Лудогорец - новата надежда на България!!! :-)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - българският евробоец!!! :-)

Мнениеот tsonpen » 08 ное 2013 10:02

boko80 написа:Лудогорец до няколко месеца ще се сгръмолясат. Не може да се прави къща без да има покрив на нея. А в футболът покривът са юношите на отборите. Литекс го осъзнаха и берат плодовете вече. Иначе честите на разградчани, но не са евробойци.

Още един непросветен. На всеки ли трябва отделно да се обяснява???
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 ное 2013 10:03

KitKat написа:
iliyan написа:... Този път поне 3 на терена бяха българи ! ...

Не казвам, че са били много повече, но да беше се постарал първо да ги преброиш, а не да вярваш сляпо на коментатора на мача.

Ти защо си мислиш , че въобще ги слушам тези смешници в БНТ а ?! Хвърлих набързо едно око на състава преди мача и явно съм видял 3 ;)
Има ли значение щом ще продължат да намаляват ! И това го потвърди треньора на отбора ! Кога ли нашите тренери ще се научат да работят с
български футболисти ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 08 ное 2013 10:45

iliyan написа:
KitKat написа:
iliyan написа:... Този път поне 3 на терена бяха българи ! ...

Не казвам, че са били много повече, но да беше се постарал първо да ги преброиш, а не да вярваш сляпо на коментатора на мача.

Ти защо си мислиш , че въобще ги слушам тези смешници в БНТ а ?! Хвърлих набързо едно око на състава преди мача и явно съм видял 3 ;)
Има ли значение щом ще продължат да намаляват ! И това го потвърди треньора на отбора ! Кога ли нашите тренери ще се научат да работят с български футболисти ?!

Като говорим за чужденци в отбора на Лудогорец, само да те попитам тези по долу изброените играчи на ЦСКА какви са?

Райс Мболи, Томаш Черни, Джаксън Менди, Жереми Фо-Поре, Марсио де Соуза Грегорио - Марсиньо, Неманя Милисавлевич, Браян Хауърд, Ревсон Кордейро Дос Сантос, Мамади Сидибе, Омар Косоко, Бруно Морейра.

Българи? И ако ЦСКА, ЛЕВСКИ или който и да е друг български отбор сега беше на мястото на Лудогорец и играеше в ЛЕ дали щеше да разчита само на родни звезди?
Защо всеки път, когато няма какво да кажеш или по скоро не искаш да си признаеш истината, че в момента Лудогорец е отбора, който печели битки както в България, така и в Европа започваш да изтъкваш факти, които не са по различни и в останалите отбори. И кои са тези български звезди, които играят в България, че отборите да ги налагат? Къде са? Читавите български футболисти не играят в български отбори, те са в чужбина! Малкото, които са останали тук, поне в Лудогорец играят и им се дава шанс да се докажат.Бъди сигурен, че и те мечтаят да заиграят в чужди по големи клубове! Защо непрекъснато искаш да омаловажиш труда на едни хора, като се опитват да работя и да правят нещо добро за футбола и за България, само защото твоят отбор не е там където на теб ти се иска. Хайде, дай ми пример на един отбор в света, който да залага само на родни футболисти? Аз мисля, че такъв няма!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 08 ное 2013 10:56

boko80 написа:Лудогорец до няколко месеца ще се сгръмолясат. Не може да се прави къща без да има покрив на нея. А в футболът покривът са юношите на отборите. Литекс го осъзнаха и берат плодовете вече. Иначе честите на разградчани, но не са евробойци.

А ти защо се регистрира, да покажеш колко си невеж ли!? Лудогорец си е построил един от най хубавите покриви вЪВ футбола! Плодовете ще ги берем след 2-3 години. Все пак трябва да узреят, за да са готови за консумация! Мерси за поздравите, и да евробойци сме!

[offtopic]Ти защо не си насееш домати, а ги купуваш от пазара? М?[/offtopic]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 10:58

Атлетик Билбао - само баски играят там :!: Зелените фенове да не скачат толкова. Не бива да сте хванали Господ за шлифера :?: С по 10-15 милиона на година се прави що-годе свестен за Лига Европа отбор, така че не сте открили жежката вода :mrgreen: Блъскате пари - имате резултати, свършват парите или Киро го хващат в далавери ( което 150% ще стане ) - В група. Това е истината, така че не ми говорете за самоиздържане и подобни глупости, а се кефете на отбора си докато е отгоре, щото палачинката бързо се обръща :!: Такива теми за евро и азиатски :lol: бойци - няма смисъл от тях, отваряш Википедия :mrgreen: , гледаш евроучастията на българските отбори и преценяваш ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 ное 2013 11:09

fen-fen написа:Като говорим за чужденци в отбора на Лудогорец, само да те попитам тези по долу изброените играчи на ЦСКА какви са?

Райс Мболи, Томаш Черни, Джаксън Менди, Жереми Фо-Поре, Марсио де Соуза Грегорио - Марсиньо, Неманя Милисавлевич, Браян Хауърд, Ревсон Кордейро Дос Сантос, Мамади Сидибе, Омар Косоко, Бруно Морейра.

Българи? И ако ЦСКА, ЛЕВСКИ или който и да е друг български отбор сега беше на мястото на Лудогорец и играеше в ЛЕ дали щеше да разчита само на родни звезди?
Защо всеки път, когато няма какво да кажеш или по скоро не искаш да си признаеш истината, че в момента Лудогорец е отбора, който печели битки както в България, така и в Европа започваш да изтъкваш факти, които не са по различни и в останалите отбори. И кои са тези български звезди, които играят в България, че отборите да ги налагат? Къде са? Читавите български футболисти не играят в български отбори, те са в чужбина! Малкото, които са останали тук, поне в Лудогорец играят и им се дава шанс да се докажат.Бъди сигурен, че и те мечтаят да заиграят в чужди по големи клубове! Защо непрекъснато искаш да омаловажиш труда на едни хора, като се опитват да работя и да правят нещо добро за футбола и за България, само защото твоят отбор не е там където на теб ти се иска. Хайде, дай ми пример на един отбор в света, който да залага само на родни футболисти? Аз мисля, че такъв няма!

Да вземе да сравним бройката на българите в ЦСКА и в тези в Лудогорец и да видим кой е с повече българи ;)
И да вземе да сравним от тези българи колко са излезе от школата на даденият отбор а ;)
Май тогава ще стане много зле за "великият" Лудогорец а ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 08 ное 2013 11:21

boabbb написа:Атлетик Билбао - само баски играят там :!: Зелените фенове да не скачат толкова. Не бива да сте хванали Господ за шлифера :?: С по 10-15 милиона на година се прави що-годе свестен за Лига Европа отбор, така че не сте открили жежката вода :mrgreen: Блъскате пари - имате резултати, свършват парите или Киро го хващат в далавери ( което 150% ще стане ) - В група. Това е истината, така че не ми говорете за самоиздържане и подобни глупости, а се кефете на отбора си докато е отгоре, щото палачинката бързо се обръща :!: Такива теми за евро и азиатски :lol: бойци - няма смисъл от тях, отваряш Википедия :mrgreen: , гледаш евроучастията на българските отбори и преценяваш ...

Въпросът бе насочен към БГ футбола, но ти реши да се отклониш към далечна Испания. Къде сме скачали? Имаме повод за радост и се радваме. Трудно можеш да видиш мнение на наш фен по оста Левски-ЦСКА, че да правиш забележка.

Преди ни говореше за евро-пробив, вече не го споменаваш. Сега говориш за школа... да видим до кога ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 ное 2013 11:24

Viv.Brooke написа:Ми да вземем да сравним къде са едните и къде са другите (към днешна дата), а г-н Тъпчо? Не умаловажавам успехите на нито един друг клуб! Какво ми дъвчиш за една млада школа обаче, трагичен си.

Първо пукахме балона след 6 месеца, после стана година... после 2, а наскоро прочетох 20. 'бах този балон.

Представи си само какъв кеф ще бъде за някои хора, когато най-накрая някой ви отстрани на пролет, което рано или късно ще стане понеже нямате потенциала към момента да спечелите турнира. ЩЕ има разкриха ви, балона се спука, лесен жребий, късмет, отборите не са играли срещу Лудогорец и т.н. :mrgreen: :mrgreen:
Това само би трябвало да ви ласкае, че сте бръкнали надълбоко на толкова много същества, които единствената им радост е провала на някого :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 11:27

Viv.Brooke написа:
boabbb написа:Атлетик Билбао - само баски играят там :!: Зелените фенове да не скачат толкова. Не бива да сте хванали Господ за шлифера :?: С по 10-15 милиона на година се прави що-годе свестен за Лига Европа отбор, така че не сте открили жежката вода :mrgreen: Блъскате пари - имате резултати, свършват парите или Киро го хващат в далавери ( което 150% ще стане ) - В група. Това е истината, така че не ми говорете за самоиздържане и подобни глупости, а се кефете на отбора си докато е отгоре, щото палачинката бързо се обръща :!: Такива теми за евро и азиатски :lol: бойци - няма смисъл от тях, отваряш Википедия :mrgreen: , гледаш евроучастията на българските отбори и преценяваш ...

Въпросът бе насочен към БГ футбола, но ти реши да се отклониш към далечна Испания. Къде сме скачали? Имаме повод за радост и се радваме. Трудно можеш да видиш мнение на наш фен по оста Левски-ЦСКА, че да правиш забележка.

Преди ни говореше за евро-пробив, вече не го споменаваш. Сега говориш за школа... да видим до кога ;)

Няма какво да го споменавам. Със Стриптизьора играехте страхливо и глупаво, с тоя сте си много добре, поне мача с ПСВ бяхте супер, другите не съм ги гледал ( не за друго, просто не харесвам Лига Европа - качеството на футбола е изключително ниско :? ). По отношение на школата - почвайте да вадите играчи и ще говориме, само да не ми представиш Мисиджан и Терзиев :mrgreen: Адмирации за представянето в Лига Европа, но такива теми ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 ное 2013 11:40

Soulen написа:
Viv.Brooke написа:Ми да вземем да сравним къде са едните и къде са другите (към днешна дата), а г-н Тъпчо? Не умаловажавам успехите на нито един друг клуб! Какво ми дъвчиш за една млада школа обаче, трагичен си.

Първо пукахме балона след 6 месеца, после стана година... после 2, а наскоро прочетох 20. 'бах този балон.

Представи си само какъв кеф ще бъде за някои хора, когато най-накрая някой ви отстрани на пролет, което рано или късно ще стане понеже нямате потенциала към момента да спечелите турнира. ЩЕ има разкриха ви, балона се спука, лесен жребий, късмет, отборите не са играли срещу Лудогорец и т.н. :mrgreen: :mrgreen:
Това само би трябвало да ви ласкае, че сте бръкнали надълбоко на толкова много същества, които единствената им радост е провала на някого :)

За нещастие на тези същества, ще им се наложи да презимуват унили :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”