Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?

Мнениеот bobonikolov » 21 авг 2013 00:23

stn написа:
bobonikolov написа:Не не е редно да се плаща за подкрепа. Както не е редно да се плаща за гласуване, ама там поне има келепир за партиите след това а тук Киро гледа да избегне срама, че отбора му ще играе пред почти празни трибуни. Защото няма какво да се залъгваме - от Разград да дойдат най - много 1000 човека. От София горе долу още толкова, защото на хората от София и останалата част от страната им е през оная работа дали Лудогорец ще бие или не. Много хора от страната ненавиждат Лудогорец заради действията на президента на този отбор. И аз спрях да уважавам този отбор. Няма и как да подкрепям отбор, който игра срещу "протестиращия" Миньор или по - точно срещу децата му. Същия тоя "Миньор" няколко кръга след това забрави за всякакви протести срещу БФС и излезе на кръв срещу ЦСКА като отне важни точки на ЦСКА за титлата - същите точки, които трябваше да отнеме и на Лудогорец, ако всичко бе честно и не се имитираха протести. Няма как да подкрепям отбор, чиито ръководство вечеря с хора от съдийската комисия към БФС само ден преди мач, в който съдиите порязха някак "случайно" другия отбор на стадиона в Бургас. Няма как да подкрепям отбор, който се ползваше със съдийско рамо през целия си първи сезон в А група, без което дори нямаше да стигне и до 3 -ката. Съдийско рамо, което бе най - очевадно срешу ЦСКА в мача за купата миналата есен, когато Ристосков свиреше изцяло в полза на Лудогорец.

Съжалявам, че го казвам, но по всичко личи, че Лудогорец не е нищо друго освен един фойерверк - бързо набра скорост през последните 2 години и се извисява високо в небето. Сега остава въпроса колко скоро ще настъпи кулминацията и този фойерверк ще се пръсне на хиляди малки парченца. Фойерверк, след който няма да остане нищо друго освен пепел.

Какво ти е мнението за Левски, който игра срещу юношите на Марек или за Локо Пд, които играха срещу юношите на Черно море или за финала за Купата на България и мача за първенство между ЦСКА и Литекс? Подкрепяш ли някой от тези отбори :?

От българските отбори подкрепям единствено ЦСКА. Всички останали са ми безразлични.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 авг 2013 00:26

tsonpen написа:
bobonikolov написа:Не не е редно да се плаща за подкрепа. Както не е редно да се плаща за гласуване, ама там поне има келепир за партиите след това а тук Киро гледа да избегне срама, че отбора му ще играе пред почти празни трибуни. Защото няма какво да се залъгваме - от Разград да дойдат най - много 1000 човека. От София горе долу още толкова, защото на хората от София и останалата част от страната им е през оная работа дали Лудогорец ще бие или не. Много хора от страната ненавиждат Лудогорец заради действията на президента на този отбор. И аз спрях да уважавам този отбор. Няма и как да подкрепям отбор, който игра срещу "протестиращия" Миньор или по - точно срещу децата му. Същия тоя "Миньор" няколко кръга след това забрави за всякакви протести срещу БФС и излезе на кръв срещу ЦСКА като отне важни точки на ЦСКА за титлата - същите точки, които трябваше да отнеме и на Лудогорец, ако всичко бе честно и не се имитираха протести. Няма как да подкрепям отбор, чиито ръководство вечеря с хора от съдийската комисия към БФС само ден преди мач, в който съдиите порязха някак "случайно" другия отбор на стадиона в Бургас. Няма как да подкрепям отбор, който се ползваше със съдийско рамо през целия си първи сезон в А група, без което дори нямаше да стигне и до 3 -ката. Съдийско рамо, което бе най - очевадно срешу ЦСКА в мача за купата миналата есен, когато Ристосков свиреше изцяло в полза на Лудогорец.

Съжалявам, че го казвам, но по всичко личи, че Лудогорец не е нищо друго освен един фойерверк - бързо набра скорост през последните 2 години и се извисява високо в небето. Сега остава въпроса колко скоро ще настъпи кулминацията и този фойерверк ще се пръсне на хиляди малки парченца. Фойерверк, след който няма да остане нищо друго освен пепел.

Жалко, по-жалко, най-жалко...
Добре, че доста хора нямат тази грамофонна плоча в колекцията си.

Пич наричай както искаш мнението ми, но с това което си написал само го затвърждаваш. Твърдо стоя зад това, което съм написал.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 авг 2013 00:31

Да, редно е. Всеки може да си харчи парите за каквото иска, стига да е законно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 21 авг 2013 10:29

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 авг 2013 11:01

Това е обида за всички истински фенове на Лудогорец, колкото и малко да са те. Защото подкрепят отбора си постоянно, ще пътуват и до София, ще си платят билетчето........а някой дето дори и не разбира от футбол ще бъде на стадиона безплатно за да има 'калабалък" както се казва на делиормански. Така че уважаеми Лудогорци замислете се и стига сте се правили на ощипани защото така вас ви Е..т. Успех !
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 авг 2013 14:32

OOP написа:Това е обида за всички истински фенове на Лудогорец, колкото и малко да са те. Защото подкрепят отбора си постоянно, ще пътуват и до София, ще си платят билетчето........а някой дето дори и не разбира от футбол ще бъде на стадиона безплатно за да има 'калабалък" както се казва на делиормански. Така че уважаеми Лудогорци замислете се и стига сте се правили на ощипани защото така вас ви Е..т. Успех !

Нека решим ние кое е обида. За мен обида са "българите" като теб, които в такъв ден си отварят устата само за нещо в смисъла, който си написал. Дано довечера България и стадионът да ликуват, а ти и себеподобните да се потапяте.
На всеки мач има хора с пропуски или безплатни билети. Има служебни лица, промоции и т.н. Досега никой не извади факт за митовете, които се тиражират в тази тема. Инициативата да се заемат някои от празните седалки е похвална. Мен и без пари да ме пуснат, съм готов да дам 10 лева за клуба. Безплатни билети в София не съм намерил. Дори днес бях на посещение в някои фирми. Един приятел от една фирма ми каза, че и там се организират. Пита от къде да си КУПЯТ билети. Само един бил от Разград в групата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 авг 2013 14:36

Ба го - 6000 са продали до сега. То ще има ехо на стадиона :mrgreen: . Време е лелките с пеньоарите да влязат в играта :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 авг 2013 14:56

JACKO написа:Интересно четиво за Софиянци..
http://www.sportline.bg/news/123802/sofiyantsi-selyani-vsichki-dnes-sme-ot-ludogorets

И повод за размисъл за тези, които все пак го могат това.
[center]Изображение[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 21 авг 2013 17:07

Към точно този момент са продадени към 16 000 билета :) и интереса към момента е сравнително голям.. :) няма да се учудя на 18 хилки.. :) което е... както и да си го кажем СКАНДАЛНО МНОГО! :) А.. забравих да кажа че целия В е пълен вече :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 авг 2013 17:26

kev1n написа:Към точно този момент са продадени към 16 000 билета :) и интереса към момента е сравнително голям.. :) няма да се учудя на 18 хилки.. :) което е... както и да си го кажем СКАНДАЛНО МНОГО! :) А.. забравих да кажа че целия В е пълен вече :)

Никъде няма официална информация за 16 000 продадени билета. Сутринта имаше инфо то стадион "Васил Левски" за едва 6000 продадени билета, голяма част от които са раздадени на ДЮШ на клубовете в страната. По официална информация около 14 автобуса и 200 коли са тръгнали от Разград. Това прави около 1700 души от там. Според мен е много трудно при положение, че продадените билети до обяд са били 6 000 след обяд да бъдат продадени още 10 000. Това доколкото знам не се е случвало при някои от евромачовете на родните клубове до сега.

Върни се в “Лудогорец”