Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот hijack1 » 08 май 2014 21:25

gergin написа:Абе вие се взехте за големи звезди бе смешковци.Кирчо пак ще се моли да ходим да ви подкрепим,ама този път ядец.Не за това,че сте българи( то българи в отбора двама)как да викам българи юнаци.А защото така се надухте,се едно сте 31 кратни на България.Да ЦСКАр съм и идвах за двата мача,сега сори обиден съм и не само аз, а много като мен.Направете си стадиона и ще видим как ще го напълните 33 000.Ще го напълните,ако Киро не раздава безплатно билети.И като на театър.

Да, нямаме българи, но имаме 7 български национали...Как става това?

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 08 май 2014 22:50

Да бяха от школата ви добре,ама хъц не са.Малко уважение към лумпените и гамените( на кирчо думите) ,които ви подкрепят.Нали знаете които се смее последен -наи- добре се смее. ЦСКА И ЛЕВСКИ ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ И ТАЗИ КРИЗА РАННО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ОТМИНЕ,А ВИЕ ВЪВ ЗАБРАВА.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 09 май 2014 09:43

Te това от кога го слушам ;д

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 май 2014 13:43

hijack1 написа:
gergin написа:Абе вие се взехте за големи звезди бе смешковци.Кирчо пак ще се моли да ходим да ви подкрепим,ама този път ядец.Не за това,че сте българи( то българи в отбора двама)как да викам българи юнаци.А защото така се надухте,се едно сте 31 кратни на България.Да ЦСКАр съм и идвах за двата мача,сега сори обиден съм и не само аз, а много като мен.Направете си стадиона и ще видим как ще го напълните 33 000.Ще го напълните,ако Киро не раздава безплатно билети.И като на театър.

Е как така как...
gergin написа:НЯКОЛКО ХОДЖИ ЗА МАГИИ
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
demarkos
Контакти:

Мнениеот demarkos » 09 май 2014 13:58

hijack1 написа:

- Българите в състава на Лудогорец в мача срещу Ботев/Пд/ - 6 /Владо Стоянов,Георги Терзиев,Ал.Александров,Данчо Минев,Светльо Дяков,Мишо Александров/.
- Българите в състава на Ботев в същия мач срещу Лудогорец- 3 /Йордан Христов,Филип Филипов,Мариян Огнянов/
- Българите в състава на ЦСКА в мача срещу Левски спечелен с 3:1 - 5 /Апостол Попов,Пламен Крачунов,Тодор Янчев,Ивайло,Чочев,Емил Гъргоров/
- Българите в състава на Левски в същия този мач срещу ЦСКА - 4 / Орлин Старокин,Пламен Крумов,Даниел Димов,Валери Божинов/

А,каква стана тя?!
"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 09 май 2014 21:19

Първо ще отговоря на кев1ин.Откога го слушаш.От три години го слушаш.( за кризата).Ако титаните не бяха забъркали тая милиона каша,кражба. ЩЯХТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ЛИГА ЕВРОПА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.Но има време поживем увидем. НА ВТОРИЯ въпрос не гледаи първоначалният отбор, а кои са играли.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 09 май 2014 21:26

И последно никога няма да влезнете в историята само на Разград и архивите на Бфс.От сезон 14/15 г. много отбори ще си стъпят на краката и ще ви влачат здраво.Спасението Кирчо да си плаща зада биете.Не че сега него прави с отбори които са зле с парите.Есента си беше продаден мача с ЦСКА.

Потребителски аватар
инж. Ромзо

Мнениеот инж. Ромзо » 01 юли 2014 14:39

Днес Цветан Василев, утре Кирил Домусчиев. Сакаме и чакаме. :P
Тодор Батков завинаги един от нас!

мили

Мнениеот мили » 01 юли 2014 14:47

инж. Ромзо написа:Днес Цветан Василев, утре Кирил Домусчиев. Сакаме и чакаме. :P

Не чакайте, няма да ви стигне времето. :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 юли 2014 08:25

мили написа:
инж. Ромзо написа:Днес Цветан Василев, утре Кирил Домусчиев. Сакаме и чакаме. :P

Не чакайте, няма да ви стигне времето. :)

Те и канарите, че и ловчанлии така си мислеха ама нейсе и на тях им се случи. Истината е, че нищо не е сигурно и вашия може да е следващия.

Върни се в “Лудогорец”