ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. | 0:3 |

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Re: ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. | 0:3 |

Мнениеот ImmortaL_1000 » 05 окт 2019 17:27

krumeto написа:По каква логика "тия слабаци" щяха да ни бият с 5 - 0??? :roll:

От вчера ли са слабаци??? :lol: :shock:
Warped написа:Бая късмет, че не ви вкараха тия слабаци, но пак играхте силно

Warped написа:5:0

Warped написа:Ей пак стигнахте през иглени уши до ЛЕ. Дано отпаднете с 0 точки в групата 8-)

Има и други "доброжелатели" на Лудогорец

MASTER_COOL написа:Лудогорец с 1 или 2 точки в тази група. Всеки ще си взима своето точно срещу тях. Боксова круша :oops:

ImmortaL_1000 написа:Реално поне едно добро нещо направиха Лудогорец. Взеха парите от влизането в групите на лига Европа. Но ще излезем от там със напълнен памперс.

Ми реално стана че ференцварош се отказаха да играят . Това стана. Иначе щеше да е друго . 2-2 или 2-3 за Ференцварош ! Ако бяха играли както трябва, Лудогорец нямаха шанс .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. | 0:3 |

Мнениеот tiamat » 05 окт 2019 21:15

bsz1916 написа:
tiamat написа:Ааа, завиждаме ви, ама благородно :) А иначе, от левскари до левскари... разлика огромна... Вчера ми дадоха пермабан във форума на Левски, щото се "осмелих" да кажа, че Лудогорец е български отбор. Нямам думи просто...

А в микренския форум дори не можеш да наречеш отбора им с официалното им име . Да не говорим ако напишеш какво се е случило с бившия ЦСКА на 9 - ти септември 2016 година .

[offtopic]Искам само да отбележа, че случката ми се случи в forum.levski.com, не в тукашния съб на Левски.[/offtopic]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 05 окт 2019 21:22

bsz1916 написа:
tiamat написа:Ааа, завиждаме ви, ама благородно :) А иначе, от левскари до левскари... разлика огромна... Вчера ми дадоха пермабан във форума на Левски, щото се "осмелих" да кажа, че Лудогорец е български отбор. Нямам думи просто...

А в микренския форум дори не можеш да наречеш отбора им с официалното им име . Да не говорим ако напишеш какво се е случило с бившия ЦСКА на 9 - ти септември 2016 година .

Аз познавам няколко истински фена на ЦСКА, които лично са ми заявявали, че нито ЦСКА-София (София), нито другото 1948 дето е в Б група са фактически наследници на реалното ЦСКА, което дружество беше официално закрито на култовата дата 9 септември (2016г.). :lol:
Но малко са истинските останали фенове, които не си затварят очите пред истината. На мнозинството им харесва да се залъгват. Това е същото като да се твърди, че сегашния български език е оня същия от времето на хан Аспарух, а не че сме приели славянско наречие на говори в Солунско. :cry:

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 05 окт 2019 21:30

ImmortaL_1000 написа:
krumeto написа:По каква логика "тия слабаци" щяха да ни бият с 5 - 0??? :roll:

От вчера ли са слабаци??? :lol: :shock:
Warped написа:Бая късмет, че не ви вкараха тия слабаци, но пак играхте силно

Warped написа:5:0

Warped написа:Ей пак стигнахте през иглени уши до ЛЕ. Дано отпаднете с 0 точки в групата 8-)

Има и други "доброжелатели" на Лудогорец

MASTER_COOL написа:Лудогорец с 1 или 2 точки в тази група. Всеки ще си взима своето точно срещу тях. Боксова круша :oops:

ImmortaL_1000 написа:Реално поне едно добро нещо направиха Лудогорец. Взеха парите от влизането в групите на лига Европа. Но ще излезем от там със напълнен памперс.

Ми реално стана че ференцварош се отказаха да играят . Това стана. Иначе щеше да е друго . 2-2 или 2-3 за Ференцварош ! Ако бяха играли както трябва, Лудогорец нямаха шанс .

И защо се отказаха? Бунт ли организираха, щото Лудогорец им вкарват голове?
Не ставай смешен - всички унгарски вестници писаха, че Лудогорец се подиграха с Фради!
Отдавна ти следя мненията във форум Лудогорец. Нищо от твоите прогнози не се получава.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 05 окт 2019 21:34

Някой да каже с какво отстраняването на Лудогорец помогна на унгарците да влязат в групите на ШЛ ? :roll:
В крайна сметка елиминацията се обезсили след като и двата отбора се събраха отново в група на ЛЕ. :lol:
Разбирам да е било плейофен кръг в края на август за влизане в ШЛ и мачовете да са били на живот и смърт за евентуалните милиони приходи, ама не - мачовете бяха в началото на юли - първи квалификационен кръг за ШЛ от общо 4. :lol:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 06 окт 2019 12:45

Warped написа:Много ясно. И не съм прогнозирал, а им пожелах да са с 0 точки.
Сега им пожелавам загуби в следващите мачове :lol: :lol:

Жив да си - твоите пожелания стигат дето трябва :mrgreen:
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Лудогорец”