Очаквах Витиня да излезе титуляр и може би щеше да е по-добре - отпочинал и по-сигурен.
Най-хубавото след мачовете на Лудогорец е, че феновете на съперника са впечатлени от нашия отбор. Четох такова мнение във форума на Локо, при това формирано по време на този слаб мач на Лудогорец.
А обективни причини за лошия резултат много: гостуване, лош терен, голям залог. Кокала явно е и опитен и хитър и успя да постигне своето. Може би от напрежение или заради терена нашите не заложиха на сигурната игра, която практикуват. Изневериха на стила си и това даде възможност на Локо да съперничат успешно, което ги ентусиазира.
Умората в нашите като че си си личеше още в мача със Светкавица.
Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT
[center]
[/center]

snakebite написа:Arto написа:snakebite написа:Много слаба игра от нашите, но явно и Локо се е постарал да изглежда така. В Каварна излязоха с резервите и това се отрази., видя се че липсата при нас на Марселиньо е по-голяма отколкото на тях -Даксон. Опасявах че могат да ни вкарат от статично и стана, трябваше да се тренира това до откат...Защитата ни бе стабилна - Минев, Барт и Гулдан, Голубович също, Шоко бе доста слаб.Абе какво да се коментира. Заслужена победа на Локо ! Само се чудя защо пазиха играчи специално за нашия мач, за мача с Левски дали ще е пак така !? . Това дразни и ми навява мисълта че Локо Пловдив ще легне на Левски по познатата врътка титла - купа. Дано не съм прав...
Какво пазене? 6 основни играча не играха в Каварна, от които 3 бяха наказани, а 1 или 2 контузени. Тука неможе да става дума за "пазене" в смисала, в който ти имаш предвид.
Е айде сега изкараха си наказание точно за мача с Каварна, Дяков резерва, Златински го сменят. Родригес и другия не са били контузени. Единствения контузен е бил Даксон. Всичко говореше, че това е специален мач за Локото, трябваше да завършат хикс или да победят, НА ВСЯКА ЦЕНА...Това че Петев сбърка и не даде почивка поне на двама-трима срещу Светкавица е отделен въпрос, не избра тактиката и оптималния състав, нямаше решение за статичните. Треньорски провал на Петев е тоя мач. Надяваме се срещу Славия на ново лице..
Дори и да е пазене на основните играчи какво лошо има?Дълга резервна скамейка от равностойни играчи,това говори че добре е правена селекцията
- mad forest
- Контакти:
dzhambov написа:Дори и да е пазене на основните играчи какво лошо има?Дълга резервна скамейка от равностойни играчи,това говори че добре е правена селекцията
Няма нищо лошо, просто отчитаме къде загубихме мача!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
Петев не е никакъв треньор! тои ви е най-слабото звено в целия клуб
- mad forest
- Контакти:
vlado161 написа:Петев не е никакъв треньор! тои ви е най-слабото звено в целия клуб
Ние във вашият отбор не се бъркаме, така че и вие не се бъркайте в нашия!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
vlado161 написа:Петев не е никакъв треньор! тои ви е най-слабото звено в целия клуб
Е Лудогорец без треньор ли мачкаха/мачкат досега? Въпреки че помня такива едни мнения от фенове на Лудогорец преди началото на сезона - интересно ми е защо не ги виждам сега.
За мача не мога да коментирам нищо тоя път,че бях на бачкане.Но искам да отговоря на оня третото поколение ЛЕВСКАР,не му запомних кой е.Във "В" група имаше мачове когато сме били и 2500 човека,със Доростол и Скрита сила имаше даже около 4000-5000.Винаги във "В" група е имало поне 300-400 човека на мач,така като гледам Левски и ЦСКА не вървят ли нещо много камерна публика има,за разлика от ПЛОВДИВСКИТЕ отбори.Щом Левски и ЦСКА имат по вече публика по гостуванията си направете сами изводите.Един колега е писал,че във Разград е около 35 000,не е толкова около 20 000-22 000 постоянни жители а сега и намаляват още,аз всяка година по няколко месеца се чувам само със приятелите си защото бачкат по чужбина.Щом един такъв град събира по толкова публика във Разград на мач при такива цени на билетите и средна заплата за града около 350-400 лева значи някой тука нещо ми бърка кой на кого е фен.Да аз не съм го крил никога,че съм ходил на много мачове на Левски,но на Лудогорец си ходя от 1994-1995 и на мача със Левски го гледах ей така.А това за агитките дето ми се дърлите,от миналата седмица на двата мача Ботев-Лудогорец и Локо-Левски,като неутрален мога да ви кажа на първо място във цялата наша родина е тази на Ботев,а на второ тази на Локо,разликата е че тези публики си обичат отбора.Ще дам още един пример от Ботев-Лудогорец,след мача имаше много фенове които поздравяват.Със последните си изречения не искам да се стига до караници по оста Ботев-Локо.Това е просто мнението на неутрален фен и си казвам кое как съм почувствал на тези мачове,явно защото публиката на Ботев беше по вече.
-
- Контакти:
Лудогорец не можа никаква игра да разгърне. Мишо и Витиня трябваше да играят отначало или поне Шоко по-рано да го сменят с Витиня. Просто си бяха изморени - дори и Дяков бъркаше накоя друга топка, както и Гъргоров. Гипс имаше - Генчев риташе по-силно от нормалното. Когато падахме от ЦСКА с 2:0 играта беше тотално различна. Ако бяхме устискали до 60-та минута мача ставаше друг. Но от всичко видяно Локо спечелиха - играят грозно, но в случая ефективно - физически бяха по-добре също.
donpacko написа:За мача не мога да коментирам нищо тоя път,че бях на бачкане.Но искам да отговоря на оня третото поколение ЛЕВСКАР,не му запомних кой е.Във "В" група имаше мачове когато сме били и 2500 човека,със Доростол и Скрита сила имаше даже около 4000-5000.Винаги във "В" група е имало поне 300-400 човека на мач,така като гледам Левски и ЦСКА не вървят ли нещо много камерна публика има,за разлика от ПЛОВДИВСКИТЕ отбори.Щом Левски и ЦСКА имат по вече публика по гостуванията си направете сами изводите.Един колега е писал,че във Разград е около 35 000,не е толкова около 20 000-22 000 постоянни жители а сега и намаляват още,аз всяка година по няколко месеца се чувам само със приятелите си защото бачкат по чужбина.Щом един такъв град събира по толкова публика във Разград на мач при такива цени на билетите и средна заплата за града около 350-400 лева значи някой тука нещо ми бърка кой на кого е фен.Да аз не съм го крил никога,че съм ходил на много мачове на Левски,но на Лудогорец си ходя от 1994-1995 и на мача със Левски го гледах ей така.А това за агитките дето ми се дърлите,от миналата седмица на двата мача Ботев-Лудогорец и Локо-Левски,като неутрален мога да ви кажа на първо място във цялата наша родина е тази на Ботев,а на второ тази на Локо,разликата е че тези публики си обичат отбора.Ще дам още един пример от Ботев-Лудогорец,след мача имаше много фенове които поздравяват.Със последните си изречения не искам да се стига до караници по оста Ботев-Локо.Това е просто мнението на неутрален фен и си казвам кое как съм почувствал на тези мачове,явно защото публиката на Ботев беше по вече.
на Ботев това им беше мача на годината,как няма да имат пълен стадион !за нас беше поредния мач с отбор от челните места ,както Черноморец ,Левски и Цска .аз още тогава казах ,че ще отмъстим за тяхната загуба

Макар да ми се иска този мач вече да е затворена страница, не мога да не ти отговоря. Една загуба не прави един треньор слаб. Играта на Лудогорец и класирането им досега са показателни, че този треньор е намерил вярната рецепта за успеха. Нека да кажа и аз за Кокала. И в двата мача на Локо Пд срещу Левски и Лудогорец смърфовете играха като озверели. Съгласен съм,че без агресия няма как да има успехи, но между агресивни и озверели футболисти разликата е огромна. Ако това е футбола на Велев, благодаря, на мен не ми харесва!