Здравейте. Надявам се да удържа и това наистина да е последния ми поуст в този форум преди мача ни с вас.

Не мисля да се заяждам,а да кажа няколко неща.
Днес препрочитах старите си ЛС за да видя кои са за триене и попаднах на няколко,които съм разменил с хора от този форум. И отново осъзнах,че отношението между хората няма нищо общо с играта футбол. Разменяли сме си благодарности,благопожелания,снимки. А сега се дърлим тука. Всъщност както не веднъж съм казвал,аз нямам нищо лично към никой от вас. Но вие явно имате. Както и да е. С всичко това не искам да се извинявам или да моля за някво специално отношение. Заставам зад всяка дума написана в този форум. Искам само да знаете,че не съм го правил с цел да се дразня или заяждам. Смятам,че всеки има право на мнение и право да го изрази където има възможност. Това,че моето мнение не съвпада с вашето е друг въпрос. И е напълно нормално. Проблема е в това,че смятате всяко различно мнение за заядливо и хейтърско. Гледате си през зелените очила и си мислите,че ние които гледаме А група от години падаме от небето и ви завиждаме или ви мразим. Пичове,аз не мразя никого. Не съм такъв човек просто. Да,отбора ви ми е безразличен и не ми пука кво се случва с него,но не го мразя. Да,за мен Петев е некадърен,а Домусчиев поредния нагъл футболен бос,но не ги мразя. Знам,че и те като всички останали ще идат в небитието един ден. Остават обаче отношенията между нас тука,които трошим време и нерви по стадионите.Всъщност именно така започна едно приятелство с фен на ЦСКА. Надявам се,че няма да е последното.
Това е от мен.
Желая ви приятни емоции !!