tsonpen написа:След като знаем как стоят нещата в Разград, е нормално да не ви вярваме. Поне не за всичко. Безплатен транспорт е имало и за други мачове, но билетите са се плащали, с изключение на определени служители, за които това се явява бонус. И това е логично.
Бихте ли ми обяснили, след като стадионът беше над 80% пълен, а за предстоящия мач има очаквания дори да се напълни изцяло, какъв е смисълът да се водят хора с безплатен билет и транспорт от Бургас? Единствената логика, която изглежда разумна е това да се прави като допълнителен стимул за служители, работещи или във фирми на собственика или в спонсори на отбора. Един автобус събира максимум 50 човека и тези хора са капка в морето при гарантирани повече от 30 000 на стадиона.
Разбираемо е да го поставям под съмнение, защото аз съм си платил всички билети и пътувания. Безплатно можех да пътувам за мача за Купата, но предпочетох по-човешкия начин. Безплатен билет никога не съм можел да ползвам. Ако работех в Биовет или БМФ, може би щях да съм имал.
Много ме кефиш!
Първо говори в единствено число!
Второ сигурно помниш снимания билет от ПСВ!
Трето,редно е хората,които ви ходиха на всичките мачове да ги закарат и на този!За Лацио ти гарантирам,защото ме зарибяваха да ходя!
Четвърто,от Бургас ходят 1 или 2 автобуса и 20 местен микробус!Дали е капка в морето,не съм казал нищо!Просто казвам,че тези хора ходят с безплатен транспорт,безплатен билет и с по два ГОЛЕМИ САНДВИЧА СЪС САЛАМ!От тези хора НЕ ВСИЧКИ са служители на домусчиеви фирми,камо ли пък да е някакъв бонус-мач с Черноморец Одеса или Динамо Загреб

!
Иначе,нищо не мога да ти обяснявам,аз просо ти казвам факти.Разговарял съм с човек,който си ходи на вашите мачове ей така за развлечение,но не работи при вашия олигарх!
Пак ти повтарям,че на мача с Лацио предложих на някой от вас облог,че ще дойда за мача с безплатен транспорт и билет!Не се съгласи,иначе щях да съм и доказал нещата!
Всъщност ми е все тая!Човека попита как може да отиде да ви гледа мача тръгвайки от Бургас!Казах му два варианта,като аз лично винаги използвам втория!