Съвсем в началото на темата ви написах че ХИМИЯТА НЕ ПРОЩАВА!Който прочел-прочел,който разбрал-разбрал.Виждал съм много отбори в подобна ситуация като вашата и ми беше ясно какво ще последва.А това което последва го отдавате на какви ли не схеми и тото и далавери.А истината е една-лудите не можеха да ходят цял мач.Казвате че статистиката е във ваша полза.Да ама точки не се дават за статистика,а за победа.Я кажете с тази статистика/имам в предвид ударите във вратата/кой точно ваш удар беше голов?Единствено удара за гола ви който влезе се брои за голов,ама там вината си е на Паланков.За какво се дръпна да отвори стената...Следващият мач пак на пейката.

За това как сме ви надиграли си имам свое мнение и то е че Гонзо няма загуба от Стоев и това е статистика,която се увеличи с още един мач.Явно на Гонзо му е по лесно срещу него,отколкото на Стоев срещу Гонзо.Стоев излезе наплашен и страха му се предаде на играчите.Този плашипутарник въобще не е треньор за отбор-шампион.Другата истина е че вашите момченца не могат да играят срещу мъже.Малко по твърдо стъпване и се изпокриха.Не забравяйте как Зенит и Селтик биха Барса.Ако сравняваме Барса с Лудогорец,а Морето със Селтик,ще видим че разликата в класите въобще не е като тази на Барса-Селтик,нали?Не играхте добре заради химията,заради умората и заради добрата подредба на Морето.Головете са следствие на низ от случайности и за разлика от мача ви примерно с Берое където спокойно можеха да ви вкарат поне три гола и се отървахте с късмет,сега късмета ви обърна гръб,а и съдийската помощ не беше на нужното ниво.Отмениха ни единият гол,спряха две голови атаки със засада и толкова.Като сложим и спестените жълти картони си получихте редовните далавери.Дузпа не ви дадоха,защото нямаше поне едно дори и съмнително положение за такава.
п.п.Надявам се да се вдигнете и да изиграете силен мач на Герена,защото в противен случай първенството ще стане по сиво.А време за реванш има.По някое време ще дойдем в Разград и ще си мерим ...головете отново.А на колегата който не му харесват условията на Тича,моля след като е оправил вашият стадион,да дойде и да оправи и нашият.