Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот loko1 » 20 май 2015 10:50

Penchevweb написа:http://ludogorec.net/index.php/gallery/id:221

Поздравления изглежда добре, може и да откраднаха доста пари, но поне построиха нещо хубаво.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 20 май 2015 16:53

Да питам колеги от Разград :след като стадиона е общински, гласувал ли е общинският съвет на Разград името на трибуна "Моци" и бихте ли постнали решението ще ми е интересно да видя кой е внесъл предложението.
Всеки ден пишете за това , че стадиона е общински на какъв принцип се ползва от отбора на Лудогорец , плащат наем ,безвъзмездно или някаква друга форма ? Дайте малко яснота с документи за да се спре да се спекулира и в двете посоки-дали държавата подпомага частен проект или собственика е благодетел за района./Може да ми отговорите и така :Ти оли.....н ли си? :) /

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 май 2015 08:19

Кашчей написа:То и стадионът в Разград е собственост на община Разград, но такива, като теб, това не ги вълнува-важното е да се плюне, а храчката все ще се залепи някъде!

Точно това ме вълнува. Стадионът е общински, общината поема целия масраф, а домуса си го ползва безплатно. На всичкото отгоре прибира приходите от билети, рекламни пана и т.н. Това ако не е мошентия...
Община Разград няма ли къде да вложи парите, които харчи за поддръжка на стадиона и даде за новата трибуна?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 май 2015 11:08

svetli-lz написа:Да питам колеги от Разград :след като стадиона е общински, гласувал ли е общинският съвет на Разград името на трибуна "Моци" и бихте ли постнали решението ще ми е интересно да видя кой е внесъл предложението.
Всеки ден пишете за това , че стадиона е общински на какъв принцип се ползва от отбора на Лудогорец , плащат наем ,безвъзмездно или някаква друга форма ? Дайте малко яснота с документи за да се спре да се спекулира и в двете посоки-дали държавата подпомага частен проект или собственика е благодетел за района./Може да ми отговорите и така :Ти оли.....н ли си? :) /

Ей ама..много сте боси всичките ...
Домусчиев е направил ЧАСТНА инвестиция за 5-10 милиона по стадиона ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ (извън новата трибуна).....какви наеми, какви безвъзмездни истории......Мамини сладки...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 май 2015 11:11

snakebite написа:
svetli-lz написа:Да питам колеги от Разград :след като стадиона е общински, гласувал ли е общинският съвет на Разград името на трибуна "Моци" и бихте ли постнали решението ще ми е интересно да видя кой е внесъл предложението.

Домусчиев е направил ЧАСТНА инвестиция за 5-10 милиона по стадиона ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ (извън новата трибуна).....какви наеми, какви безвъзмездни истории......Мамини сладки...

Това и други са го направили, но си плащат и поддръжката и изграждането на новите трибуни. И последно 5 или 10 милиона е инвестирал?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

мили

Мнениеот мили » 21 май 2015 12:47

DrAvalanche написа:
snakebite написа:

Това и други са го направили, но си плащат и поддръжката и изграждането на новите трибуни. И последно 5 или 10 милиона е инвестирал?

Не знаем разходите му точно колко са. Прескочи до Разград и го питай. Но внимавай как ще ги зададеш въпросите, че да не се окажеш и ти "някакъв". :lol:

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 21 май 2015 12:58

Фенчетата на софийските миниатюрни клубчета, не се спират, бе! Стават и лягат с Лудогорец. :lol: Никой не се интересува от техните отборчета...и гледат да се отъркат в гранда от Разград. ;) Нали знаете защо мразят Байерн Мюнхен в Германия? Същата работа е и с Лудогорец, така че трябва да се чувстваме поласкани. 8-)

Haliaeetusgreen
Контакти:

Мнениеот Haliaeetusgreen » 21 май 2015 14:17

Няма нищо скрито - покрито.Има подписан договор за публично-частно партньорство.Домусчиев /ПФК "Лудогорец"/ инвестира в поляната наречена стадион около 10 милиона за да го превърне в най-добрия стадион в България.Задължение на общината по този договор е да поддържа стадиона.Годишният разход не е повече от 100 000 лв.Пловдивската община сигурно плаща за изхранване на гласоподавателите си от Столипиново три - четири пъти повече,за ония от Факултето в София чак не ми се мисли какво заделят./попитайте вашите общини за какво си харчат парите/
В най-скоро време се очаква сключване на концесионен договор,тогава всички разходи остават за сметка на клуба.
Пожелавам на всички клубове да имат такова бижу каквото е "Лудогорец арена" !

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 21 май 2015 16:56

Е това питам дайте го тоя договор да го видим след като е "публично -частно партньорство"-стадиона би трябвало да е публична общинска собственост , кажете точно как се ползва и приходите и солидарно разходите за чия сметка са? Публична общинска собственост се отдава с решение на общинския съвет дайте номер на решението за да стане публично достояние-всеки има право да получи инфо от общината за обекти публична общинска собственост. По този повод питах и за такова решение за името на трибуната-внася се доклад в общината все едно се дава име на улица в Разград и след това се гласува на сесия на общинския съвет. ;) Законите и правилата в Разград по различни ли са или защото е в провинцията там няма КОЙ да пита?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 21 май 2015 18:10

svetli-lz написа:Е това питам дайте го тоя договор да го видим след като е "публично -частно партньорство"-стадиона би трябвало да е публична общинска собственост , кажете точно как се ползва и приходите и солидарно разходите за чия сметка са? Публична общинска собственост се отдава с решение на общинския съвет дайте номер на решението за да стане публично достояние-всеки има право да получи инфо от общината за обекти публична общинска собственост. По този повод питах и за такова решение за името на трибуната-внася се доклад в общината все едно се дава име на улица в Разград и след това се гласува на сесия на общинския съвет. ;) Законите и правилата в Разград по различни ли са или защото е в провинцията там няма КОЙ да пита?

Че ходи и питай, кой те спира! Нали не си мислиш, че Община Разград превежда ей така едни пари без документи на някой си? Само да те светна, че има и субсидия към ДЮШ в размер на около 500 000лв годишно. Ако бъркам числото ме поправете. Чакам сега някой пореден идиот да дойде и да ми обясни, че Община Разград харчи пари на Държавния бюджет или няма разлика между Общински и Държавен бюджет. :lol: :lol: :lol:
Правилата в Раград си се спазват. Общината си работи добре.
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”