Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 4-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА | 04.04 | 20:00ч.

Мнениеот Червени Воини » 02 апр 2015 11:04

BRF написа:
alexpetrof написа:
мили написа:Като са решили да фалират, нека. Ама да бъде след този мач. Да видим кака ще изглежда на светлинното табло:
ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 7 - 0

Те по принцип са ни абонати, ако ни тръгне мача може и да ги качим на двуцифрен резултат като вземем предвид моментното им състояние
Червените дори не са си мечтали, за толкова красива смърт, последен мач не къде да, а на стадиона на шампионите 8-)

Виждам сте прихванали от високото самочувствие на олигархчето(особено вие двете),разбира се без покритие!
Това игрище е несериозно да се нарича стадион!

Аз не знам такъв "стадион" на ДВА реда седалки. :shock: Сигурно първия ред е за псуващите и средните пръсти, а втория е за семкаджиите, които да плюят люспи към първия ред.

Иначе мача си е твърда двойка.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 02 апр 2015 14:33

Съдията е Георги Йорданов - за кой ли път... Този е единствения, който не ми харесва. Дано да не става герой на мача.

мили

Мнениеот мили » 02 апр 2015 14:59

entwickler написа:Съдията е Георги Йорданов - за кой ли път... Този е единствения, който не ми харесва. Дано да не става герой на мача.

Ощетявал ни, но така хитро го прави, че някои даже го обвиняват, че ни е помогнал. За мен той е най-хитрия между българските съдии. Познати ми са тези прийоми, с които действа.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 02 апр 2015 15:26

мили написа:
entwickler написа:Съдията е Георги Йорданов - за кой ли път... Този е единствения, който не ми харесва. Дано да не става герой на мача.

Ощетявал ни, но така хитро го прави, че някои даже го обвиняват, че ни е помогнал. За мен той е най-хитрия между българските съдии. Познати ми са тези прийоми, с които действа.

Да - основното, което прави е, че бави картоните... След това мача става нервен и т.н.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2015 15:41

Друго е Ники Плешивото да оправи работата бързо - факт неоспорим 8-) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 02 апр 2015 16:27

Според мен ЦСКА няма никакъв шанс, да ви кажа ли кой мач Лудогорец ще загуби или поне няма да спечели?
Лудите няма да победят в Сф срещу Локо Сф идната седмица като гост. Там вероятността да загубят е над 80%, Дерменджиев играе страхливо в гостуванията, вече съм се убедил, а това е показател, че е слаб треньор за този отбор.
Лудите ще бият и ЦСКАна 4.04, и Левски на 8.04, но после в Сф срещу Локомотив ще загубят.
Това е моето мнение. :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 02 апр 2015 19:06

BRF написа:
PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача , тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие .

Много ми е интересно какво означава "унижат максимално ЦСКА"! :? И какво разбираш под правене на "зулуми"?!
Аз лично няма да ходя на мача заради "условията" които са в сектора за гости!Иначе каква друга изненада да има :? ?Отново да са наели мутри,които да бият или този път направо ще стрелят :lol: !Майната им и на олигархчето и на методите му и на мутрите му,да го д,ха!

Ами да ти обясня аз какво ще рече "да унижат максимално ЦСКА"- ".ой .орбата по .лавата, .ой, .ой, .ой"!!!
Сега стана ли ти ясно?
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 апр 2015 19:22

Луд Гидия 123 написа:
BRF написа:
PFCLudogorets написа:На футболистите ни са обещани уникални премии , ако унижат максимално ЦСКА на 4-ти . Не съветвам феновете на ЦСКА да ходят на мача , тъй като и тях ще ги очаква изненада , ако тръгнат да правят зулуми . Това просто информативно ви го казвам , а изводите си ги правете вие .

Много ми е интересно какво означава "унижат максимално ЦСКА"! :? И какво разбираш под правене на "зулуми"?!
Аз лично няма да ходя на мача заради "условията" които са в сектора за гости!Иначе каква друга изненада да има :? ?Отново да са наели мутри,които да бият или този път направо ще стрелят :lol: !Майната им и на олигархчето и на методите му и на мутрите му,да го д,ха!

Ами да ти обясня аз какво ще рече "да унижат максимално ЦСКА"- ".ой .орбата по .лавата, .ой, .ой, .ой"!!!
Сега стана ли ти ясно?

Не! :?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 апр 2015 19:49

Айде да минава мача и да се свършват мъките на ЦСКА-рите..
Ние сме по-добрия отбор и очаквам победа, няма за къде да се пазим...
А и мисля че ще има стабили премии от Киро Дъ Бос, което ще накара нашите да се поразтичат малко...
А ако чичо Гошо не може да бие този раздрънкан ЦСКА, да ходи да се хвърли някъде...
Само Лудогорец !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 02 апр 2015 23:44

snakebite написа:Айде да минава мача и да се свършват мъките на ЦСКА-рите..
Ние сме по-добрия отбор и очаквам победа, няма за къде да се пазим...
А и мисля че ще има стабили премии от Киро Дъ Бос, което ще накара нашите да се поразтичат малко...
А ако чичо Гошо не може да бие този раздрънкан ЦСКА, да ходи да се хвърли някъде...
Само Лудогорец !

Подкрепям напълно. Трябва да ги тресенм с 3:0.

Върни се в “Лудогорец”