iliyan написа:KitKat написа:iliyan написа:... Този път поне 3 на терена бяха българи ! ...
Не казвам, че са били много повече, но да беше се постарал първо да ги преброиш, а не да вярваш сляпо на коментатора на мача.
Ти защо си мислиш , че въобще ги слушам тези смешници в БНТ а ?! Хвърлих набързо едно око на състава преди мача и явно съм видял 3

Има ли значение щом ще продължат да намаляват ! И това го потвърди треньора на отбора ! Кога ли нашите тренери ще се научат да работят с български футболисти ?!
Като говорим за чужденци в отбора на Лудогорец, само да те попитам тези по долу изброените играчи на ЦСКА какви са?
Райс Мболи, Томаш Черни, Джаксън Менди, Жереми Фо-Поре, Марсио де Соуза Грегорио - Марсиньо, Неманя Милисавлевич, Браян Хауърд, Ревсон Кордейро Дос Сантос, Мамади Сидибе, Омар Косоко, Бруно Морейра.
Българи? И ако ЦСКА, ЛЕВСКИ или който и да е друг български отбор сега беше на мястото на Лудогорец и играеше в ЛЕ дали щеше да разчита само на родни звезди?
Защо всеки път, когато няма какво да кажеш или по скоро не искаш да си признаеш истината, че в момента Лудогорец е отбора, който печели битки както в България, така и в Европа започваш да изтъкваш факти, които не са по различни и в останалите отбори. И кои са тези български звезди, които играят в България, че отборите да ги налагат? Къде са? Читавите български футболисти не играят в български отбори, те са в чужбина! Малкото, които са останали тук, поне в Лудогорец играят и им се дава шанс да се докажат.Бъди сигурен, че и те мечтаят да заиграят в чужди по големи клубове! Защо непрекъснато искаш да омаловажиш труда на едни хора, като се опитват да работя и да правят нещо добро за футбола и за България, само защото твоят отбор не е там където на теб ти се иска. Хайде, дай ми пример на един отбор в света, който да залага само на родни футболисти? Аз мисля, че такъв няма!