Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2014 14:39

Заклет Левскар написа:За да свежи титулярите за реванша, Лудогорец играха с резервите срещу Локото, аз говорих преди мача в Букурещ.
(вярно е, тогава ударихте една греда - значи 2:1)

Те за това и загубиха в Букурещ и спечелиха в София.Надявам се да продължат да играят както с Локото и да губят точки по терените на републиката.Така шансовете за 32-та и атака на ШЛ стават големи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2014 14:40

glarus_ds написа:
matador1 написа:
Заклет Левскар написа:
matador1 написа:Много добре знаеш какво стана с някои италиански отбори през онази година и защо Левски не им се падна Фиорентина и защо Милан игра квалификации и т.н.

Какво стана с някой италиански отбори?
Купуваха съдии и се класираха преди Киево в класирането.(нечестно и незаслужено).
Намеси се прокуратурата и в клалификациите за ШЛ играха най-заслужилите.
След като си отстранил един от най-заслужилите в Калчото - значи си заслужил място в групите на ШЛ

Говориш глупости. Именно един отбор, купувал съдиите - Милан, беше сведен надолу от тази прокуратура, а после сната Шампион в ШЛ през същата година, в която беше принуден да играе квалификации. Да, през същата 05-06 г. Да, пич, Левски извадиха луд късмет и влязоха по случайност. Всички знаят това.

Няма ли да спреш да пишеш идиотщини? Провери си информацията от онази година... Левски беше ПОСТАВЕН! А всички италиански отбори бяха също ПОСТАВЕНИ! След наказанията, Киево се появи в урната на непоставените. А те имаха много силен отбор, след като отпаднаха от Левски, продадоха Амаури на Ювентус за 10 млн. Евро... Тоест, ако нямаше наказания, нямаше никакъв шанс Левски да играе срещу италианци (два поставени отбора не могат да се паднат, разбери).. Тоест твоите теорийки със случайното класиране на Левски минават само пред тотално незаинтересовани лаици. А и тогава всички ни се смяха, че ни се падна Киево, които бяха записали добри резултати срещу Ювентус и Милан в първенството. След като ги отстранихме обаче, всички обърнахте плочата колко били слаби... Само и само да омаловажавате успеха на другите...

И между другото браво на Лудогорец, аз и група левскари снощи се напихме в тяхна чест...

Колкото и да им обясняваш - те си знаят своето. Все пак и те бяха ПОСТАВЕНИ - срещу Зимбру и Мура и ги отстраниха. Или поне не загубиха, което е геройство.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Re: Лудогорец в ШЛ :)

Мнениеот atanas7510 » 28 авг 2014 14:45

Честито на Лудогорец за шампионската лига, добра игра и достойно представяне.Лично аз не съм им най -големият привърженик след мача за суперкупата. Но подкрепата за чужд отбор вместо Български ми е малко тъпа работа.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Най Българската Шампионска лига в историята

Мнениеот glarus_ds » 28 авг 2014 14:46

kartacha_hs написа:
Teo написа:
SgtLiberty написа:Мълчанието на гостуващия сектор беше безценно!!! Аз злобея? А вие като си изливате злобата и плюете Лудогорец е нормално? Това което направиха Лудогорец за 4 години вие и за 4000 няма да можете!!! Сега като ви натриха носа момчетата почнахте с късмет било и тн. Смешни сте!

Поредния фен купен от Гела.. рожба и жертва на резултатите.. без сърце и душа, а с кренвирш в уста :idea:

И аз сера на жалкото ви псевдобратство с мамалигарите, заради което вяхте румънски знамена из Борисовата. И на мен ли Киро ще даде кренвирши?

И аз не съм ял кренвирш, но бях за Лудогорец, както и всички мои приятели :mrgreen: 8-)
CHELSEA

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 28 авг 2014 14:52

Лудогорец от първия опит направиха това, което някои други не успях цели три пъти да направят, а именно-отстраниха Стяуа :lol: ...Те мамалигите за това бяха толкова самоуверени и арогантни преди мача, щото три пъти поред на ходом отстраниха ЦСКА, и сега не си дадоха сметка че срещу тях ще играе друг БГ-отбор, а не розовото менте-евроидиот :mrgreen:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 авг 2014 14:52

trex написа:
Yoda_ написа:Я...?! :roll:
Имало хора, които ги интересувало, че ня-ка-как-во-си-от-бор-че щело да играе в ШЛ...

Доста по-интересен и смехотворен беше жалкия пресипнал клоун Алекси Лизачев, който сигурно вече чака с наведена главица пред офисите на Домусчиеви, с протегната за подаяние, потна ръчичка... :lol:

А иначе : http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Unirea_Urziceni

:!:

Прав си това Шампионска лига е най-слабият турнир. Много по-интересно и престижно е да гледаш и играеш в А група на България. Най-гледаното първенство. И най-важното в Шампионска лига може да влезне всеки български отбор без зор, включително Марек, Хасково, Славия и т.н. Просто за българските отбори този турнир не е толкова важен и се концентрират върху първенството :lol: Не е като всяка година да се провалят с гръм и трясък дори във втория по сила турнир срещу вафли и т.н. Нека всички кажат техните отбори къде играят сега. Това, че моят отбор не се е класирал и не е заслужил да играе в Шампионска лига или Лига Европа тази година, не означава че трябва да омаловажавам успеха на другите и да се радвам за тях, защото отново ще се чуе, че и тук се играе футбол. Гледам и теб те интересува, че някой ще играе там щом пишеш в тази тема :lol:

Много точно, но някои хора предпочитат винаги да гледат на всичко с омраза, а всъщност е много по-лесно ако гледаш положително към всичко и всички ;) 8-)
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 авг 2014 14:56

dickinson написа:
CSKA 78 написа:Реално погледнато Лц има големия шанс да запише "по-добро" представяне в групите от "Левски"!Просто във всеки от 6-те мача трябва да получат поне по 3 гола,а това е напълно осъществимо!Да си припомним какво стана на мача с "Валенсия" в София,а испанците играха с човек по-малко!А,в първите три урни има отбори,които са доста по-добри от "Валенсия"(и от Базел)!Сами може да си направите сметката!
Успех в начинанието,дано зелуенити успеят да се представят на ниво и изместят "Спартак" Москва(0:18,ако не се лъжа) от първото място,за отбор с най-много допуснати голове за всички времена в групите на ШЛ! 8-) :mrgreen:

какво значение има какво ще постигнем
ние сме в ШЛ и радваме България и българите

ти си при мамалигарите

точно, но при тежка група лошите резултати са неизбежни (или поне за нас бяха в тази група)... Да си говорим истината, групата ни беше кошмарна
Барселона - Носител на ШЛ и шампион на Испания
Челси - Шампион на Англия
Вердер - Шампион на Германия
Това все едно Лудогорец да се падне в група с Реал Мадрид, Манчестър Сити и Байерн (което в момента е невъзможно). В такава група и 1-17 си е нормално, но иди го обясни на червените разбирачи...
CHELSEA

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 28 авг 2014 14:57

CSKA 78 написа:
matador1 написа:Значи смятай ако сравняваш ЦСКА, на които си фен, с другите отбори от ШЛ. Смятай. А Лц е част от ШЛ. Значи смятай колко далеч от тях са ЦСКА.

Ще видим дали сте част от ШЛ, или просто сте влезли по погрешка!А,ЦСКА дори да беше на вашето ниво(имам предвид финансово, защото спортно-технически, засега сме първи в нашето първенство),пак нямаше да искам да влезем в групите на ШЛ, защото нямаше да сме подготвени! Както и вие не сте подготвени(във всякакъв аспект),може би след 3-4 години(дори повече),щяхте да сте готови за групите на ШЛ! ;)

,,голям си,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 авг 2014 14:59

Демба Ба написа:Лудогорец от първия опит направиха това, което някои други не успях цели три пъти да направят, а именно-отстраниха Стяуа

Браво, радвайте се че сте победили Стяуа с клизма!
Интересно ми е, с кои отбори от групите на ШЛ искаш да се паднете!Дали искаш по-силни отбори, които ще ви размажат?! Или искаш "по-слаби", които ще ви бият, само с два гола разлика?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 авг 2014 15:03

CSKA 78 написа:
Цецо Чука написа:
По-добре да си клошар в петзвезден хотел,където впрочем ти се плаща ЯКО само за влизането,и ако не друго то можеш да си купиш хубави дрехи за другия сезон...

Явно акъла ти е толкова(ама колко мозък има в главата на канарче :lol: ) и не може да ми схванеш сравнението!
Сравнявам Лц спрямо другите отбори в ШЛ!За доста от отборите в групите, Лц е просто клошар или бедняк!
Да не говорим,че делиорманци са бедни откъм фенове!Нямат собствен стадион, където да играят срещите(то, никой български отбор няма такъв стадион),но са тръгнали да влизат в лигата на богатите!!
Нивото на Лц е за ЛЕ, където щяха да имат големи шансове за излизане от групите, а сега ще берат само срам в ШЛ! :shock: :mrgreen:

Щом влезнаха, значи са за там. ФАКТ, колкото и да ви боли, незнайно защо. ФАКТ
CHELSEA

Върни се в “Лудогорец”