите емоции от контакта ми с многото свестни хора! Сигурно знаете, че вчера от тук се махна и Parmalat. Донякъде той ме подтикна за решението ми, макар, че то зрееше с всяко безобразие, на което бях свидетел ежедневно. Безобразно е отношението към раздела на Лудогорец!
Може би просто искат да ни разкарат. Е, поне относно мен го постигнаха! В живота има много по-хубави неща и смятам с някое от тях да заместя губенето на време ;)

Колко пъти съм си мислел да сторя същото . Немога да гледам шепа хейтъри да бълват омраза към Лудогорец и да си мислят ,че тяхното мнение е и мнението на болшинството .
П.П. този профил е отскоро защото ме баннаха задето нахраних един рогат на мача с Валенсия . А когато нас ни хранят 100 пъти едни и същи хора ... нищо . Кой е този "наш" форум ? На фен клуб Варна ... май и аз ще мина натам .

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 мар 2014 01:06

Какво е положението с Витиня? Скъсани връзки?
Само Левски!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 мар 2014 12:50

tsonpen написа:След няколко години в този форум и над 4500 мнения, реших да преустановя участието си. Знам, че може да липсвам на малка част от хората, но със сигурност ще зарадвам по-голямата част. Това е достатъчен знак за това, в какво се превръща този форум - в арена на тролове, хейтъри и злоупотребяващи с властта си модератори. Доживях модератор да ме набеди публично, че съм платен потребител! Не, уважаеми, много си далеч от истината! Аз мога без вашия форум. И вашият форум може без мен, но както я карате, накрая ще си останете сами да си баете с тролчетата.
Благодаря за хубавите емоции от контакта ми с многото свестни хора! Сигурно знаете, че вчера от тук се махна и Parmalat. Донякъде той ме подтикна за решението ми, макар, че то зрееше с всяко безобразие, на което бях свидетел ежедневно. Безобразно е отношението към раздела на Лудогорец!
Може би просто искат да ни разкарат. Е, поне относно мен го постигнаха! В живота има много по-хубави неща и смятам с някое от тях да заместя губенето на време ;)

Интересно!Очаквах олигарха пръв да даде фира :? !
Като не търпиш чуждо мнение,може би си взел правилно решение!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 мар 2014 13:53

Ей Богу, от 3 години станаха фенове на голямото добро утро от Разград и вече цели форуми саботират. Па много тънкообидни тия 20 шампионски фена в сектор гости на Армията. :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 мар 2014 14:06

Кировец написа:Ей Богу, от 3 години станаха фенове на голямото добро утро от Разград и вече цели форуми саботират. Па много тънкообидни тия 20 шампионски фена в сектор гости на Армията. :lol:

Не е проблема в това.
Не може постоянно да се пускат провакативни теми, да се трият безпричинно мнения, и да се търпят обиди !
Явно е че след като не можем да променим нещата, е да се отегляме постепенно..
Демокрация е да си изкаваш мнението, но не и да пречиш на другите.
Виждам че нашият форум започва да живва и това е чудесна новина..
Нямам нищо против и да се закрие Подфорума !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 мар 2014 14:16

snakebite написа:
Кировец написа:Ей Богу, от 3 години станаха фенове на голямото добро утро от Разград и вече цели форуми саботират. Па много тънкообидни тия 20 шампионски фена в сектор гости на Армията. :lol:

Не е проблема в това.
Не може постоянно да се пускат провакативни теми, да се трият безпричинно мнения, и да се търпят обиди !

Закривай :lol: !
Всичко това,което го пишеш го има и в нашия подфорум!
Това,че олигарха чрез услужливите медии ни залива отвсякъде,не значи че трябва да се съгласяваме!Като не можете да търпите критика,закривайте се и толкова!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 мар 2014 14:19

snakebite написа:

Не е проблема в това.

Кой и с какво ви пречи? :lol: Аз като съм фен на ЦСКА какво да кажа за безбройните журналистически статии, фенски мнения и т.н.? Точно вие да се оплаквате е смешно на фона на цялата система, която е в услуга на К.Д.
Няма съмнение, че при първото пукане на гуми не само от форума, но и от стадиона си ще се оттеглите.

Върни се в “Лудогорец”