Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот slash1912 » 13 сеп 2014 10:48

zlatan написа:интересно става сега.Аз съм на 36 год,когато съм бил на 6 годинки моят чичо ми носи шал и фланелка на Ливърпул,беше военен човека и си беше голямо цесекарче.Ех не успя да ме направи червен,но ме направи луд фен на Ливърпул.Завиждам на БГ-фенове които ще бъдат там и ще са на мача.
Колкото до подкрепата вие как мислите.Ще гледам мача с фланелката и шала на Ливърпул и естествено ще викам за тях.30 години не се забравят-а вие ако щете и предател ме наричайте вече в този форум.Има неща които Киро никога няма да ги усети-ЛЮБОВТА НА АГИТКАТА.Съжалявам ако съм ядосал някой с коментара си.

+1892
Фен съм на Ливърпул от дете.Тогава още нямаше преки предавания на мачове,интернет и други такива екстри.Можеше да чуеш само резултата по новините в 00:00 часа по Хоризонт и да видиш състава във вестник Спорт тото :lol:
Нищо против Лудогорец,пожелавам им успех срещу Реал и Базел,но няма как да ги подкрепям в мач с Ливърпул.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 сеп 2014 10:52

слАШ а аз следях мачовете по-едно радио ББС,беше много яко ,може би и те се сещаш за това радио.
ГООООООООООООЛ on Anfield roud.......... беше нещо такова ама много яко.
LEVSKI_FOREVER

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 13 сеп 2014 10:54

Teo написа:Днеска на мача им с Ботевъ имаше точно 5 човека в гостуващия сектор :idea: :lol:

ПП На 15 ноември, ако трябва ще прекратиме мача, но няма да вземете точки от Армията!
...Ще ви закрием ! Нямате бъдеще !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ей палячо! Първо вземете да си оправите баланса срещу Лудогорец и тогава закривай ;)

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 13 сеп 2014 10:56

РосенВарна написа:
KAT90 написа:
subzero написа:
За трансфера на Милан Борян помогна легендата на Лудогорец Урош Голубович.

:o
Откога Лудогорец имат легенди ??? Че и Голубович ??? :mrgreen:

Фактът, че той им е легенда и кръщават сектор на румънец ме навежда на мисълта, че няма да ги има още много. :lol:
Наблюдавам ги и двата отбора и по-малко от 3-4 гола няма да има(в едната врата).Пуул вкарват с всеки футболист, всяко второ статично положение е или гол, или спасяване на вратаря, греда.А защитата на лешоядите е уникално слаба+вратаря, който ще играе първи мач с тези пред него.Та в А група им правят по 3-4 чисти положения на мач(ЦСКА, Берое, Локо).Отделно едните излизат надъхани като за завръщане, а другите със свалени гащи, защото никога не са играли такъв мач. :geek:

И какво от това като паднат, да не би някой да ги съди след това? Животът няма да свърши! Едно е да паднеш от Ливърпул а съвсем друго е от незнаен молдовски отбор. Злобата ти ще те погуби, дишай дълбоко :)

Пак тая злобиа бе еййй :lol: Аз съм такъв човек, който няма как да е злобен :lol: Отделно искам да падат не заради отбора, а заради гела и гъзолизците му.Злобата идва от тях.А да не забравим кой пада от Хасково, Любимец, докато ние нямаме загуба.Винаги можеш да загубиш дори и от по-слаби, така че ....
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 сеп 2014 10:58

някой запознат ли е с картотекирането,трябва ли Лудогорец да изважда някой от списъка си от 25 човека или имат право на допълнителна картотека.
И кога ще се картотекира вратаря като мача е във вторник.
LEVSKI_FOREVER

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 13 сеп 2014 11:03

Имат право на известни промени в картотеката 24 часа преди мача, доколкото знам. 1 или 2 играча могат да сменят.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 13 сеп 2014 11:04

KAT90 написа:
РосенВарна написа:
KAT90 написа:
subzero написа:

Фактът, че той им е легенда и кръщават сектор на румънец ме навежда на мисълта, че няма да ги има още много. :lol:
Наблюдавам ги и двата отбора и по-малко от 3-4 гола няма да има(в едната врата).Пуул вкарват с всеки футболист, всяко второ статично положение е или гол, или спасяване на вратаря, греда.А защитата на лешоядите е уникално слаба+вратаря, който ще играе първи мач с тези пред него.Та в А група им правят по 3-4 чисти положения на мач(ЦСКА, Берое, Локо).Отделно едните излизат надъхани като за завръщане, а другите със свалени гащи, защото никога не са играли такъв мач. :geek:

И какво от това като паднат, да не би някой да ги съди след това? Животът няма да свърши! Едно е да паднеш от Ливърпул а съвсем друго е от незнаен молдовски отбор. Злобата ти ще те погуби, дишай дълбоко :)

Пак тая злобиа бе еййй :lol: Аз съм такъв човек, който няма как да е злобен :lol: Отделно искам да падат не заради отбора, а заради гела и гъзолизците му.Злобата идва от тях.А да не забравим кой пада от Хасково, Любимец, докато ние нямаме загуба.Винаги можеш да загубиш дори и от по-слаби, така че ....

Я да видим кой е по-големия злобар? Май този дето яде бой от Лудогорец под път и над път. Виж си коментарите.......................и дишай дълбоко, злобата ти ще те погуби :)
Като казваш "Ние нямаме загуба" какво точно имаш предвид? Не бъркай мечтите с реалността :)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 сеп 2014 11:04

zlatan написа:някой запознат ли е с картотекирането,трябва ли Лудогорец да изважда някой от списъка си от 25 човека или имат право на допълнителна картотека.
И кога ще се картотекира вратаря като мача е във вторник.

Не съм запознат,но щом го купуват/наемат или каквото там правят заради този мач,сигурно ще могат да го картотекират!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 13 сеп 2014 11:10

РосенВарна написа:
KAT90 написа:
РосенВарна написа:
KAT90 написа:
subzero написа:

Я да видим кой е по-големия злобар? Май този дето яде бой от Лудогорец под път и над път. Виж си коментарите.......................и дишай дълбоко, злобата ти ще те погуби :)
Като казваш "Ние нямаме загуба" какво точно имаш предвид? Не бъркай мечтите с реалността :)

Нямаме загуба от Мура и Зимбру, прави разлика.Днес като отнесете три гола ще разбереш какво е загуба.А ти вместо да си адвокат на лешоядите, защитавай своите или си за силния на деня?
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 13 сеп 2014 11:23

Това, че нямате загуба от футболните гиганти Зимбру и Мура не ви прави по-малко смешни! Отпадането от тези отбори викаш не се брои за унижение щом е без загуба, а?
Аз не съм адвокат, аз съм обикновен фен, аз съм за красивата и стойностна игра. Да не се радвам, че български отбор играе в ШЛ, така ли? Пак повтарям, не 3 а 300 гола да отнесат Лудогорец- това никой нормален фен няма да го счита за драма, това ще бъде храната на хейтърите.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Лудогорец”