ДЮШ на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: ДЮШ на Лудогорец

Мнениеот mad forest » 13 окт 2012 21:30

шивача написа: [offtopic]"тарикати," има ги навсякъде, като най-неприятни са селските, щото онея(софийските) лъжат, мамят с финес, а селяните с лукавство. Иначе съм от Пловдив. И да, естествено, че имат предимство, щом са станали столица, щом парите са там, това се постига с ум, а не с цървули! Така и така се отклонихме от темата, нека ти кажа как изглеждате в очите на хората при тези" факти"- всички, дето не са ви легнали мирно-реват от съдийството, що ли..феновете на Локо изгониха Коко, щото продаде купата за 700 000лв, на кой ли? Гърнетата, дето са от Перник, имат бизнес там, падаме от местния отбор в мач, с който бием и ставаме шампиони, а Венци Живков казва след мача(макар и да водим в класирането), че ще играем за лига европа, след това се поправя, било грешка на езика.Мога и други "съмнителни неща" да ти пиша, но ме мързи, а и знам, че няма да ми повярваш! Та тая титла е?[/offtopic]

две думи и по темата, по-скоро два въпроса
колко юноши сте откраднали от ЦСКА, Плевен, Благоевград, Пловдив и Русе през последните 6 месеца? Отговор А- над 30, отговор Б- над 50?
колко футболисти сте изкарали за 80г съществуване, дето да са играли в Левски или ЦСКА, или в чужбина? отковор А-0, отговор Б -1

Имаше някъде из темите за футболистите, не ги помня точно, но веднага се сещам за Диян Ангелов, мисля че беше играл в чужбина! Сега е треньор в юношеските формации!
Относно това как изгледаме на хората, мога да ти кажа! Не живея в Разград и хората, с които контактувам са фенове на други отбори, интелигентни и са всичко друго, но не и коне с капаци! Та те самите искат техните отбори да приличат на нашият, не на тотално прогнилите ЦСКА и Левски; Искат да имат условия като на нашият стадион, не като на полусъборената Армия, няма да продължавам! Факта, че има хора от съседни градове, които се определят като фенове на отбора и редовно пътуват за нашите мачове е показателен! Дали Коко е продал е мача? По-смешно оправдание не бях чувал! Бях на този мач и мога да ти кажа, че си взехме мача, а това че локомотив нищо не играха и вкараха случаен гол, без положение не ги правеше фаворит в мача! Те самите не си вярваха, че могат да ни бият и за да разбереш, че съм прав може да видиш двата гола на Гъргоров-Марселиньо и да ги запомниш, тъй като такива комбинации за съжаление, рядко се виждат по нашите терени! Жал ми е, за тези които си мислят, че този мач е бил продаден! Титлата е кристално чиста, просто теб още те боли за нея! Със сигурност щеше и нас да ни боли особено ако бяхме ударили 3 греди а не бяхме станали шампиони!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 21:40

tsonpen написа:
шивача написа:две думи и по темата, по-скоро два въпроса
колко юноши сте откраднали от ЦСКА, Плевен, Благоевград, Пловдив и Русе през последните 6 месеца? Отговор А- над 30, отговор Б- над 50?
колко футболисти сте изкарали за 80г съществуване, дето да са играли в Левски или ЦСКА, или в чужбина? отковор А-0, отговор Б -1

Подобно надприказване показва единствено, че си комплексар!
Лудогорец до преди година и половина е достигал само да Б група, където е играл през по-голяма част от времето. Това е миналото. В настоящето това е най-добрият отбор в България и предлага най-добрите условия в своята ДЮШ. Няма нищо нередно в това, което става.
Ти си част от оня хор, който се опитва да омаловажи настоящето и залога за бъдещото с празнодумие и отвлечени препратки и сравнения.
Спортът в Разград има своето лице и ако малко се поинтересуваш, ще се убедиш сам, че не само на национално, но и на световно ниво има с какво да се гордеем. Да пропуснем ЦСКА и Левски, но и Разград и Лудогорец са дали своя (макар и скромен) принос за Националните ни отбори. Чети назад в темата!

първо, как реши, че имате най-добрите условия, като има по-добри от вас-Литекс, Черноморец и Етрополе( някъде със Славия сте)... тук излъга
второ, това че сте си купили титла и купа не ви прави най-добри, освен във вашите очи
трето, щом всички сме от хорът(цска ,левски, литекс, черно море, черноморец, локото и тн), а вие прави, значи лудите са кои?
4, нямало нищо нередно, да крадете юноши, че и цял набор почти :shock: ами честито, юрош на доматите
това с комплексите си го разправяхме към 87-88г някъде, а и все пак съм от град, дето е повече от 5 пъти по-голям от твоя, дал хиляди пъти повече на Бг, както откъм таланти, така и от към работна ръка, град, дето го има две места в Библията.Отделно съм фен на най-титулувания отбор, отделно си имам фемили и съм си шеф на к.ра. Та някак си е глупаво аз да съм комплексираният, още повече, че зададох два елементарни въпроса, а не получих отговор :roll: Та г-н трандафор, дето това надали ти е първият любим отбор в Бг- какво сте дали на футбола в Бг, освен подмолни игри и крадене на юноши?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 21:49

mad forest написа:
шивача написа: [offtopic]"тарикати," има ги навсякъде, като най-неприятни са селските, щото онея(софийските) лъжат, мамят с финес, а селяните с лукавство. Иначе съм от Пловдив. И да, естествено, че имат предимство, щом са станали столица, щом парите са там, това се постига с ум, а не с цървули! Така и така се отклонихме от темата, нека ти кажа как изглеждате в очите на хората при тези" факти"- всички, дето не са ви легнали мирно-реват от съдийството, що ли..феновете на Локо изгониха Коко, щото продаде купата за 700 000лв, на кой ли? Гърнетата, дето са от Перник, имат бизнес там, падаме от местния отбор в мач, с който бием и ставаме шампиони, а Венци Живков казва след мача(макар и да водим в класирането), че ще играем за лига европа, след това се поправя, било грешка на езика.Мога и други "съмнителни неща" да ти пиша, но ме мързи, а и знам, че няма да ми повярваш! Та тая титла е?[/offtopic]

две думи и по темата, по-скоро два въпроса

Имаше някъде из темите за футболистите, не ги помня точно, но веднага се сещам за Диян Ангелов, мисля че беше играл в чужбина! Сега е треньор в юношеските формации!
Относно това как изгледаме на хората, мога да ти кажа! Не живея в Разград и хората, с които контактувам са фенове на други отбори, интелигентни и са всичко друго, но не и коне с капаци! Та те самите искат техните отбори да приличат на нашият, не на тотално прогнилите ЦСКА и Левски; Искат да имат условия като на нашият стадион, не като на полусъборената Армия, няма да продължавам! Факта, че има хора от съседни градове, които се определят като фенове на отбора и редовно пътуват за нашите мачове е показателен! Дали Коко е продал е мача? По-смешно оправдание не бях чувал! Бях на този мач и мога да ти кажа, че си взехме мача, а това че локомотив нищо не играха и вкараха случаен гол, без положение не ги правеше фаворит в мача! Те самите не си вярваха, че могат да ни бият и за да разбереш, че съм прав може да видиш двата гола на Гъргоров-Марселиньо и да ги запомниш, тъй като такива комбинации за съжаление, рядко се виждат по нашите терени! Жал ми е, за тези които си мислят, че този мач е бил продаден! Титлата е кристално чиста, просто теб още те боли за нея! Със сигурност щеше и нас да ни боли особено ако бяхме ударили 3 греди а не бяхме станали шампиони!

можеше да отговориш с отговор Б :roll: добре е за 80г :lol:
няма как да ти го обясня, но е много по-лесно да си развяваш кончето в малък град, където хорицата са невежи, вместо в София или Пловдив, пълно с далавери и мудна администрация, политически игри и тн. Хорицата са ви фенове, ама откога? Това е смешно-цял живот да си бил левскар и на 40г да обърнеш резбата, но с оглед на региона, въобще не се учудвам.За купата и титлата няма смисъл да спорим, на мене ми е ясно, на теб също, дано времето отсъди! Че ме болеше-да, щото продадохме титлата, а не че не сме шампиони...Боли ме к.ра за една титла, аз на титли съм се нарадвал!

п.п. само да попитам още нещо- този Деян Ангелов, "единственият," не е ли бил юноша на Дунав Русе и дали въобще е играл за вас повече от 2-3 години, ако изобщо е играл, де?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 21:59

всъщност не търси, не е играл, но има корени в Разград, което пак е нещо ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 22:01

OldTrafford написа:Да бе страшна школа все още нямат,
просто обират местните таланти от Ч.Море,Волов,Спартак,Черноморец и т.н ;)

+1948 тоя пич ги знае нещата, но не цялата истина, макар и да страшно навътре с материята ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 окт 2012 22:03

шивача написа:първо, как реши, че имате най-добрите условия, като има по-добри от вас-Литекс, Черноморец и Етрополе( някъде със Славия сте)... тук излъга
второ, това че сте си купили титла и купа не ви прави най-добри, освен във вашите очи
трето, щом всички сме от хорът(цска ,левски, литекс, черно море, черноморец, локото и тн), а вие прави, значи лудите са кои?
4, нямало нищо нередно, да крадете юноши, че и цял набор почти :shock: ами честито, юрош на доматите
това с комплексите си го разправяхме към 87-88г някъде, а и все пак съм от град, дето е повече от 5 пъти по-голям от твоя, дал хиляди пъти повече на Бг, както откъм таланти, така и от към работна ръка, град, дето го има две места в Библията.Отделно съм фен на най-титулувания отбор, отделно си имам фемили и съм си шеф на к.ра. Та някак си е глупаво аз да съм комплексираният, още повече, че зададох два елементарни въпроса, а не получих отговор :roll: Та г-н трандафор, дето това надали ти е първият любим отбор в Бг- какво сте дали на футбола в Бг, освен подмолни игри и крадене на юноши?

1. Перфектна база (за момента най-модерната в България), безплатен пансион и възможност да тренират с шампиона на България. Най-добрата е по мнение на мнозина, ти можеш да приемеш, че е една от най-добрите;
2. Хубаво го каза - "купили сме си" "във вашите очи". Съмнявам се да си по-добре информиран за мачовете ни от нас, феновете на Лудогорец;
3. Едва ли си назначен за говорител дори и на феновете на ЦСКА, а какво остава за феновете на другите изброени отбори. Много от феновете на другите отбори не участват в този хор, а говорят обективно за Лудогорец;
4. Сам знаеш какво стана с този набор. Треньорът им си тръгна заради некоректно отношение към него, а след него и повечето му възпитаници, които искат да се развиват.

За града ти дето бил 5 пъти по-голям от моя си в жестока грешка, но да не влизаме в лични детайли. Нищо не искам да кажа по личния ти живот, само отбелязвам, че си от тези, които грачат срещу едно положително явление в българския футбол.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 22:09

tsonpen написа:
шивача написа:първо, как реши, че имате най-добрите условия, като има по-добри от вас-Литекс, Черноморец и Етрополе( някъде със Славия сте)... тук излъга

1. Перфектна база (за момента най-модерната в България), безплатен пансион и възможност да тренират с шампиона на България. Най-добрата е по мнение на мнозина, ти можеш да приемеш, че е една от най-добрите;
2. Хубаво го каза - "купили сме си" "във вашите очи". Съмнявам се да си по-добре информиран за мачовете ни от нас, феновете на Лудогорец;
3. Едва ли си назначен за говорител дори и на феновете на ЦСКА, а какво остава за феновете на другите изброени отбори. Много от феновете на другите отбори не участват в този хор, а говорят обективно за Лудогорец;
4. Сам знаеш какво стана с този набор. Треньорът им си тръгна заради некоректно отношение към него, а след него и повечето му възпитаници, които искат да се развиват.

За града ти дето бил 5 пъти по-голям от моя си в жестока грешка, но да не влизаме в лични детайли. Нищо не искам да кажа по личния ти живот, само отбелязвам, че си от тези, които грачат срещу едно положително явление в българския футбол.

отново неистини, сякаш ще си повярваш и сам, айдутска работа
няма защо да се съмняваш, питай феновете на локото :arrow:
нямах предвид феновете, а отборите и хората, които ги управляват-шефове,треньори, та те се оплакват от вашите некоректни действия, мога да ти цитирам и с линк от всеки клуб, дето съм го написал, ако желаеш :mrgreen: така че губиш, отново :lol:
това че сме 5 пъти по-големи го казах образно, ся проверих, че са почти 20пъти, но това е в мой плюс, предполагам

п.п. не ми отговори за вашите юноши, дето сте ги дали на майка България, иначе разбрах, че тея 50 деца не са крадени :lol:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 окт 2012 22:15

Много ми е смешно как били ревали всички! Реват глупаците дето не виждат по далеч от носовете си! След първия кръг коментирах мача с мои приятели, които бяха в другия сектор и самите те си казват, че отборът им е скапан! Всички изревават, а после замълчат! Това е България за съжаление! Пълни глупендери се появяват и почват да дават "компетентни" мнения, които обаче след по-задълбочен анализ падат в канала, но въпреки това нямат срама да се скрият, даже точно обратното... ! Няма да цапам повече темата! За пореден път казвам, че трябва да имаме наш си модератор, който да разчиства темите навреме и да "зашие" устите на шивачи и кроячи!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 22:23

mad forest написа:Много ми е смешно как били ревали всички! Реват глупаците дето не виждат по далеч от носовете си! След първия кръг коментирах мача с мои приятели, които бяха в другия сектор и самите те си казват, че отборът им е скапан! Всички изревават, а после замълчат! Това е България за съжаление! Пълни глупендери се появяват и почват да дават "компетентни" мнения, които обаче след по-задълбочен анализ падат в канала, но въпреки това нямат срама да се скрият, даже точно обратното... ! Няма да цапам повече темата! За пореден път казвам, че трябва да имаме наш си модератор, който да разчиства темите навреме и да "зашие" устите на шивачи и кроячи!

[offtopic]ама смешно е мнението ти-никакви факти не даваш. Аз ти казах, избери си клуб и ще ти постна и видео ако искаш, където се оплакват от вас. Но само трандафора не вижда, че е цървул, мисли си, че галош :lol: И това не е България, за радост, а малък сепаратиски окръг :lol: идруго да ти кажа- понеже, първо, новите коли идват в по-големият град, новите модели телевизори-също, компютри-тоже, дори и цървулите :shock: просто всичко идва първо в полиса, та и хората първи разбират, дет се вика и акъла идва първо там, та нормално е да не ме разбереш, щото камиона е на беклимето :lol: затова-разтварвай :lol:[/offtopic]
нищо не каза по темата, къде са ви юношите за тея 80г :?

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 окт 2012 22:29

бях на въпросния мач днес и съм доста неприятно изненадан от отбора на Лудогорец
на около 10 м от мене седеше и Кирил Домусчиев, който би трябвало да си е дал сметка кое е важното
имам предвид футболното поведение на отбора на милан чирич на терена...колкото и да е банално, не е важно да станеш шампион и да биеш. Важното е да играеш добре, да се развиваш и да се надграждаш
това в Лудогорец не го видях (U17 имам предвид, естествено)...просто група момчета събрани откъде ли не, които за цяло първо полувреме имаха 1 минаване на центъра и вкараха случаен гол. Той стана след центриране от корнер от дясно и последвало меле и бъркотия в малкия пеналт. ЦСКА заслужаваше повече победата и я постигна
Лудогорец показа някаква активност между 55 и 65 минута на мача, но чисти положения така и нямаше. Накрая една резерва на домакините можеше да вкара и трети гол, но вратарят (доста неуверен, м/у другото) спаси
интересно ми беше да гледам Номер 7 Георги Кънчев, национал, минал през Сливен, ЦСКА, Литекс и сега Лудогорец, както и номер 21 Красимир Здравков. Но и двамата разочароваха
това са нещата, които видяха всичките 300-400 зрители на трибуните. Футболните неща няма да ги казвам, защото тука "постоянните присъстващи" няма да усетят градивната ми критика, а ще решат, че се дразня. А това не е така. Сигурен съм, че така ще реагират, защото и преди са реагирали така и не вярвам да са се променили за има няма 2 месеца

Върни се в “Лудогорец”