Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот volf » 08 мар 2014 13:11

subzero написа:Колега volf,срам ме е че съм бургазлия заради продажници като Вас.
Не знам колко хора трябва да Ви кажат за организираните екскурзии и колко билета трябва да Ви снимаме. Толкова дълбоко сте заврял езика си на едно място,че дори не виждате.
Аз казах,че не съм чувал за безплатни билети(поне за този мач),но знам за безплатен транспорт.
И последно,да се наричаш бургазлия(във Вашия случай дори с шглавно Б) и да правиш фен клуб на отбор от друг град е меко казано срамно. Но предвид,че не Ви е срам от оралните Ви отношения с Гела,съм склонен да Ви разбера.
Лек ден !!
Имам питане:Кой отбор ще подкрепяте след Лудогорец ??? :roll:

Колега ...зеро, та Вие живеете за да се срамувате!?
Правехте го заради отбора на който симпатизирахте, а сега сте си избрали да е заради мен!
Искам да Ви уведомя, че устойчивото неразположение на духа, според патологията на нервопсихическите заболяваания се нуждае от специализирана намеса и не изключва хоспитализация !
Да Ви отговоря все пак на въпроса:
Ще продължа да пидкрепям играещият привлекателен за сетивата на нормалния чояек футбол клуб, независимо как се казва и къде е неговата локация в България. Нямам нищо против това да бъде повече от един клуб, но за сега моите критерии ги покрива само Лудогорец. Междувремено с мои приятели понякога посещаваме и двубоите на Черноморец, като се радваме на всеки проблясък на футбол в тях, независимо, че това се случеа все по рядко!
Като познавч на оралната любов, Вие колега бохте ли си извадили активния орган от изходите на Херо?! - С това ще отпаднат причините и за лошото Ви настроение и за омразата Ви към Лудогорец (За мен не берете грижа)!
Един въпрос!?:
След като се срамувате заради Бургаските фенове на Лудогорец, какви са емоциите Ви спрямо съгражданите Ви фенове на отбори като ЦСКА, Левски и другите възможни?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 мар 2014 14:54

BRF и subzero, как ще коментирате това:
Нова истерия за билети завладя футболните фенове в България, след пускането в продажба на пропуските за първата осминафинална среща от Лига Европа между Лудогорец и Валенсия.

От тази сутрин, билети се продават на касите на "Арена Армеец" (заради дербито Левски-ЦСКА), на каси в Разград, Пловдив, Варна и Бургас. В София и Разград още от сутринта пред касите се извиха сериозни опашки, а най-голям е интересът към онлайн продажбата на билети в evemtim.

Първо са пуснати пропуските за сектори А и В, като се очаква най-късно до края на днешния ден те да бъдат изчерпани.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=409437

Много платени статисти в цялата страна правят опашки, нали. Добре, че живеете в Бургас, където с един имейл получавате безплатни транспорт, билет и сандвич. Завиждам ви! ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 15:56

Колега volf,
Не разбирам всеки привърженик на отбор различен от бургаски,наричащ себе си бургазлия.
Ясно е,че имате проблем с това да се идентифицирате с определен отбор. Движите се там където има пари или слава. Дали не сте бил фен на Левски,Литекс,че дори и Черноморец ??? И трите тима са имали проблясъци.
Подкрепата към един отбор,колега не зависи от това колко пари ти дава собственика му за да го подкрепяш.
И ако Вие оставите Лудогорец след години,аз няма да остава МОЯ отбор. И това е разликата между нас. Може да не разбирам какви глупости ми пишете,но съм по-голям фен от Вас. И имам повече право да коментирам футбол. Защото футбола е за феновете,а не за платените драскачи като Вас.
Не можах да разбера какво ми говорите за Херо и вероятно е по-добре.
Желая Ви успех в намирането на нов орален обект.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 15:58

tsonpen написа:BRF и subzero, как ще коментирате това:
Нова истерия за билети завладя футболните фенове в България, след пускането в продажба на пропуските за първата осминафинална среща от Лига Европа между Лудогорец и Валенсия.

От тази сутрин, билети се продават на касите на "Арена Армеец" (заради дербито Левски-ЦСКА), на каси в Разград, Пловдив, Варна и Бургас. В София и Разград още от сутринта пред касите се извиха сериозни опашки, а най-голям е интересът към онлайн продажбата на билети в evemtim.

Първо са пуснати пропуските за сектори А и В, като се очаква най-късно до края на днешния ден те да бъдат изчерпани.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=409437

Много платени статисти в цялата страна правят опашки, нали. Добре, че живеете в Бургас, където с един имейл получавате безплатни транспорт, билет и сандвич. Завиждам ви! ;)

Първо,отказвам да коментирам статии на Гонг за Лудогорец.
Второ,не смяташ ли че ако си измислях щях да напиша един куп глупости ???
И трето,покажи къде съм написал,че има безплатни билети. Твърдя за безплатен транспорт.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 мар 2014 16:07

Стига се дървили! От Варна транспорта е на практика безплатен (2 лева) и предполагам е платен от клуба! Хубаво пак питам, колко дойдоха с безплатния транспорт? От Варна ще са 12 автобуса, което прави 600 човека! От Разград ще са 20 автобуса примерно 2 от Бургас. Всичко това прави около 2000 човека, а колко има на стадиона? От Разград ще са най-малко 6-7000! извасете 1000! 5000 да са! За какви платени фенове ми говорите? А онези дето бяха на заплата в "грандовете"? Спирам до тук!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 16:15

mozart написа:Стига се дървили! От Варна транспорта е на практика безплатен (2 лева) и предполагам е платен от клуба! Хубаво пак питам, колко дойдоха с безплатния транспорт? От Варна ще са 12 автобуса, което прави 600 човека! От Разград ще са 20 автобуса примерно 2 от Бургас. Всичко това прави около 2000 човека, а колко има на стадиона? От Разград ще са най-малко 6-7000! извасете 1000! 5000 да са! За какви платени фенове ми говорите? А онези дето бяха на заплата в "грандовете"? Спирам до тук!

Посочи ми думичката "платени" в мой пост.
Има ли безплатен транспорт ...??? Има.
2-3-5-10 хиляди няма значение.
Някой път отричате очевидни неща.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 мар 2014 16:20

subzero написа:
mozart написа:Стига се дървили! От Варна транспорта е на практика безплатен (2 лева) и предполагам е платен от клуба! Хубаво пак питам, колко дойдоха с безплатния транспорт? От Варна ще са 12 автобуса, което прави 600 човека! От Разград ще са 20 автобуса примерно 2 от Бургас. Всичко това прави около 2000 човека, а колко има на стадиона? От Разград ще са най-малко 6-7000! извасете 1000! 5000 да са! За какви платени фенове ми говорите? А онези дето бяха на заплата в "грандовете"? Спирам до тук!

Е какво съм отрекъл? Нали ти казвам, че има! Странен човек си! Казвам ви не спорете :)!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 16:21

mozart написа:
subzero написа:

Е какво съм отрекъл? Нали ти казвам, че има! Странен човек си! Казвам ви не спорете :)!

Не ставаше въпрос за теб.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 21:09

Осигурени са 20 допълнителни билета с включен безплатен транспорт за Лудогорец Валенсия. С предимство ще са феновете, пътували с фен клуба на срещата Лудогорец Литекс в Неделя. Записване на телефон 0888 194533

От фен сайта на Лудогорец.
Всъщност човека,който го е постнал си призна за безплатните билети. ;)
Респект за което.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 мар 2014 21:12

Българите, подкрепящи националната кауза, къде бяха срещу Беларус? :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”