II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012
Успех приятели срещу Динамо Загреб - нека всички се обединим, защото всичките ни клубове в евротурнирите защитават българския национален флаг, вярвам че Лудогорец може да отстрани тези противни хърватски продажници, дано и отбора да е в форма и да намерите класен нападател и да успеете да влезете в групите на Шампионската Лига пожелавам Ви го още веднъж успех и ще подкрепям отбора в евротурнирите 

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
- D.Georgiev
- Контакти:
SaNdOoO написа:Успех приятели срещу Динамо Загреб - нека всички се обединим, защото всичките ни клубове в евротурнирите защитават българския национален флаг, вярвам че Лудогорец може да отстрани тези противни хърватски продажници, дано и отбора да е в форма и да намерите класен нападател и да успеете да влезете в групите на Шампионската Лига пожелавам Ви го още веднъж успех и ще подкрепям отбора в евротурнирите
Благодарим ти много за пожеланията! Нападател преди първия мач с "Динамо" едва ли ще вземем, но пък каквото сабя покаже

Дали мачът ще се предава по някоя българска телевизия, питам заради неуредиците с ТВ правата за А Група дали някоя ТВ ще изяви желание да предава така важния двубой за клуба и българския футбол като цяло 

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
SaNdOoO написа:Дали мачът ще се предава по някоя българска телевизия, питам заради неуредиците с ТВ правата за А Група дали някоя ТВ ще изяви желание да предава така важния двубой за клуба и българския футбол като цяло
Четох,че ТВ+ има желание да дава мачовете на нашите отбори в Европа,но Домусчиев искал БНТ да предават мачовете на Лудогорец,за да може да се гледа от повече хора,което ще е много по-добре.Ще видим какво ще стане.
- D.Georgiev
- Контакти:
tevez написа:SaNdOoO написа:Дали мачът ще се предава по някоя българска телевизия, питам заради неуредиците с ТВ правата за А Група дали някоя ТВ ще изяви желание да предава така важния двубой за клуба и българския футбол като цяло
Четох,че ТВ+ има желание да дава мачовете на нашите отбори в Европа,но Домусчиев искал БНТ да предават мачовете на Лудогорец,за да може да се гледа от повече хора,което ще е много по-добре.Ще видим какво ще стане.
По принцип съм решил да нанасям всяка промяна и нова информация на първата страница на темата. До мача остават 11 дни, а аз почти нищо не съм пипал (представете си колко неясноти има). Не се знае съдията, телевизията, къде и колко ще струват билетите. Нека който се интересува да следи заглавната страница на темата - когато има нещо официално свързано със самото провеждане на мача ще бъде отбелязано. Всички останали новини ще бъдат на постовете. Поздрави!
П.П. В сайта на УЕФА е посочен като начален час 21:00.
Линк за мача на "Динамо" Загреб на 10.07, срещу "Нефтчи" Баку
http://www.laola1.tv/en/bg/soccer/inter ... 89382.html
Последна промяна от D.Georgiev на 07 юли 2012 12:52, променено общо 1 път.

- mad forest
- Контакти:
crap написа:Има ли някаква информация за билетите - кога ще бъдат пуснати, ще стигнат ли до каса, или ще бъдат с предварително заявяване, както преди?
А теб какво те интересуват билетите? Да не мислиш да посетиш този мач? Може би отново ще си в клетката, но този път в синьо?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
mad forest написа:crap написа:Има ли някаква информация за билетите - кога ще бъдат пуснати, ще стигнат ли до каса, или ще бъдат с предварително заявяване, както преди?
А теб какво те интересуват билетите? Да не мислиш да посетиш този мач? Може би отново ще си в клетката, но този път в синьо?
Защо излишно се нагнетява напрежение - може би човека просто като българин иска да подкрепи нашият представител в турнира няколко поста по-нагоре написах нещо важно, но май въпреки това пак има хора, който не са погледнали за какво призовавам

централна тр. - 100лв : А и Б -25лв :В-20лв :Д и Г -15лв
SaNdOoO написа:mad forest написа:crap написа:Има ли някаква информация за билетите - кога ще бъдат пуснати, ще стигнат ли до каса, или ще бъдат с предварително заявяване, както преди?
Защо излишно се нагнетява напрежение - може би човека просто като българин иска да подкрепи нашият представител в турнира няколко поста по-нагоре написах нещо важно, но май въпреки това пак има хора, който не са погледнали за какво призовавам![]()
Успех
Призоваваш за нещо хубаво.
В поста си mad forest има предвид нещо друго - хората, които са свързани с Разград, но са в други лагери, при това войнствено настроени, както и тези българи, които обявиха, че ще търсят билети за клетката за да викат срещу български отбор. Това са подробности, които се знаят по-скоро от редовните читатели на нашия раздел.
Аз също бих подкрепил всеки български отбор в евротурнирите и намирам това за напълно естествено. Имам усещането, че и при crap има запролетяване и може би не търси билети за клетката

[center]
[/center]

- mad forest
- Контакти:
tsonpen написа:Призоваваш за нещо хубаво.
В поста си mad forest има предвид нещо друго - хората, които са свързани с Разград, но са в други лагери, при това войнствено настроени, както и тези българи, които обявиха, че ще търсят билети за клетката за да викат срещу български отбор. Това са подробности, които се знаят по-скоро от редовните читатели на нашия раздел.
Аз също бих подкрепил всеки български отбор в евротурнирите и намирам това за напълно естествено. Имам усещането, че и при crap има запролетяване и може би не търси билети за клетката
Както обикновено си разбрал всеки написан от мен ред! Съжалявам, че колегата от Ловеч ме е разбрал погрешно, но понякога няма как да израси сърказма си само с думи (тези които могат пишат книги)! Никога не съм призовавал за насилие или да се делим на международните мачове, а точно обратното! Винаги съм стискал палци на БГ отборите в Европа без значение кой отбор е! Поздрави!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!