Лудогорец - Партизан - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Партизан
Сърбите са ми изключително неприятни с това свое самочувствие,без абсолютно никакво покритие.Толкова са самоуверени и нагли,че направо дразнят.Очаквам категорична победа за Лудогорец в мача с 3-0 и безпроблемен реванш.
hd29 написа:Сърбите са ми изключително неприятни с това свое самочувствие,без абсолютно никакво покритие.Толкова са самоуверени и нагли,че направо дразнят.Очаквам категорична победа за Лудогорец в мача с 3-0 и безпроблемен реванш.
И колко сърби познаваш а ?! Само виж къде играят сърбите в Европа. Виж как в Сампдория говорят за Вуядин Божков. Били без покритие

След като нямат нито един играч който да е оставил диря в БГ и Еврофутбола

И една препратка за такива като теб - гледай мача СФРЮ-България в Сплит , но със сръбски коментар и след това гледай Франция-СФРЮ от Еуро 84 ! И после давай оценки !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
iliyan написа:hd29 написа:Сърбите са ми изключително неприятни с това свое самочувствие,без абсолютно никакво покритие.Толкова са самоуверени и нагли,че направо дразнят.Очаквам категорична победа за Лудогорец в мача с 3-0 и безпроблемен реванш.
И колко сърби познаваш а ?! Само виж къде играят сърбите в Европа. Виж как в Сампдория говорят за Вуядин Божков. Били без покритие![]()
![]()
Я ми кажи какво покритието на Лудогорец ?!
След като нямат нито един играч който да е оставил диря в БГ и Еврофутбола![]()
![]()
![]()
И една препратка за такива като теб - гледай мача СФРЮ-България в Сплит , но със сръбски коментар и след това гледай Франция-СФРЮ от Еуро 84 ! И после давай оценки !
За каква СФРЮ ми приказваш бе,вие комунистите още ли сте в 90-те .Времената се менят и в момента освен традиционно силната им школа не е останало нищо,а първенството им е изключително слабо(повече и от нашето).
hd29 написа:Сърбите са ми изключително неприятни с това свое самочувствие,без абсолютно никакво покритие.Толкова са самоуверени и нагли,че направо дразнят.Очаквам категорична победа за Лудогорец в мача с 3-0 и безпроблемен реванш.
Без покритие ? Сърбите са най-големите тарикати на балканите, а в сферата на Спорта са категорични лидери, кое е без покритие ? Не изпитвам комплекси или нихилизъм, просто смятам, че това е истината..
Maчът е Х2 отвсякъде. 

dunavfc написа:hd29 написа:Сърбите са ми изключително неприятни с това свое самочувствие,без абсолютно никакво покритие.Толкова са самоуверени и нагли,че направо дразнят.Очаквам категорична победа за Лудогорец в мача с 3-0 и безпроблемен реванш.
Без покритие ? Сърбите са най-големите тарикати на балканите, а в сферата на Спорта са категорични лидери, кое е без покритие ? Не изпитвам комплекси или нихилизъм, просто смятам, че това е истината..

Сигурно само с тарикатлък а

И двамата сте такива смешници , че направи ми е жал ! Дребни тарикати като Кирето БМФ

-
- Контакти:
iliyan написа:И колко сърби познаваш а ?! Само виж къде играят сърбите в Европа. Виж как в Сампдория говорят за Вуядин Божков. Били без покритие![]()
![]()
Я ми кажи какво покритието на Лудогорец ?!
След като нямат нито един играч който да е оставил диря в БГ и Еврофутбола![]()
![]()
![]()
СФРЮ - Социалистическа федеративна република Югославия, не е била само Сърбия, а още 5 държави

Навремето са били големи тарикати и са цоцали пари, както от Запада, така и от Съветския съюз. Голямото им предимство е било, че са можели да пътуват свободно на Запад, включително и да работят там. Това важи и за футболистите им и треньорите им. Представи си Гунди или Митата Якимов да са могли да играят в грандовете на Запад. Резултатите на националния отбор щяха да са по-големи от тези поколението от САЩ94.
Впрочем, през соца България има в ПЪТИ повече медали от олимпиади от Социалистическа федеративна република Югославия.
https://en.wikipedia.org/wiki/All-time_ ... edal_table
dream team написа:СФРЮ - Социалистическа федеративна република Югославия, не е била само Сърбия, а още 5 държави![]()
Навремето са били големи тарикати и са цоцали пари, както от Запада, така и от Съветския съюз. Голямото им предимство е било, че са можели да пътуват свободно на Запад, включително и да работят там. Това важи и за футболистите им и треньорите им. Представи си Гунди или Митата Якимов да са могли да играят в грандовете на Запад. Резултатите на националния отбор щяха да са по-големи от тези поколението от САЩ94.
Впрочем, през соца България има в ПЪТИ повече медали от олимпиади от Социалистическа федеративна република Югославия.
https://en.wikipedia.org/wiki/All-time_ ... edal_table
За едно не си прав , не са могли играчите да играят на запад ! Също важи и за треньори , но гастербайтери от СФРЮ е имало много в Западна Европа(Германия,Швейцария).И благодарение на тези гастербайтери в Сърбия има средна класа

Няма да ви бъде 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти: