ШЛ | Базел - Лудогорец | 1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Re: ШЛ | Базел - Лудогорец | 1:1 FT

Мнениеот ImmortaL_1000 » 13 сеп 2016 23:59

Както си го представях 1 на 1 и стана. Иначе това беше нелеп гол за Базел можеше да е победа за Лудогорец. Няма нищо аз очаквам даже да станат и втори . Тоя Арсенал какъв е ? Aнгл. отбори са ми смешни .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 сеп 2016 00:01

Домуса хвърля милиони за резерви. По-добре да извади пари за един доказан треньор, ама не за приятел на доказан треньор като онзи на Моуриньо.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Troi4o
Контакти:

Мнениеот Troi4o » 14 сеп 2016 00:01

Мача не беше това, което очаквах. Получи се така игра на нерви, но видяхме, че лудите и това го умеят. Простотия на Стоянов. Да, дойде му висока топката, но си мисля, че можеше да я боксира в тъч. Все пак първа точка като гости. Успех е, а предвид резултата от другият мач групата остава отворена. Всеки може да бие всеки. Псж и Арсенал ще губят точки.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 сеп 2016 00:02

Преди мача се надявах на равен, но сега ме е яд, че не победиха, с оглед играта на Базел. При 0:1 второто Лудогорец трябваше да подходи една идея по-смело и на контри да ги хване и 90% ставаше 0:2. Иначе точката като гост е добра, но за да вземат точка или три в оставащите мачове се иска малко по-смел подход. Иначе този равен дава добри шансове на Лудогорец за третото място , Базел с тази си игра няма да вземат много точки от Арсенал и ПСЖ. Успех в оставащите мачове и дано се класирате поне за 1/16 финал на ЛЕ!

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 14 сеп 2016 00:02

Айде, прощавам му на Стоянов, ама Жоро ако 'ше прави такива глупости и 'ше подхожда страхливо като няк'ъв пъзльо срещу КЛАСЕН съперник като ПСЖ - направо да емигрира от Европа. :lol: (тия галфони от Базел са едни лилипути, тях ги оставяйте)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 сеп 2016 00:03

от smoothc на 10 Сеп 2016 08:48
Със здрава тактическа дисциплина и колективизъм, мисля че Лудогорец имат всички шансове за Х2.

Познах :)
Жалко, можеха да си тръгнат с пълния актив, но миг невнимание и...всичко се промени.
Мисля, че трябва да са доволни от представянето си, играха стабилно, със самочувствие, поведоха в резултата.
През 2014-2015 Лудогорец бяха на крачка от Х срещу Ливърпул, но ето, че този път това което им се отне(образано казно) им се върна.
За първи път български отбор не губи в Базел, което е постижение за историята.
Като цяло съм на мнение, че класите са почти изравнени, единствено опита на Базел е голямото им предимство пред българите.
ПСЖ-Арсенал също направиха 1-1, което малко или много завързва интригата в групата.
Не искам да звучи пресилено, но с малко повече късмет и игра/мотивация подобна на онази срещу Ливърпул/Реал Мадрид в София, категорично мисля, че Лудогорец може да изкове нов Х срещу ПСЖ, а защо не и нещо повече?
Без Златан французите сякаш не са толкова страшни, Верати пропуска мача, така че...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 сеп 2016 00:07

Ясно, според спецовете пак треньора пречи и спира великите футболисти на Лудогорец да мачкат наред. А вали могат да ходят след 60-тата минута, че да натискат и атакуват никой не пита

Потребителски аватар
Troi4o
Контакти:

Мнениеот Troi4o » 14 сеп 2016 00:12

Бат Жоро е ок, стига сте ревали. Гледайте там вашите соц. пасмини или поне не пишете глупости, щото видяхме с онуй португалско пиянде, което не може да си подреди играчите каква стана.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 сеп 2016 00:15

drvasko98 написа:Ясно, според спецовете пак треньора пречи и спира великите футболисти на Лудогорец да мачкат наред. А вали могат да ходят след 60-тата минута, че да натискат и атакуват никой не пита

В Белград се видя, че могат бая да ходят и в продълженията, но заради чичо им Гошо се стигна изобщо до тях.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

angel156
Контакти:

Мнениеот angel156 » 14 сеп 2016 00:15

smoothc написа:
от smoothc на 10 Сеп 2016 08:48
Със здрава тактическа дисциплина и колективизъм, мисля че Лудогорец имат всички шансове за Х2.

Познах :)
Жалко, можеха да си тръгнат с пълния актив, но миг невнимание и...всичко се промени.
Мисля, че трябва да са доволни от представянето си, играха стабилно, със самочувствие, поведоха в резултата.
През 2014-2015 Лудогорец бяха на крачка от Х срещу Ливърпул, но ето, че този път това което им се отне(образано казно) им се върна.
За първи път български отбор не губи в Базел, което е постижение за историята.
Като цяло съм на мнение, че класите са почти изравнени, единствено опита на Базел е голямото им предимство пред българите.
ПСЖ-Арсенал също направиха 1-1, което малко или много завързва интригата в групата.
Не искам да звучи пресилено, но с малко повече късмет и игра/мотивация подобна на онази срещу Ливърпул/Реал Мадрид в София, категорично мисля, че Лудогорец може да изкове нов Х срещу ПСЖ, а защо не и нещо повече?
Без Златан французите сякаш не са толкова страшни, Верати пропуска мача, така че...

Без Златан и Верати, ПСЖ не били страшни, ама Кавани къде го изпусна бе, момко?! :lol:

Върни се в “Лудогорец”