doktora25 написа:Ще се опитам и сега да дам прогноза, която да се доближава максимално до истината като предния път. Лудогорец няма какво да губи, всеки резултат от минимална победа до разгромна загуба е напълно възможен. Важно е как ще тръгне мачът и как ще подходят Реал. Ако тръгнат с масиран натиск, който не бъде удържан отиваме към втория вариант, ако бъде вече всичко е възможно. Ако Реал започне по-предпазливо, а Лудогорец опита натиск това е най-добрият възможен случай. Хубавото е че вече футболистите ще са претръпнали от срещите си с Валенсия и Ливърпул и страхът и респектът няма да са толкова големи. В края на краищата Реал е по-добър, но не много по-добър отбор от Валенсия, а помним, че Лудогорец създадоха тогава много положения в началото, които ако бяха реализирани, мачът ставаше съвсем друг. Може би пак испанците щяха да бъдат крайни победители, но едни разменени победи сега идеално ни устройват.Това обаче, което най-много ме притеснява е слабата форма в момента на някои играчи на Лудогорец, на които много се разчита и са със статут на титуляри. На първо място това е Безяк, който в никакъв случай не трябва да започва. Мисиджан не е това, което беше миналата година. Златински също. Марселиньо редува силни със слаби мачове. Анисе е много противоречива фигура. Ал. Александров също, но не се знае какво точно е положението с Барт и доколко той ще е в оптимална форма. Кишада определено липсва на пейката. Стоянов и той нещо напоследък започна да се дъни, но към момента е без алтернатива.
За сметка на това в добра форма са: Ешпиньо, Вандерсон и Абало. М. Александров, Моци, Кайсара, Минев и Дяков поддържат обичайното ниво, като Дяков изненадващо или не прави все по-малко глупости, които да му докарват картони. Хамза макар че е загадка изглежда без алтернатива, просто защото Безяк в момента е кръгла нула. Даже и нула не е, отрицателно число направо.
За мен оптималния състав изглежда така:
Стоянов - Минев, Барт или Александров, Моци, Кайсара - Дяков, Ешпиньо - Абало, Марселиньо или Вандерсон, Александров - Хамза.
Успех и стискам палци на двете ръце. Тия не трябваше да са европейски шампиони. Пратете ги на мястото.
И аз имам такова мнение за състава. Дано поне Вандерсон и Хамза получат повече игрово време. Хамза прави някои добри разигравания които водят до голове последните мачове, които съм гледал. Хубаво обобщение на цялата картинка. Тактиката на Дерменджиев ще е много важна.