XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: XXI кръг, ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот nedko » 11 апр 2013 21:49

ЦСКА ни надигра второто полувреме, бяха доста по-активни от Лудогорец. Нашите играха с мисълта да не загубят, което на този етап от първенството не знам правилно ли е или не. Имахме идеалната възможност да се измъкнем напред в класирането, но бяхме много плахи и определено не заслужавахме. Положението в 93 мин. си беше жив късмет. Показателно е, че за 6 мача сме вкарали 4 гола. Хубавото е, че минаха доста трудни мачове, но не вкарваш ли - всички мачове са трудни.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 апр 2013 21:52

2 мача без гол .. да беше това само . Те предните пък едни голове бяха ... едвам едвам , колкото да закърпим нещо от мачовете . :x

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2013 22:04

Според мен първото полувреме беше равностойно и очаквах през второто Лудогорец да дръпне. Второто обаче беше през по-голямата си част за ЦСКА и дори ако в средата на второто полувреме червените бяха вкарали, щях да кажа, че е заслужено. Но в края на второто дойдоха и двете реални положения за Лудогорец и затова мисля, че резултатът е справедлив. Дори ми се струва, че положенията на Лудогорец бяха по-опасни - това на Бадема, където се размина с топката пред вратата, гредата на Стоянов и контрата на Бакалов. Срещу това има 2-3 разбърквания в полза на ЦСКА, наистина опасни и наистина доста натискаха и владееха мача.
Съставът много ме зарадва с експеримента, Милисавлевич, Кишада и Бадема в същото време. Според мен така стояхме много по-добре отколкото през второто полувреме. Смените не ми харесаха, освен че Петев този път не чакаше края на мача. Иван Стоянов за мен не се включи добре, но пък най-опасното положение беше неговото за целия мач и за двата отбора.
Прави ми впечатление, че нашите започват да залагат на центрирания. Вкарването на топката в игра също е по този начин, вместо постепенното изнасяне. И оттук за мен нещата не се получават, нашите не комбинират, разчита се на случайността при поемане на топката, не разиграват и не могат да покажат силата си. Реално това дерби заприлича на дербито между сини и червени с това напрежение, сътоветно центрирания. Много искам нашите да се върнат към играта в атаката, която имаха преди. Заприличват на останалия боклук, който населява българския футбол. Дори и да е трудно и по-рисково, за мен си струва.
Можем да се радваме на точката и на това, че имаме наистина прекрасна защита и вратар. А ЦСКА да се радват, че не срещнаха истинското нападение на Лудогорец от миналата година. Тогава просто го отнасяха.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2013 22:12

Parmalat написа:За пореден път Владо Стоянов спаси Лудогорец,а като си помисля как феновете на зелените бяха скептични към него.

Аз много се зарадвах когато го привлякоха и много се разоравах по време на подготовката, защото ми се стори тромав и въобще неубедителен. Но ето, вече 6-ти мач е безупречен и аз също съм напълно спокоен с него и също треперех с Голубович.
Може би силата му са истинските мачове, където не се поддава на напрежението. Дори и когато направи някоя грешчица запазва самообладание, а това в повечето случаи е достатъчно да се поправи.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2013 22:17

OOP написа:Марселиньо се развика на Петев и му каза, че не прави правилната смяна и Петев горкия само чест дето не му отдаде и веднага смени Кишада..........Марселиньо да му дават Про лиценз и Петев да си ходи....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Тука вече счупи тъпомера, момко! Кишада имаше някакъв проблем и се налагаше да излезе. Смяната беше в ход и затова се получи така.
В какви ли още фантасмагории още вярваш...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 апр 2013 22:27

За пръв път нямам какво да кажа. Просто не гледах мача. :mrgreen:
Четох интервюто с Петев. Не знам за вас,ама за мен е основния виновник за състоянието на Лудогорец. Никъде обаче не го признава. Освен,ако не говори за себе си в множествено число. :roll:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 11 апр 2013 22:44

tsonpen написа:
OOP написа:Марселиньо се развика на Петев и му каза, че не прави правилната смяна и Петев горкия само чест дето не му отдаде и веднага смени Кишада..........Марселиньо да му дават Про лиценз и Петев да си ходи....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Тука вече счупи тъпомера, момко! Кишада имаше някакъв проблем и се налагаше да излезе. Смяната беше в ход и затова се получи така.

Момко пак ли друг мач си гледал?!? На табелката за смяна пишеше № 84 т.е. Марселиньо. Същия като тръгна да излиза започна да зяпа на Петев. Кишада ако имаше проблем дали тренера нямаше да знае или докато течеше смянатаКишада се е спънал в тревата и се е контузил?!? Само че на мързелиньо не му се излизаше. А Петев като е тръгнал да го вади и така се е случило, защо при третата си смяна не го махна и да пусне Бакалов, ами извади Гъргоров.......?!? Понеже обичаш да правиш анализи, айде Анализирай... :lol: :lol: :lol:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 11 апр 2013 23:09

Ами,колкото,толкова.Нервен мач,много единоборства.Загубихме центъра за пореден път.Мисля,че равенството е закономерно,макар и с по-чисти положения за нас.Защо М.Иванов не влезе?Бе то се шушука нещо....
Отново перфектен Петев..и така.Все пак няма загуба,нищо,че от 5 кръга-4 равни.
Само Лудогорец!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2013 23:12

OOP написа:
tsonpen написа:

Момко пак ли друг мач си гледал?!? На табелката за смяна пишеше № 84 т.е. Марселиньо. Същия като тръгна да излиза започна да зяпа на Петев. Кишада ако имаше проблем дали тренера нямаше да знае или докато течеше смянатаКишада се е спънал в тревата и се е контузил?!? Само че на мързелиньо не му се излизаше. А Петев като е тръгнал да го вади и така се е случило, защо при третата си смяна не го махна и да пусне Бакалов, ами извади Гъргоров.......?!? Понеже обичаш да правиш анализи, айде Анализирай... :lol: :lol: :lol:

Мерси за преразказа, но ситуацията всеки я видя. Обаче разсъжденията ти не ги бива и само търсиш повод да захапеш. Мааалко ако помислиш и ще намериш обяснението. Не съм аз човекът, който ще ти налива акъл.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 11 апр 2013 23:17

tsonpen написа:
OOP написа:
tsonpen написа:

Мерси за преразказа, но ситуацията всеки я видя. Обаче разсъжденията ти не ги бива и само търсиш повод да захапеш. Мааалко ако помислиш и ще намериш обяснението. Не съм аз човекът, който ще ти налива акъл.

Нищо не захапвам - видях - коментирах. Това, че не искаш да приемеш истината си е твой проблем. Забелязвам, че от 2222 мнения 2022 са ти анализи и обяснения за това как дадена ситуация не била така както ЦЯЛА България е видяла тъй че нямам намерение да споря с тебе Профе
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Лудогорец”