Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: От Бургас за мача с Валенсия

Мнениеот BRF » 07 мар 2014 13:23

naturalbg написа:Предния път какви са били цените за отиване и връщане общо (няма значение като цяло колкото и да ще ги платя но ми е интересно), а също съм надъхан ако има хора от Бургас които ще ходят да се намърдам из между тях.

0лв за транспорт и 0лв за билет-това са цените от Бургас,намираш връзка от пристанището и си ти!Другия ти вариант е намираш още 4 човека желаещи,качвате се на една кола и към София!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 мар 2014 16:35

BRF написа:
naturalbg написа:Предния път какви са били цените за отиване и връщане общо (няма значение като цяло колкото и да ще ги платя но ми е интересно), а също съм надъхан ако има хора от Бургас които ще ходят да се намърдам из между тях.

0лв за транспорт и 0лв за билет-това са цените от Бургас,намираш връзка от пристанището и си ти!Другия ти вариант е намираш още 4 човека желаещи,качвате се на една кола и към София!

Ако това наистина го има, то е за определени служители във фирма на Домусчиеви. Едва ли може човекът да се присламчи към тях.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 мар 2014 21:20

tsonpen написа:
BRF написа:

Ако това наистина го има, то е за определени служители във фирма на Домусчиеви. Едва ли може човекът да се присламчи към тях.

Странно е че го поставяш под съмнение!Предния път един колега от форума на Черноморец ти беше снимал безплатен билет за ПСВ!Притежателя на въпросния билет,няма нищо общо с фирмите на Домусчиев и съм разговарял с него на едно събиране на фенове.Ако трябва да съм до край точен,освен безплатния транспорт и безплатния билет се дават и по два сандвича за из път!За мача с Лацио даже предложих на някой от вас(не си спомням с кого)да се обзаложим,че ще дойда на мача с безплатен травспорт и билет!Въпросния човек не се нави!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 мар 2014 21:31

tsonpen написа:
BRF написа:

Всъщност не мислих да се намесвам,ама ставате нагли. Може.
И не само,че може но се организира от клуба ви. ;)
Само един имейл е достатъчен за да получиш безплатно пътуване до София.
Виж,за билет не знам. :oops:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот tsonpen » 07 мар 2014 22:35

След като знаем как стоят нещата в Разград, е нормално да не ви вярваме. Поне не за всичко. Безплатен транспорт е имало и за други мачове, но билетите са се плащали, с изключение на определени служители, за които това се явява бонус. И това е логично.
Бихте ли ми обяснили, след като стадионът беше над 80% пълен, а за предстоящия мач има очаквания дори да се напълни изцяло, какъв е смисълът да се водят хора с безплатен билет и транспорт от Бургас? Единствената логика, която изглежда разумна е това да се прави като допълнителен стимул за служители, работещи или във фирми на собственика или в спонсори на отбора. Един автобус събира максимум 50 човека и тези хора са капка в морето при гарантирани повече от 30 000 на стадиона.
Разбираемо е да го поставям под съмнение, защото аз съм си платил всички билети и пътувания. Безплатно можех да пътувам за мача за Купата, но предпочетох по-човешкия начин. Безплатен билет никога не съм можел да ползвам. Ако работех в Биовет или БМФ, може би щях да съм имал.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 мар 2014 22:55

tsonpen написа:След като знаем как стоят нещата в Разград, е нормално да не ви вярваме. Поне не за всичко. Безплатен транспорт е имало и за други мачове, но билетите са се плащали, с изключение на определени служители, за които това се явява бонус. И това е логично.
Бихте ли ми обяснили, след като стадионът беше над 80% пълен, а за предстоящия мач има очаквания дори да се напълни изцяло, какъв е смисълът да се водят хора с безплатен билет и транспорт от Бургас? Единствената логика, която изглежда разумна е това да се прави като допълнителен стимул за служители, работещи или във фирми на собственика или в спонсори на отбора. Един автобус събира максимум 50 човека и тези хора са капка в морето при гарантирани повече от 30 000 на стадиона.
Разбираемо е да го поставям под съмнение, защото аз съм си платил всички билети и пътувания. Безплатно можех да пътувам за мача за Купата, но предпочетох по-човешкия начин. Безплатен билет никога не съм можел да ползвам. Ако работех в Биовет или БМФ, може би щях да съм имал.

Много ме кефиш!
Първо говори в единствено число!
Второ сигурно помниш снимания билет от ПСВ!
Трето,редно е хората,които ви ходиха на всичките мачове да ги закарат и на този!За Лацио ти гарантирам,защото ме зарибяваха да ходя!
Четвърто,от Бургас ходят 1 или 2 автобуса и 20 местен микробус!Дали е капка в морето,не съм казал нищо!Просто казвам,че тези хора ходят с безплатен транспорт,безплатен билет и с по два ГОЛЕМИ САНДВИЧА СЪС САЛАМ!От тези хора НЕ ВСИЧКИ са служители на домусчиеви фирми,камо ли пък да е някакъв бонус-мач с Черноморец Одеса или Динамо Загреб :? !
Иначе,нищо не мога да ти обяснявам,аз просо ти казвам факти.Разговарял съм с човек,който си ходи на вашите мачове ей така за развлечение,но не работи при вашия олигарх!
Пак ти повтарям,че на мача с Лацио предложих на някой от вас облог,че ще дойда за мача с безплатен транспорт и билет!Не се съгласи,иначе щях да съм и доказал нещата!
Всъщност ми е все тая!Човека попита как може да отиде да ви гледа мача тръгвайки от Бургас!Казах му два варианта,като аз лично винаги използвам втория!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 мар 2014 23:56

Аз смятам,че след BRF няма смисъл да се обяснявам допълнително.
Факт е,че има безплатни автобуси. Вероятно и билети . Едва ли на някой в Бургас му пука за Лудогорец,затова няма да се учудя и ако е задължително ходенето за работниците на Гела. Това последното не го твърдя,само предполагам. Обаче съм сигурен,че пускаш имейлче на една госпожа от клуба и получаваш място в автобуса. И на мен ми предложиха,ама ми е през .... за Лудогорец и Валенсия. И ако смятате,че тези които познавам и ще се качат на автобуса идват заради вас-лъжете се !! Едните ползват безплатния транспорт,а останалите идват заради Валенсия.
Както и да е. Не знам дали само в Бургас има автобуси,но е факт,че има. А явно има билети и 'Садвичи със салам" :mrgreen: . Е как да не напълниш стадиона ?? ;)
Кетъринг нещо няма ли като бонус към заплатите ??? :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 мар 2014 10:58

Аз също съм Бургазлия и смея да твърдя, че не съм срещал човек от този град който да изпитва симпатии към Валенсия в повече спрямо Лудогорец. Започвам да си мисля, че всички по някаква причина не смечт да изразят истинската си позиция пред мен.
Поне от 20 години не съм стъпвал в автобус и не ми се иска отново да преживея тръпката, иначе бих проверил визможноста да пътувам безплатно!
Колеги, кой е този Бургазлия, който ще пропътува 700 километра заради два сандвича?
После ще кажете че аз не съм достатъчно пристрастен регионално, а Вие неволно, сами обезценявате достойнството на съгражданите.
Живея изключително близо до администрацията на пристанището (тенис кортовете), но не съм забелязал кавато и да е организация за срещите на Лудогорец.
Според официалните съобщения билети за срещата в Бургас ще се продават във веригата на Германос и ще проверя дали разполагат с безплатни!
Ако някой все пак се е сдобил с безплатен билет за двубоя приемам да му го изкупя в размер на 90% от номиналната му стойност или не по-малко от стойноста на два сандвича!
Дори само един билет и един сандвич ще са в състояние да променят убежденията ми относно възникналия казус!?
Забележка: Приемам за миродавна само доказано организирана от ФК Лудогорец кампания, а не самодейно, регионално организирана инициатива за посещение на двубоя!
Ако се докаже организирана от ФК Лудогорец безплатна екскурзия, с безплатни билети и безплатна закуска ще спонсорирам инициативата и с безплатана салата по-избор. Успех!
Имам информация, за желаещи за организиран фен клуб на Лудогорец в Бургас. Ако някой от тези споменатите чете форума моля да ме информира за да си окажем съдействие и съвместно да организираме посещенията си на двубоите на отбора който сме избрали да подкрепяме, по най-удобния за нас начин и време.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2014 11:25

volf написа:Аз също съм Бургазлия и смея да твърдя, че не съм срещал човек от този град който да изпитва симпатии към Валенсия в повече спрямо Лудогорец. Започвам да си мисля, че всички по някаква причина не смечт да изразят истинската си позиция пред мен.
Поне от 20 години не съм стъпвал в автобус и не ми се иска отново да преживея тръпката, иначе бих проверил визможноста да пътувам безплатно!
Колеги, кой е този Бургазлия, който ще пропътува 700 километра заради два сандвича?
После ще кажете че аз не съм достатъчно пристрастен регионално, а Вие неволно, сами обезценявате достойнството на съгражданите.
Живея изключително близо до администрацията на пристанището (тенис кортовете), но не съм забелязал кавато и да е организация за срещите на Лудогорец.
Според официалните съобщения билети за срещата в Бургас ще се продават във веригата на Германос и ще проверя дали разполагат с безплатни!
Ако някой все пак се е сдобил с безплатен билет за двубоя приемам да му го изкупя в размер на 90% от номиналната му стойност или не по-малко от стойноста на два сандвича!
Дори само един билет и един сандвич ще са в състояние да променят убежденията ми относно възникналия казус!?
Забележка: Приемам за миродавна само доказано организирана от ФК Лудогорец кампания, а не самодейно, регионално организирана инициатива за посещение на двубоя!
Ако се докаже организирана от ФК Лудогорец безплатна екскурзия, с безплатни билети и безплатна закуска ще спонсорирам инициативата и с безплатана салата по-избор. Успех!
Имам информация, за желаещи за организиран фен клуб на Лудогорец в Бургас. Ако някой от тези споменатите чете форума моля да ме информира за да си окажем съдействие и съвместно да организираме посещенията си на двубоите на отбора който сме избрали да подкрепяме, по най-удобния за нас начин и време.

По принцип не желая никаква комуникация с теб,но в случая ще ти отговоря!
Ако си прочел цялата комуникация,щеше да разбереш че човек от Бургас има желание да посети мача и пита как!Аз знам за два начина за пътуване за тези мачове,единия е с безплатен транспорт,другия е да се организираш с желаещи да го посетят и да се качиш на една кола и да отидеш!Можеш да си пишеш колкото си искаш високопарно,но в темата на мача на твоя любим отбор можеш да видиш снимка на БЕЗПЛАТЕН билет за мача!Притежателят му няма нищо общо с домусчиевите фирми.Ела на някой мач на Черноморец,примерно утре и ще го чуеш от него.Разбира се този човек не ходи заради двата сандвича,а защото обича футбола или по-скоро фенската му част!Това са сандвичите го казвам като любопитна подробност!Вчера,мой колега ми поиска отпуска за другия четвъртък да ходи с още 15 човека да гледа Валенсия!Безплатния транспорт бил уреден,сега чакали за билети!

И понеже ти не пътуваш с автобус,за да докажа това което се случва,за мача с Лацио предложих финансов облог,че ще отида от Бургас до София с безплатен транспорт и безплатен билет!Отказаха ми ,а аз не бих го направил това пътуване нито да Лудогорец,нито за Лацио!
п.п.Може да се свържеш с колегата naturalbg,на него явно му се ходи!Хем може да си спретнете един фенклуб!
Последна промяна от BRF на 08 мар 2014 11:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 11:32

Колега volf,срам ме е че съм бургазлия заради продажници като Вас.
Не знам колко хора трябва да Ви кажат за организираните екскурзии и колко билета трябва да Ви снимаме. Толкова дълбоко сте заврял езика си на едно място,че дори не виждате.
Аз казах,че не съм чувал за безплатни билети(поне за този мач),но знам за безплатен транспорт.
И последно,да се наричаш бургазлия(във Вашия случай дори с главно Б) и да правиш фен клуб на отбор от друг град е меко казано срамно. Но предвид,че не Ви е срам от оралните Ви отношения с Гела,съм склонен да Ви разбера.
Лек ден !!
Имам питане:Кой отбор ще подкрепяте след Лудогорец ??? :roll:

Върни се в “Лудогорец”