шивача написа: [offtopic]"тарикати," има ги навсякъде, като най-неприятни са селските, щото онея(софийските) лъжат, мамят с финес, а селяните с лукавство. Иначе съм от Пловдив. И да, естествено, че имат предимство, щом са станали столица, щом парите са там, това се постига с ум, а не с цървули! Така и така се отклонихме от темата, нека ти кажа как изглеждате в очите на хората при тези" факти"- всички, дето не са ви легнали мирно-реват от съдийството, що ли..феновете на Локо изгониха Коко, щото продаде купата за 700 000лв, на кой ли? Гърнетата, дето са от Перник, имат бизнес там, падаме от местния отбор в мач, с който бием и ставаме шампиони, а Венци Живков казва след мача(макар и да водим в класирането), че ще играем за лига европа, след това се поправя, било грешка на езика.Мога и други "съмнителни неща" да ти пиша, но ме мързи, а и знам, че няма да ми повярваш! Та тая титла е?[/offtopic]
две думи и по темата, по-скоро два въпроса
колко юноши сте откраднали от ЦСКА, Плевен, Благоевград, Пловдив и Русе през последните 6 месеца? Отговор А- над 30, отговор Б- над 50?
колко футболисти сте изкарали за 80г съществуване, дето да са играли в Левски или ЦСКА, или в чужбина? отковор А-0, отговор Б -1
Имаше някъде из темите за футболистите, не ги помня точно, но веднага се сещам за Диян Ангелов, мисля че беше играл в чужбина! Сега е треньор в юношеските формации!
Относно това как изгледаме на хората, мога да ти кажа! Не живея в Разград и хората, с които контактувам са фенове на други отбори, интелигентни и са всичко друго, но не и коне с капаци! Та те самите искат техните отбори да приличат на нашият, не на тотално прогнилите ЦСКА и Левски; Искат да имат условия като на нашият стадион, не като на полусъборената Армия, няма да продължавам! Факта, че има хора от съседни градове, които се определят като фенове на отбора и редовно пътуват за нашите мачове е показателен! Дали Коко е продал е мача? По-смешно оправдание не бях чувал! Бях на този мач и мога да ти кажа, че си взехме мача, а това че локомотив нищо не играха и вкараха случаен гол, без положение не ги правеше фаворит в мача! Те самите не си вярваха, че могат да ни бият и за да разбереш, че съм прав може да видиш двата гола на Гъргоров-Марселиньо и да ги запомниш, тъй като такива комбинации за съжаление, рядко се виждат по нашите терени! Жал ми е, за тези които си мислят, че този мач е бил продаден! Титлата е кристално чиста, просто теб още те боли за нея! Със сигурност щеше и нас да ни боли особено ако бяхме ударили 3 греди а не бяхме станали шампиони!
[/center]