hijack1 написа:gergin написа:Абе вие се взехте за големи звезди бе смешковци.Кирчо пак ще се моли да ходим да ви подкрепим,ама този път ядец.Не за това,че сте българи( то българи в отбора двама)как да викам българи юнаци.А защото така се надухте,се едно сте 31 кратни на България.Да ЦСКАр съм и идвах за двата мача,сега сори обиден съм и не само аз, а много като мен.Направете си стадиона и ще видим как ще го напълните 33 000.Ще го напълните,ако Киро не раздава безплатно билети.И като на театър.
Да, нямаме българи, но имаме 7 български национали...Как става това?
- Българите в състава на Лудогорец в мача срещу Ботев/Пд/ - 6 /Владо Стоянов,Георги Терзиев,Ал.Александров,Данчо Минев,Светльо Дяков,Мишо Александров/.
- Българите в състава на Ботев в същия мач срещу Лудогорец- 3 /Йордан Христов,Филип Филипов,Мариян Огнянов/
- Българите в състава на ЦСКА в мача срещу Левски спечелен с 3:1 - 5 /Апостол Попов,Пламен Крачунов,Тодор Янчев,Ивайло,Чочев,Емил Гъргоров/
- Българите в състава на Левски в същия този мач срещу ЦСКА - 4 / Орлин Старокин,Пламен Крумов,Даниел Димов,Валери Божинов/
А,каква стана тя?!