Penchevweb написа:http://ludogorec.net/index.php/gallery/id:221
Поздравления изглежда добре, може и да откраднаха доста пари, но поне построиха нещо хубаво.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Penchevweb написа:http://ludogorec.net/index.php/gallery/id:221
Кашчей написа:То и стадионът в Разград е собственост на община Разград, но такива, като теб, това не ги вълнува-важното е да се плюне, а храчката все ще се залепи някъде!
svetli-lz написа:Да питам колеги от Разград :след като стадиона е общински, гласувал ли е общинският съвет на Разград името на трибуна "Моци" и бихте ли постнали решението ще ми е интересно да видя кой е внесъл предложението.
Всеки ден пишете за това , че стадиона е общински на какъв принцип се ползва от отбора на Лудогорец , плащат наем ,безвъзмездно или някаква друга форма ? Дайте малко яснота с документи за да се спре да се спекулира и в двете посоки-дали държавата подпомага частен проект или собственика е благодетел за района./Може да ми отговорите и така :Ти оли.....н ли си?/
snakebite написа:svetli-lz написа:Да питам колеги от Разград :след като стадиона е общински, гласувал ли е общинският съвет на Разград името на трибуна "Моци" и бихте ли постнали решението ще ми е интересно да видя кой е внесъл предложението.
Всеки ден пишете за това , че стадиона е общински на какъв принцип се ползва от отбора на Лудогорец , плащат наем ,безвъзмездно или някаква друга форма ? Дайте малко яснота с документи за да се спре да се спекулира и в двете посоки-дали държавата подпомага частен проект или собственика е благодетел за района./Може да ми отговорите и така :Ти оли.....н ли си?/
Ей ама..много сте боси всичките ...
Домусчиев е направил ЧАСТНА инвестиция за 5-10 милиона по стадиона ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ (извън новата трибуна).....какви наеми, какви безвъзмездни истории......Мамини сладки...
DrAvalanche написа:snakebite написа:svetli-lz написа:Да питам колеги от Разград :след като стадиона е общински, гласувал ли е общинският съвет на Разград името на трибуна "Моци" и бихте ли постнали решението ще ми е интересно да видя кой е внесъл предложението.
Ей ама..много сте боси всичките ...
Домусчиев е направил ЧАСТНА инвестиция за 5-10 милиона по стадиона ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ (извън новата трибуна).....какви наеми, какви безвъзмездни истории......Мамини сладки...
Това и други са го направили, но си плащат и поддръжката и изграждането на новите трибуни. И последно 5 или 10 милиона е инвестирал?
svetli-lz написа:Е това питам дайте го тоя договор да го видим след като е "публично -частно партньорство"-стадиона би трябвало да е публична общинска собственост , кажете точно как се ползва и приходите и солидарно разходите за чия сметка са? Публична общинска собственост се отдава с решение на общинския съвет дайте номер на решението за да стане публично достояние-всеки има право да получи инфо от общината за обекти публична общинска собственост. По този повод питах и за такова решение за името на трибуната-внася се доклад в общината все едно се дава име на улица в Разград и след това се гласува на сесия на общинския съвет.Законите и правилата в Разград по различни ли са или защото е в провинцията там няма КОЙ да пита?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта