Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот D.Georgiev » 18 авг 2012 14:07

tsonpen написа:Съвсем правилно си разбрал! Поздрави за позицията ти! :)
Но аз питам кога ще отворим фен теми и на почитателите на Лудогорец - subzero и iliyan :mrgreen:
Едни доста ангажирани с отбора и форума му индивиди ;)

То тия двамата са отделят повече време на нашия форум и от нас :lol:
Ако прибавим и безсънните нощи, то те мислят далеч повече за този отбор от нас :)
Темата за Петев ще е готова още днес, така че си запазете мненията за нея :) Беше ми трудно да избера снимка.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 21 авг 2012 23:16

Здравейте. Надявам се да удържа и това наистина да е последния ми поуст в този форум преди мача ни с вас. ;) Не мисля да се заяждам,а да кажа няколко неща.
Днес препрочитах старите си ЛС за да видя кои са за триене и попаднах на няколко,които съм разменил с хора от този форум. И отново осъзнах,че отношението между хората няма нищо общо с играта футбол. Разменяли сме си благодарности,благопожелания,снимки. А сега се дърлим тука. Всъщност както не веднъж съм казвал,аз нямам нищо лично към никой от вас. Но вие явно имате. Както и да е. С всичко това не искам да се извинявам или да моля за някво специално отношение. Заставам зад всяка дума написана в този форум. Искам само да знаете,че не съм го правил с цел да се дразня или заяждам. Смятам,че всеки има право на мнение и право да го изрази където има възможност. Това,че моето мнение не съвпада с вашето е друг въпрос. И е напълно нормално. Проблема е в това,че смятате всяко различно мнение за заядливо и хейтърско. Гледате си през зелените очила и си мислите,че ние които гледаме А група от години падаме от небето и ви завиждаме или ви мразим. Пичове,аз не мразя никого. Не съм такъв човек просто. Да,отбора ви ми е безразличен и не ми пука кво се случва с него,но не го мразя. Да,за мен Петев е некадърен,а Домусчиев поредния нагъл футболен бос,но не ги мразя. Знам,че и те като всички останали ще идат в небитието един ден. Остават обаче отношенията между нас тука,които трошим време и нерви по стадионите.Всъщност именно така започна едно приятелство с фен на ЦСКА. Надявам се,че няма да е последното.
Това е от мен.
Желая ви приятни емоции !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 авг 2012 14:01

Мисля, че ръководството трябва да изготви проект за изграждане на терен тип "български". Проектът ще излезе евтин - трябват ни 4 колчета, 2 врати и малко боя. Предлагам до изграждането на проекта, преди гостуване на такъв терен тренировките на отбора да се водят на "Електрон" или на "Балканфарма". Има и друг вариант - БФС да задължи отборите да поддържат някакво минимално качество на терена. Това може да стане по реаличния и футуристичния сценарий. Футуристичният е БФС само да си свърши работата и клубовете да го изпълнят, а реалистичният е да дойдат извънземните да ни оправят игрищата.
Извинявам се за иронията, не визирам никой конкретен стадион, но мисля че всички си ги знаем кои са.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 авг 2012 22:21

Много важна тема повдигаш. Да припомним, че имаме отбори, които са почти непревземаеми на собствен терен, основно заради състоянието му.
"А" група трябва да се състои само от отбори, които могат да предложат качествен терен. От тук започва всичко.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 авг 2012 14:10

Кои мислите, че ще са съперниците в обявените от Петев две предстоящи контроли - едната с български, другата с чужд отбор?
За българския си мисля, че може да е някой от отборите, които отпаднаха от А група. Най-вероятен съперник ми се струва Светкавица, които се държат добре. Друга възможност - Спартак Варна.
За чуждия се чудя между три вероятности, но нямам информация кои ще имат възможност за контрола тогава. Едната вероятност е румънски отбор, може би вече ще стане банално ако е отново Динамо Букурещ. Другата е отбор, който е играл с Динамо Загреб след нас - Шериф или Марибор. И третата е тим от Острова - Блекпул или връщане на гостуването на Евертън, което е най-невероято и ако стане за някои хора няма да се е случило ;)
Петев каза, че контролите ще се играят в Разград.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 авг 2012 16:27

tsonpen написа:Кои мислите, че ще са съперниците в обявените от Петев две предстоящи контроли -

Едната с Динамо Загреб :lol:
Шегувам се,на пресконференцията,като го питаха кой ще е чуждия отбор той само се засмя и не даде точен отговор.
Мисля,че заради медийната спекулация - скандал,около контролата с Евертън,вече всичко ще се знае в последния момент от нас феновете.Така се получи и със злополучния трансфер на Опоку,след него всички трансфери се пазят в тайна до подпис.
Нямам право да роптая,така се избягват всички негативни и целенасочени от медиите информации,които очевидно обслужват някого.Щом така са решили,значи така трябва.Ще чакаме и ще разберем.
Коментирахме с едни авери,че сигурно ще има билети,ако е някой здрав клуб ще се ходи,това е ясно! :)

П.П.Абе които и да е,пак сме там.
Лудогорееец Олееее!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 авг 2012 16:43

sneludik написа:Едната с Динамо Загреб :lol:
Шегувам се,на пресконференцията,като го питаха кой ще е чуждия отбор той само се засмя и не даде точен отговор.

Много доволно се ухили, все едно знаеше нещо хубаво, което не трябва да казва и затова толкова се чудя кой ще дойде. Ясно е, че ще изкарат някой лев за школата от тези контроли, както и че ние ще гледаме спектакли :)

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 26 авг 2012 16:48

tsonpen написа:
sneludik написа:Едната с Динамо Загреб :lol:

Много доволно се ухили, все едно знаеше нещо хубаво, което не трябва да казва и затова толкова се чудя кой ще дойде. Ясно е, че ще изкарат някой лев за школата от тези контроли, както и че ние ще гледаме спектакли :)

Именно...Виж как ме хващаш :lol:
Така доволно се ухили,че чак на мен ми стана доволно!!! :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 авг 2012 21:33

Днес "Обичам Левски" подхвърли много свежа идея в един друг подфорум. Да се направи тема "Плювалник", където капацитети като iliyan и plamen_ch да се вихрят на спокойствие. Не знам обаче дали не е в нарушение на правилата, а и овцете може и да не влязат в кошарата.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 27 авг 2012 11:02

Според мен тема в стил "Лей се слово тъпанчево не е необходима". Какво да им правим път на индивиди с ниско IQ и необходимост от себедоказване зад клавиатурата? Те в нормална среда не могат да се развият. Инкубатор не им е нужен!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”