Инцидентите на мача от финалния кръг в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: Инцидентите на мача от финалния кръг в Разград

Мнениеот viking22 » 27 май 2012 17:37

nedko написа:Омръзнахте на всички с наглостта си господа армейци, пети ден не спирате да ревете! Хайде намерете си вече друга тема, че тука не спряхте да ни обиждате, да ни наричате какви ли не. Учудващо защо модераторите в този форум позволиха да се изсипят толкова обиди и клевети към града ни, към хората в него, та дори и персонално към определени личности. Недопустимо е!

Защото четеш между редовете! :idea: пиша ти във 3-ти форум .Тази монета има две страни.! А не кат теб да сме кон със капаци. Живеем във БЪЛГАРИЯ утре ще сте вие от другата страна .Ние си признаваме че нашата Агитка не постъпи добре и ние най добре знаем за тези бомбички до къде водят .Но те попитах ако те -посрещнат от врата със БОЙ целувки ли очакваш ???Това се води вид провокация.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 май 2012 18:31

@GOLEADOR,
информирай се, моля те, че пишеш глупости!
Пряко зависими от Домусчиев са шепа мениджъри и някаква част от Лудогорец. Аз не поднавам зависими от него. Повечето хора го уважават заради отбора и някои може и да се престарават по този повод, но да се говори за зависимост е абсурдно. Ти къде живееш, колко пъти си ходил в Разград, колко човека от Разград познаваш, можеш ли да изброиш 10-те най-силни фирми в града? Ако не, просто спри да си измисляш, че в този форум почти всеки знае истината и те преценява колко струваш.

На твоите въпроси (макар и да съм сигурен, че няма смисъл да ти отговарям, не вярвам да мръднеш от там, където си):
1. Разград не е Виена по простата причина, че Разград се намира в България, докато Виена в Австрия. В Разград те пази същата полиция, която те пази в другите градове. Посочи ми стадион на който е имало мач на ЦСКА и не са били вкарани бомбички! Повтарям се, но в раздела на Локо Пд можеш да видиш снимка на бус, спрял до терена, а феновете разтоварват пиротехника с кашони директно в сектора на ст. Лазур в Бургас. Подобно нещо в Разград няма!
2. Има буферна зона, не пиши преди да си проверил!!!
3. И буферна зона има и ограда има. Мрежа няма. Няма смисъл, бомбичките бяха хвърлени над оградата, а някои маймуни се катереха отгоре ѝ. Някои бомбички са били изстрелвани с ластици чак до централната трибуна. Май целият стадион трябва де е буферна зона.
4. Следи новините! Мога да се обзаложа, че ще има осъдени. Аз лично видях трима арестувани още на мача.

Прокуратурата трябва да разследва подбудителството към насилие преди мача. Това се направи от една организация, която призоваваше да се изкупят билетите за домакинските сектори.
Всеки, който е пострадал може да заведе дело. Не виждам какво общо има собственикът на Лудогорец с това, че някои служители са се държали не както трябва. Защо са били наети ли? Защото се канехте седмица преди мача, че ще носите омраза, ще правите погроми, ще ликвидирате и ще режете глави. А и след финала за Купата, където тревата на Лазур горя, хората са се подготвили и са наели повече стюарди. Благодарете се, че тези стюарди прочистиха домакинските сектори от провокатори, иначе сега щяхме да пишем много повече. Извеждането на червени агитки от трибуните го направиха много добре. Шамарите за момчето не одобрявам. Пред оградата на клетката също има кофти моменти. Но провокатори са хора в агитката на ЦСКА. Още със слизането от автобуса следват закани към стюардите и подигравки с полицаите. Опити за пробиви в секторите. Хвърляне на бомбички и ракети в домакинските сектори. Разбиване на вратата на клетката и нахлуване на терена. Както някой духовито беше отбелязал, сигурно сте очаквали, че ще ви помолят писмено да не правите така.
На зло куче - зъл прът!
[center]Изображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 май 2012 18:39

tsonpen написа:@GOLEADOR,
информирай се, моля те, че пишеш глупости!
Пряко зависими от Домусчиев са шепа мениджъри и някаква част от Лудогорец. Аз не поднавам зависими от него. Повечето хора го уважават заради отбора и някои може и да се престарават по този повод, но да се говори за зависимост е абсурдно. Ти къде живееш, колко пъти си ходил в Разград, колко човека от Разград познаваш, можеш ли да изброиш 10-те най-силни фирми в града? Ако не, просто спри да си измисляш, че в този форум почти всеки знае истината и те преценява колко струваш.

На твоите въпроси (макар и да съм сигурен, че няма смисъл да ти отговарям, не вярвам да мръднеш от там, където си):
1. Разград не е Виена по простата причина, че Разград се намира в България, докато Виена в Австрия. В Разград те пази същата полиция, която те пази в другите градове. Посочи ми стадион на който е имало мач на ЦСКА и не са били вкарани бомбички! Повтарям се, но в раздела на Локо Пд можеш да видиш снимка на бус, спрял до терена, а феновете разтоварват пиротехника с кашони директно в сектора на ст. Лазур в Бургас. Подобно нещо в Разград няма!
2. Има буферна зона, не пиши преди да си проверил!!!
3. И буферна зона има и ограда има. Мрежа няма. Няма смисъл, бомбичките бяха хвърлени над оградата, а някои маймуни се катереха отгоре ѝ. Някои бомбички са били изстрелвани с ластици чак до централната трибуна. Май целият стадион трябва де е буферна зона.
4. Следи новините! Мога да се обзаложа, че ще има осъдени. Аз лично видях трима арестувани още на мача.

Прокуратурата трябва да разследва подбудителството към насилие преди мача. Това се направи от една организация, която призоваваше да се изкупят билетите за домакинските сектори.
Всеки, който е пострадал може да заведе дело. Не виждам какво общо има собственикът на Лудогорец с това, че някои служители са се държали не както трябва. Защо са били наети ли? Защото се канехте седмица преди мача, че ще носите омраза, ще правите погроми, ще ликвидирате и ще режете глави. А и след финала за Купата, където тревата на Лазур горя, хората са се подготвили и са наели повече стюарди. Благодарете се, че тези стюарди прочистиха домакинските сектори от провокатори, иначе сега щяхме да пишем много повече. Извеждането на червени агитки от трибуните го направиха много добре. Шамарите за момчето не одобрявам. Пред оградата на клетката също има кофти моменти. Но провокатори са хора в агитката на ЦСКА. Още със слизането от автобуса следват закани към стюардите и подигравки с полицаите. Опити за пробиви в секторите. Хвърляне на бомбички и ракети в домакинските сектори. Разбиване на вратата на клетката и нахлуване на терена. Както някой духовито беше отбелязал, сигурно сте очаквали, че ще ви помолят писмено да не правите така
На зло куче - зъл прът!
МИ зъл ще ако мислите че ще минете метар и отговорноста за наетите стюарди се носи от отбора домакин
и както се вижда са наети без договори с пари на рака точно като за наказателна бригада и колкото повече се пише толкова повече се вижда че казано на тия пичове така да деистват а на следващия мач ще страшно весело някой ще се почустват като на коледа :twisted:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 май 2012 18:42

и бомбички не са хвърляни 8-) пиратката не бомбичка а разрешено от закона пиротехническо средство аз тия с ги пяля и държа в раката докато гръмне
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 май 2012 18:49

kiko75 написа:и бомбички не са хвърляни 8-) пиратката не бомбичка а разрешено от закона пиротехническо средство аз тия с ги пяля и държа в раката докато гръмне

Такааа. Хайде разкажи подробно какво точно хвърляхте. Ти ли ги хвърли? А това което предизвика пламъци по трибуните какво беше? Камъните след края на мача? Там също ли участва?
Има два варианта:
1. Хвърлял си / видял си кой хвърля и знаеш какво е хвърляно. Тогава разказваш;
2. Или не си видял и не участваш в разговора, защото няма от къде да знаеш.

Аз бях на броени метри до взривовете и пламъците. А пиратки можеш и някъде да си ги навираш, мен това не ме интересува.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 май 2012 18:55

ми нали си видял кажи :twisted: имаше само една ракета и то след като хвърлиха шишета(пълни с вода ) от сектора на домакините или ще кажеш че не хвърлиха първи ващете мирни фенове и невидях полицията да задържа някои от тях нали имате модерни камери вище кой я истрелял 8-)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 май 2012 18:58

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=46500 сипатягата с оранжавия половер хвъррли най малко трипати

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 27 май 2012 19:02

Щом сравняваш хвърлянето на бутилки със хвърлянето на бомбички, пиратки и т.н. имаш сериозен проблем.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 май 2012 19:06

kiko75 написа:ми нали си видял кажи :twisted: имаше само една ракета и то след като хвърлиха шишета(пълни с вода ) от сектора на домакините или ще кажеш че не хвърлиха първи ващете мирни фенове и невидях полицията да задържа някои от тях нали имате модерни камери вище кой я истрелял 8-)

Момко, от публиката на Лудогорец хвърлиха бутилки след като сектор А заприлича на бойно поле след взривовете. Преди това никой нищо не е хвърлял по вас. Тези, които хвърляха бутилки бяха афектирани, защото бомбички им гърмяха в краката и ги разбирам. Аз каквото съм видял много пъти го писах и два клипа съм сложил в началото на темата. Виж пак хубаво клипове, на единия се вижда един арест в А сектор.
Много нагло оправдание измисли.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 27 май 2012 19:39

kiko75 написа: ... само за едно ме яд защо полицията не остави да излезе агитката да го видя тоя предрусания с гаични ключ ... но вече знаем кво ни чака

мен не ме е яд, тъй като видях, че след като излязоха през широко отворената от вас врата "пиршеството" трая няколко секунди! При появата на полицията (не стюардите) същите тези "ангелчета непорочни", ако имаха катинар щяха сами да се заключат, но не би! Само да кажа, че ги разбирам! :) :) :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”