Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот subzero » 05 фев 2014 22:23

Много професори в тоя форум. По-големи от мен даже. :mrgreen:
Хубу. Имала държавата-дала. Нищо,че няма за болници,детски,майчински,пенсии.
Понеже съм прост и твърдоглав,пак да попитам.....когато Киро си фане х.я и остави Лудогорец,ко прайм ??? Що си мисля,че стадиона губи смисъл,съответно става неизползваем. В последствие го подаряват на Киро за без пари и прайм....мол "Лудогорец плаза" или "Галерия Разград".
Бахти. Държавата ще е назад с около 3 милиона. Ама майната му,ний сме свикнали. То дали той или някой друг,все ни цакат. Ма кът сме прости.... :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 фев 2014 22:25

drenkata написа:
1982 написа:Малко ли болници чакат пари, малко дългове ли има държавата, та ще отпуска 3 млн. на някаква ояла се селска мутра ??!

+1

Това с болниците е толкова изтъркано, че няма на къде повече.
Наскоро бях в един малък град (има няма 10 000 жители) и като видях болницата им и бях така :shock:
Попитах, как се е случило всичко това и хората ми отговориха:
смениха директора, новия се впрегна да работи, направиха проекти и парите дойдоха, става дума за 15 милиона лева.
така че вместо да мрънкате и хулите тези, които работят вземете се впрегнете на работа, защото на готово никой нищо няма да ви даде, а изготвиш ли проект, пари не са отказани на никой.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 05 фев 2014 22:28

subzero написа:Много професори в тоя форум. По-големи от мен даже. :mrgreen:
Понеже съм прост и твърдоглав,пак да попитам.....когато Киро си фане х.я и остави Лудогорец,ко прайм ??? Що си мисля,че стадиона губи смисъл,съответно става неизползваем. В последствие го подаряват на Киро за без пари и прайм....мол "Лудогорец плаза" или "Галерия Разград".
Бахти. Държавата ще е назад с около 3 милиона. Ама майната му,ний сме свикнали. То дали той или някой друг,все ни цакат. Ма кът сме прости.... :roll:

Значи викаш Дражев у Комлука МОЛ че гради, а?!!! :shock:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2014 22:30

BadBoy написа:
drenkata написа:
1982 написа:Малко ли болници чакат пари, малко дългове ли има държавата, та ще отпуска 3 млн. на някаква ояла се селска мутра ??!

+1

Това с болниците е толкова изтъркано, че няма на къде повече.
Наскоро бях в един малък град (има няма 10 000 жители) и като видях болницата им и бях така :shock:
Попитах, как се е случило всичко това и хората ми отговориха:
смениха директора, новия се впрегна да работи, направиха проекти и парите дойдоха, става дума за 15 милиона лева.
така че вместо да мрънкате и хулите тези, които работят вземете се впрегнете на работа, защото на готово никой нищо няма да ви даде, а изготвиш ли проект, пари не са отказани на никой.

:mrgreen: Баси смешката. Или не живееш в тая държава или си ходил в един град. ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 фев 2014 22:31

Andrew Eldritch написа:
BadBoy написа:
subzero написа:
BadBoy написа:Кировец, как ще коментираш това:

Днес бе публикувано постановление на Министерски съвет, с което се одобряват проектите по програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите".

Това означава, че ще бъдат отпуснати дългоочакваните 7 млн. лв., които предстои да се вложат в довършването на Спортната зала в Русе.

Това защо не се коментира, а е от няколко дни, като в същото време залата в Пловдив остава недовършена?

Ама едно е спортна зала,която ползват общински отбори. Друго стадион,който ползва частен отбор. Сигурни ли сме,че след 5 години Домуса няма да купи съборетина за 1 милион лева ??

Залата в Русе също е частна
В края на миналата година беше подписан договор за покупко-продажба на малко над 22% от подземните гаражи на Спортната зала в Русе. Контрактът беше парафиран от кмета Пламен Стоилов и от представителя на частния инвеститор „Проект Русе" Георги Пейчев. Според договора, Общината закупи част от гаражите в спортното съоръжение, които са на обща стойност 9 млн.лв. С отпуснатата днес сума ще бъде закупена и останалата част от подземните съоръжения в залата.

Хубаво е преди да се дискутира нещо човек да бъде информиран.

В Русе общината купува нещо което ще ползва. В Разград на зализания общината ще даде едни пари за стадион, който ще се ползва само от частното му клубче

Така е.. На пръв поглед няма нищо лошо в идеята като цяло! Общината като собственик е каднидаствала по проект и е одобрена. Но ще е хубаво обаче преди държавата да реши да помага на общинския стадион в Разград - да се поинтересува малко относно проекта "Лудогорец" на Домусчиев и по какъв точно начин развива футбола в България като помага на най-богатия отбор в момента! Понеже това ще бъде първият официален футболен проект, на който държавата е решила да помогне и следователно имам няколко логични въпроса относно този избор!! Първо - Лудогорец ли е най-бедният отбор в България? Второ - Лудогорец ли е отборът с най-искряща нужда от ремонт на стадион? Понеже на всички ни е ясно, че така изглеждащият проект на Домусчиев включва ходене до София при всяко евентуално класиране в групите на ЛЕ, та следващият ми въпрос е - нима стадионите на другите български отбори нямат проблеми с лиценза, когато участват в Европа!?? Не искам да бъда разбиран погрешно от феновете на Лудогорец, които е напълно нормално да се радват(не съм и очаквал друго де :lol: ), но просто не е честно спрямо другите тимове в А Група да се наливат държавни пари в най-добре обезпечения финансово отбор!
Последна промяна от RedeviL на 05 фев 2014 22:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2014 22:32

volf написа:
subzero написа:Много професори в тоя форум. По-големи от мен даже. :mrgreen:

Значи викаш Дражев у Комлука МОЛ че гради, а?!!! :shock:

Па може. Знам ли....
Ти ква викаш е разликата между Киро и Дражев (Събев,Батков,Лупи,Гришата,Венци и т.н) ???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2014 22:33

Изтъркало се с болниците ..... трябвало специални проекти да правят и да кандидатства за пари. Ясно, щом приравнихме болници и училища до някакви стадиони и хотели ..... все си мислех, че тези институции са с водещо обществено значение и трябва да се ползват с приоритет, но явно съм се лъгал .... по-важно е пребогатата мутра да получи държавните пари, че да си начеше крастата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 фев 2014 22:33

1982 написа:Като е толкова богат твоят любим вожд и кумир - защо проси от държавата някакви си 3 млн. ???

Аз нагоре писах защо иска да участва и общината, че и преди това съм го писал, ама като не си чел, сега за всеки поотделно да повтарям ли?

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 05 фев 2014 22:34

BadBoy написа:така че вместо да мрънкате и хулите тези, които работят вземете се впрегнете на работа.
А тези които крадат да ги хулим ли? Щото в случая говорим за пладнешки обир. И спри с тия глупости
BadBoy написа: защото на готово никой нищо няма да ви даде, а изготвиш ли проект, пари не са отказани на никой.
Защото има много примери когато на читави проекти са отказвани пари, а на други са давани само заради това, че са на наши хора.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 фев 2014 22:35

Andrew Eldritch написа:
BadBoy написа:така че вместо да мрънкате и хулите тези, които работят вземете се впрегнете на работа.
А тези които крадат да ги хулим ли? Щото в случая говорим за пладнешки обир. И спри с тия глупости
BadBoy написа: защото на готово никой нищо няма да ви даде, а изготвиш ли проект, пари не са отказани на никой.
Защото има много примери когато на читави проекти са отказвани пари, а на други са давани само заради това, че са на наши хора.

Ти пък. Не може да бъде !!! ;)

Върни се в “Лудогорец”