Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот mozart » 16 май 2015 08:12

kev1n написа:Хубаво де.. кажете сега.. че не разбрах.. до преди 2-3 месеца всичи говорихте "Трибунка". "2ооо местенца", че много пари била и прочие.. :) КАК Е ? Има ли нещо общо с останалите ? Вече не ланкате нещо много :)

Няма друга такава трибуна в България! Невероятна е!
Аз съм от Микре Юнайтед

tabuto
Контакти:

Мнениеот tabuto » 16 май 2015 09:21

честита трибуна моци,трибуна Цеца -кога?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 май 2015 11:25

kev1n написа:Хубаво де.. кажете сега.. че не разбрах.. до преди 2-3 месеца всичи говорихте "Трибунка". "2ооо местенца", че много пари била и прочие.. :) КАК Е ? Има ли нещо общо с останалите ? Вече не ланкате нещо много :)

Аз казах, ама не знам къде отиде - лесно се строи трибунка с държавни пари и когато Боко ти е зад гърба. ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 май 2015 11:40

BRF написа:п.п.Днес сутринта си говорих с един колега и той ми сподели,че някакъв негов познат(мутричка) ще ходи задължително на мача(не е фен на футбола въобще) заедно с жена си и дъщеря си и още разни там хора ,заради ЦЕЦА :shock: !Това е,футболните фенове няма да ходят на МАЧА,но ще отидат чалгари!

Какво им обясняваш. Тези същите обиждаха големия Роджър Уотърс и Пинк Флойд, но са ходили на концерт на ЦЕца. КАто им видиш музикалните вкусове може да съдиш какви хора са.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 май 2015 17:01

Трибуната изглежда супер! Браво!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 16 май 2015 17:07

memnto написа:

Аз казах, ама не знам къде отиде - лесно се строи трибунка с държавни пари и когато Боко ти е зад гърба. ;)

Никой не ви пречи и вие да представите проект...но май никой не иска да се занимава с вас. :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 май 2015 17:09

То дай и държавата няма право да се меси във футбола, ама на вас ви отпускат пари, нали така. Та не ми се обяснявай много много.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 май 2015 17:14

memnto написа:То дай и държавата няма право да се меси във футбола, ама на вас ви отпускат пари, нали така. Та не ми се обяснявай много много.

А вас достойно са ви кредетирали. Дължите 10 000 000 на Държавата или това не се брои? :lol: :lol: :lol: Сега като ви закрият, няма да можете и да ги върнете, а и нищо на лице...
Аз съм от Микре Юнайтед

мили

Мнениеот мили » 16 май 2015 19:01

От където и да погледнеш, красиво творение на Домусчиев.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 май 2015 19:19

мили написа:От където и да погледнеш, красиво творение на Домусчиев.

И той така каза, но всъщност е на хората от Община Разград, все пак те платиха масрафа. Дано скоро започне да изпълнява поетите (за съжаление не писмено) ангажименти и да започне и останалите сектори. В едно интервю вчера каза, ..."дали тази или следващата година да имаме нов стадион". Тов с тази , следващата или по-следващата година не ми прзвуча много добре, но хубавото е, че по-късно каза, че това е основният приоритет.
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”