XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София

Мнениеот brat domingo » 07 дек 2013 17:55

Parmalat написа:Литекс вече е на 1 точка от Лудогорец и се очертава един от тези два отбора да вдигне титлата.

Мисля, че класирането доста надценява Литекс. До края на първия етап им предстоят само тежки мачове в които ще загубят доста точки. След 26-ти кръг ще са слезли на 4-5 място, където реално трябва да бъдат.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 07 дек 2013 18:00

Нали знаете , че тоя е провокатор , защо въобще го цитирате ? Подминавате го като мен ....

Иначе честита , донякъде заслужена победа . Явно нашите им идва в повече вече . Призовавам феновете на Лудогорец да не изпадат в драми и кризи , има и такива мачове , има и временни кризи . Момчетата ни зарадваха десетки пъти тази година и не заслужават упреци за каквото и да е .

П.П. Надявам се да има наказания за престъпниците от кафеза за бомбите , димките и ракетите , с които целеха публиката . Както и за това ,че след предупреждението за видеонаблюдението с един прът бутнаха камерата над сектора .

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 07 дек 2013 18:00

Аз извадих факти за моето твърдение,че днес мач не се игра,хайде сега нека някой ме опровергае пак с факти.Ще се извиня пред целия форум защото за разлика от 95 % от олигофрените тук аз си държа на думата.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 дек 2013 18:01

Както казах преди мача, бием защото сме Левски София. Когато стъпим здраво на терена в България няма значение с кого играем. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 07 дек 2013 18:01

Колеги, не успях да гледам мача, какво стана, Лудогорец разгромиха ли ни на ходом с 3:0, 4:0 или 6:1? :)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 07 дек 2013 18:04

COVINI написа:Аз извадих факти за моето твърдение,че днес мач не се игра,хайде сега нека някой ме опровергае пак с факти.Ще се извиня пред целия форум защото за разлика от 95 % от олигофрените тук аз си държа на думата.

Брей, ти си страшен бе! Да не вземеш да извадиш и секретни документи или пък някое СРС от подслушан телефон... :mrgreen:

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 07 дек 2013 18:04

Тоя тъпан, съдията, даде САМО 16 картона. От кумова срама изгони и защитника на Лудогорец. Гледах едновременно и мача на Ман Юн и Нюкасъл, повечето от нарушенията от мача в Разград ги имаше и там. Но съдията не раздаваше картони като визитни картички както правеше Георги Йорданов.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 дек 2013 18:04

COVINI написа:Стойчо Стоев не е виновен за тази загуба,заповедта е дошла от горе.

Много ясно и дядо Господ обича Левски :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 дек 2013 18:04

allez_les_blues написа:Колеги, не успях да гледам мача, какво стана, Лудогорец разгромиха ли ни на ходом с 3:0, 4:0 или 6:1? :)

Не можаха. Изгорели им плейстейшъните. А на терена срещнаха мъже в синьо.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 07 дек 2013 18:06

Много ли боли :mrgreen: кво стана с разгромите,със смачкването...така става като някой много си повярва...тепърва ще гризнете дръвцето...ЛЕВСКИ Е ЛЕВСКИ...срещу нас да тичате,няма да ни стигнете!!!не ви достигат само близо 100 години история и традиции...
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Върни се в “Лудогорец”